reklama

Mamy z Irlandii!!

Tak czytam o tym dentyscie i ja to wogole panikara, zawsze musze miec znieczulenie, do byle czego, bo inaczej sie nie dam dotknac. Nawet jak miala kanalowe i zab juz byl bez nerwow, to i tak mnie bolalo hehe i znieczulenie obowiazkowe!

misia
korzystaj, ze masz mame, fajnie Ci :-) I super, ze jest Ci lzej troszke i brawa dla Alexa za spanie !!! :-)

reklama
lubiczanka - ja ostatnio miałam niestety kanałówkę... ale wolę pocierpieć trochę w trakcie wizyty, niż przez 4 godz. mieć unieruchomione pół twarzy, a potem jeszcze dziąsło boli od nakłówania. Raz się dałam namówić na znieczulenie i koniec!

Larcia - ja niestety mam słabe zęby i zaprawiona jestem w wizytach u dentysty - nie robią na mnie wrażenia (zero nerwów, itp.)

Hej Dziewczynki!
No i po pogodzie :wściekła/y:
Alex zle do glowy w domu dostaje, ja zreszta tez...

Ania83 oby paszport doszedl szybciutko, nam przyslali na 3 dni przed wylotem, ale mialam stresa!!

Larcia
super sprawa z tym domkiem, my tez myslimy juz od kilku lat, ale co rok cos wypada :baffled: a i o kresyt teraz ciezko. Powodzenia zycze!!

Gastone
dasz rade!

Lubiczanko tak z ciekawosci 3D terminowe byly? :happy:

Asienko poprosze tej energii, bo ja mam takiego lenia, ze szok. Po wizycie tesciowej, przenieslismy sie do osobnej sypialni i tak juz tydzien ciuchy leza, nie mam sily, zeby posprzatac :/

Pauletta dobrze, ze znasz diagnoze:tak:

Zdrowka chorowitkom zycze!!!

o Al wstal :-D

Lubiczanko to dobrze że już jesteś spakowana:-)Bede trzymała kciuki mocno.:tak:A gdzie rodzisz?
Ja dobrze sie czuje,odpoczywam.Tylko jakos sie ostatnio zrobiłam senna.Mały sie wierci mocno i brzuszek ma różne kształty.:-)
Misia fajnie masz że mama jest u Ciebie?Az Ci zazdroszcze.
Moja mama miała przyleciec,ale jednak nie da rady.Przykro mi bardzo.
Mój mężulek od poniedziałek ma już urlop 3tyg.wiec sie ciesze.

Tabasia-Dadzia tak-tzn punktualna:),a chłopcy przenoszeni(buuuu)max 5dni
Gliwa-no Kochana-ja tu wyboru raczej nie mam tak jak Wy,rodzę w Clonmel...ale mam bardzo miłe wspomnienia z porodu Danielka,więc jakoś nie rozpaczam z braku wyboru:)Fajne takie"kosmiczne"brzuszki,prawda?:))))Mój J się wstrzymuje z urlopem do ostatniej chwilii,bo niechcielibyśmy żeby siedział gdy ja z brzuchem,a dwa dni przed powrotem do pracy ja zaczynam rodzic:/
Katrina-no ja nieznoszę po znieczulenia właśnie tego braku czucia-ilez to ja razy się pogryzłam po takowym-masakra:/

Tak czytam o tym dentyscie i ja to wogole panikara, zawsze musze miec znieczulenie, do byle czego, bo inaczej sie nie dam dotknac. Nawet jak miala kanalowe i zab juz byl bez nerwow, to i tak mnie bolalo hehe i znieczulenie obowiazkowe!

misia
korzystaj, ze masz mame, fajnie Ci :-) I super, ze jest Ci lzej troszke i brawa dla Alexa za spanie !!! :-)
ja mam to samo :) jak słysze i widze dentyste to szok przezywam:tak:jeszcze mi nic nie dotknie a mnie juz boliiiii hehhehhe:-Dwiec nie jestes sama

Witajcie, witajcie - dopiero skończyłam i moge chwilkę poczytac i popisać.

gastone - trzymam kciuki, za powodzenie "akcji ząb" - ja tam robię bez znieczulenia, już się moja pani dentystka przyzwyczaiła, bo na początku to był dla Niej szok, jak to nie chcę znieczulenia???? powiedziałam, że tylko do wyrywania i koniec!

Wszystkim życzę miłego dnia!!!! I pogodniejszego, bo u nas dopiero co lunęło.... moja córcia się ciesz, bo będzie mogła poskakać w kaloszkach po kałużach (tak jak świnka Pepa).

Ja ostatnio wszystkie poleczyłam ze znieczuleniem, nie dałabym rady, chociaż fakt, jak znieczulenie przestaje działać to tak jak sparaliżowana:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

ja mam to samo :) jak słysze i widze dentyste to szok przezywam:tak:jeszcze mi nic nie dotknie a mnie juz boliiiii hehhehhe:-Dwiec nie jestes sama
:rofl2::rofl2::rofl2: ja mam to samo:-) i dlatego M mówi, bierz tym razem ze znieczuleniem, bo padniesz na tym fotelu:-D:-p

Ja tam też leczyłam wszystkie zęby bez znieczulenia,tylko jak usuwałam szóstkę to się znieczuliłam:tak:Na szczęście już teraz mam wszystkie poleczone i tylko kamień ściągam ale to tak strasznie nie boli:-)I po pierwszej i po ostatniej ciaży zęby nie ucierpiały w ogóle,włosy też na miejscu pozostały,nie wiem co to znaczy wypadanie włosów przez ciażę:-p
Katrina ładny nowy awatarek:tak:Gdzie w Irlandii mieszkasz bo nie wiem czy mi umknęło czy nie pisałaś:zawstydzona/y:

reklama
ewelcia dzieki za e-mail
Tichonek mnie w ciazy nie wypadaly wlosy, mialam piekne i geste ale zaczely wypadac 3 miesiace po porodzie, wypadaja garsciami. Ale za to w ciazy mialam super mocne paznokcie i tak zostalo.
Aniaa swietnie ze paszport juz w druku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry