reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek - włosy w ciąży są super - piękne, mocne i nie wypadają. Dopiero po ciąży niestety...

Ja mieszkam w Co. Donegal - 20km od Derry (czyli przy granicy z Irlandią Północną) - na północy, gdzie zimno i mokro brrrr, przez to mam notorycznie chore zatoki.

reklama
Ale mnie właśnie po ciąży nie wypadały wcale 5 lat temu a teraz jak na razie też nie i mam nadzieję,że tak zostanie:sorry2:
katrina wiem,wiem gdzie to jest,czasem do Północnej jeździmy na zakupki:tak:

No no Katrina widze,ze wroclawianka:) Jak milo widziec 'swojakow' ;)

Moj Tymianek dzisiaj rozrabia strasznie od polowy dnia. Nie chce spac tylko wyje...wszedzie mu zle dzisiaj.Moze pogoda?

siemanko

Ewelcia..dzieki za zdjecia..:)
Katrina..śliczny avatarek
Pauletta..przykro mi ze psinka odeszła ale teraz biega i goni zajączki po pieknych łakach no i super wiadomości co do Wiktorka :)
Gastone jak tam wizyta u dentysty sadysty..mam nadzieje ze nie było strasznie
Kamcia.. jak tam wakacje...tu pada wrr...Tomek zadowolony ..nakarmiony ..napojony ...dzisiaj został wyczesany i pazurki mu obciełam bo miał straszne... jak wpusciłam go do klatki to aż bryknął z zadowolenia :)

Lubiczanko mojemu akurat tak urlop wypad,ale przy porodzie bedzie uczestniczył.:-).Śmieszny brzuszek,jak sie zmieniają kształty.A jeszcze mój mały taki ruchliwy mocno.
Gastone to super że zabek zrobiony.:tak:teraz tylko uważaj na niego.
No i po pogodzie,masakra.Siedze i czekam na męża jeszcze w pracy jest.Koleżanka była troszke posiedziała,chociaż czas minął.

Ostatnia edycja:
Przezylam ufff.Zabek zrobiony jak nowy i nie zaplacilam ani centa.On byl zlamany w polowie prawie ale babka mi zrobioa na MC .Jeszcze jednego zrobie bo jak narazie mam tylko jednego tez na Mc i jeszcze czyszczenie za 35 euro.Ciesze sie ;-) Znieczulenie u mnie obowiazkowe.Raz mi dentysta nie dal i zemdlalam na fotelu hihi Ze strachu,bo zabolalo;-)0
Ale ta babka u ktorej bylam,dentystka z UK suuper.Mila,delikatna i nawet nie poczulam wklucia i mnie teraz nie boli.Musze przyznac ze u mojego dentysty w Pl zwsze mialam bolace dziaslo i podniebienie.No wiec zabek mam cacy lepszy niz przed.Noale musze na niego uwazac..jablka jak babinka musze kroic na kawalki :-D

Tichonek - w Irlandii północnej jest taniej i większy wybór, bo u nas "na wsi" to nie ma, tylko jeśli chodzi o spożywkę, ale ubrania, buty czy inne rzeczy sa b. drogie, bo praktycznie nie ma konkurencji (a i wybór żaden). I w północnej często są wyprzedaże. Wczoraj byliśmy kupić dla syna mojego męża buty sportowe, dres, T-shirty i takie tam w JJB, ale wyprzedaż chyba się zaczęła tydzień temu, bo już rzeczy były przebrane (udało mi się wyszukać dla siebie fajne adidaski chyba PUMY za 22 funty).

Tichonek i didi - dzięki, dzięki... za avatarka. To zdjecie zrobiła mi moja starsza córka jak byłam w lutym z małą we Wrocławiu.

misia 83 - owszem, owszem - tak jak i Ty, też jestem ze stolicy Dolnego Śląska - trochę mi brakuje tutaj "życia" w naszym miasteczku.

Ostatnia edycja:
Katrina-no śliczna fotka:)A ja głupia szukam gdzie one widzą tego suwaczka:))))))))))))))))))
Gliwa-no takim to dobrze...ja też mam nadzieję,że J zaliczy poród...tzn zaliczy na 100%,bo to on mnie będzie wiezć do szpitala:)))A brzuch-sceny jak z gwiezdnych wojen;)
Gastone-mnie chyba tez czeka wizyta,bo zauważyłam,że mi plomba na jedynkach(między nimi)się obluzowała:(((dobrze,że Twój już zrobiony:)

Ja tez mialam taka obluzowana i nagle wypadla z jednej jedynki i pociagnela spory kawalek zeba.
Lubiczankawrzucilabys jeszcze raz linka na gofry?Ostatnio mi sie otwieralo cos innego. Dobre sa? Lepsze od tych poprzednich?

A tak wogole to jakos tu specjalnie ruchu nie ma po zlocie:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry