reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja tam nawet się nie łudzę, że mój jakby co, to będzie przy porodzie, a nawet nie chcę.
Więcej byłoby z nim kłopotów niż to warte. Panicznie boi sie szpitali, a jak widzi krew, to pada!
Tak to z tym facetami bywa.

gastone - może na wakacje się dziewczyny porozjeżdżały, ja tam na razie nie mam co planować wyjazdu, chyba, że na październik, bo teraz to dzieciaki nas odwiedzają

reklama
dzień dobry :) za oknem leje ufffff u nas juz lepiej tyle brak apetytu przez te chrostki w buziiii:tak:spadam do parcy życze miłego dnia
26.gif

Gastone-przepraszam,że dopiero dziś-specjalnie dla Ciebie:) Pyszne chrupiące GOFRY! - Przepis - Gotowanie w Onet.pl
tak-są pyszka i faktycznie chrupiące:) aż chyba dziś zrobię...smaka mi narobiłaś;)))
Ewelcia-bo i tak od Kamci chyba najwięcej jest fot,a te chyba masz?Gratuluję sprzedaży:)))
Katrina-no tak to z tymi facetami jest;)))
A na marginesie-dzień dobry!!!!
Mam dziś auto-lalala:)))
Niby jest słonko,ale znając życie(i Irlandię)będzie padało-ale i tak miłego dnia życzę

Witam
Przesyłam wam troche słońca:) U nas go mnóstwo L sie spiek jak rak i steka hahaha
Odpoczywamy , probujemy owoców morza, na wycieczki jeżdzimy jest fajnie:)
Didi dzięki miałam to zrobić przed wyjazdem i zapomniałam:/
Widze tu sie nic nie dzieje:)
Pozdrawiam

Bry

Przezylam ufff.Zabek zrobiony jak nowy i nie zaplacilam ani centa.On byl zlamany w polowie prawie ale babka mi zrobioa na MC .Jeszcze jednego zrobie bo jak narazie mam tylko jednego tez na Mc i jeszcze czyszczenie za 35 euro.Ciesze sie ;-) Znieczulenie u mnie obowiazkowe.Raz mi dentysta nie dal i zemdlalam na fotelu hihi Ze strachu,bo zabolalo;-)0
Ale ta babka u ktorej bylam,dentystka z UK suuper.Mila,delikatna i nawet nie poczulam wklucia i mnie teraz nie boli.Musze przyznac ze u mojego dentysty w Pl zwsze mialam bolace dziaslo i podniebienie.No wiec zabek mam cacy lepszy niz przed.Noale musze na niego uwazac..jablka jak babinka musze kroic na kawalki :-D

super, że jesteś zadowolona, jak widać nie taki diabeł straszny:-D:cool2:, no i najważniejsze, że nie zapłaciłaś:-)

sprzedalismy auto...taram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gratulacje:-):-):-)

Ania jakoś źle w nocy spała, padła o 18.30 bez kąpieli i w ubraniu, zmęczona była. A w nocy popłakiwała, może teraz 5 się zaczynają odzywać, a dzisiaj już przed 7 wstała, także trochę nieprzytomna jestem

miłego dzionka

Witam w ten deszczowy dzionek

Ewelcia Gratuluje sprzedazy :-) bedziecie cos kupywac?

Gastone dobrze ze jestes zadowolona z wizyty

Lubiczanko super ze masz dzis autko troszku lezej Ci bedzie :)

Kamcia fajnie ze jestescie zadowoleni,korzystaj ze slona ile sie da bo w Irl to raczej sie nie opalisz przynajmniej na dzien dzisiejszy

Ja od 6 na nogach,spac mi sie chce jak nie wiem co ale nic poczekam jak J wroci z pracy to sie walne na godzinke bo ledwo chodze.

Milego dnia zycze

Hej, ja mam dola przez pogode, Alex zle do glowy dostaje, nudy jak nie wiem :-(
Oby jeszcze te studia tu zrobic i powaznie sie zastanowimy nad zmiana miejsca zamieszkania... Jak nigdy nie narzekalam tu na pogode, tak teraz mam jej po dziurki w nosie!!!!!!!!!!!
Sorry, ze tylko o mnie, ale nie mam weny, spadam konczyc zupe i z Mlodym sie pobawic.

:-(:-(:-(

reklama
dobry!!
u nas tez zaraz zacznie lac,a ja do lidla chyba musze skoczyc bo nie mamziemniakow na obiad:cool2::sorry:

M szuka auta,dzwonil w pare mkejsc i albo sprzedane,albo daleko (Galway).....mam nadzieje ze cos znajdziemy bo bez auta to ciezko to widze!
jeszcze tydzioen temu bylo,mowilam do m ze jest w Carlow fajne,ale on stwierdzil ze najpier to sprzeda\my a pozniej kupimy....a teraz dooopa b lada....na pieszo trza zasuwac:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry