reklama

Mamy z Irlandii!!

Tabasia-oj idzie dostać na głowę:(((Jakie studia robisz(lub o jakich myślisz)?
Ewelcia-dobrze,że do Lidla masz rzut beretem;)
Aaniu,Asieńko-jak tylko znajdziecie chwilkę to sobie odpocznijcie:)))
A ja chatę ogarnęłam,porządki w butach pod schodami tez zrobiłam,z dziećmi zrobiliśmy zwierzaki z gumowych rękawiczek,Danielek śpi,za obiad trzeba się wziąć...potem do sklepu-autem;)))))

reklama
Dzień doberek wszystkim.
U nas (póki co) słoneczko, aż chce się żyć, ale jak znam życie, to jak będziemy szły na spacer, to juz nie będzie słoneczka, normalne.
Miłego dnia dla wszystkich!!!

Hej.
Kurcze z ta pogoda:szok:.
Kamcia korzystaj ze słońca,bo w Irlandii nie zaciekawe z pogoda.
Ja wlasnie oglądam swoj serial na TV4:-)i koncze jesc sniadanko.
Miłego Dzionka.

Aaniu,Asieńko-jak tylko znajdziecie chwilkę to sobie odpocznijcie:)))

Jakby Ania poszła spać to bym odpoczęła, a jak nie to nie odpocznę, ale pocieszam się, że wtedy koło 19 pójdzie spać, więc wieczór wolny:-D:cool2:

U nas pogoda taka sobie, ale wczoraj po 16 jak zaczęło padać to dopiero po 20 przestało, więc myślę, że dzisiaj powtórka z rozrywki będzie

Placki ziemniaczane posmażone

Bry:-)
Radek nadal bez gorączki:-)Cieszę się,że on tak delikatnie tę ospę przechodzi:-)
Matt za to dziś zrobił miłą niespodziankę i wstał na mlecko 3:15 a potem 7:20:-)
Muszę dziś na pocztę po CHB lecieć i zapłacić rachunek a tu dzieć chory:sorry:Czekam na P,on mnie zawiezie,z Radkiem w aucie posiedzi a ja w te pędy wszystko pozałatwiać:sorry:Gdybym autem jeździła to zostawiłabym dzieci z P i sama skoczyła na tę pocztę a tak to pupa:confused2:Muszę sie wreszcie za tę jazdę wziąć:sorry:
Zupkę kalafiorową skonstruowałam,pranie trzasnęłam a teraz chyba zrobię na drugie racuchy bo mnie naszło:tak:Dla Radka od wczoraj trochę sosu z mięskiem zostało,ugotuję mu garść makaronu i będzie miał na obiad bo on racuchów nie tknie:sorry:
Gastone super,że bezboleśnie,ładnie i do tego za darmochę się udało:-)
Lubiczanko,sio na porodówkę:-D

Ostatnia edycja:
Hej
U nas sie nawet rozpogodzilo troche
Aniaa, Asienka_r mam nadzieje, ze uda wam sie troche odpoczac
Lubiczanko skacz, skacz i dawaj na porodowke bo ilez mozna czekac:-) wszystkie juz czekamy na twoje rozwiazanie
Kamcia zazdroszcze sloneczka
Gastone super, ze zabek gotowy i nic nie placilas.

Ja juz bylam dzisiaj z rana w Fasie bo musialam sie zarejestrowac, wiec spacerek zaliczony, Zuzia spi

Tichonku ciesz sie ze Radzio tak lekko ta ospe przechodzi:)/...//
Lubiczanko a no dobrze ze ten Lidl "pod nosem" hehe w sumie nie tak pod nosem,bo lacznie z dojsciem,powrotem i zrobieniem zakupow to mi jakas godzinke zajmuje:)....
a moze pobiegasz po osiedlu i malenswto zdecyduje sie wyjsc?ehehe

u nas teraz swieci pieknie slonko....mllody spi,a ja musze podlogi pomyc,bo szym latal z ogrodka do domu i slady mam....

reklama
A ja wlasnie wrociłam z miasta,zrobiłam sobie kawke i odpoczywam.Byłam w sklepie z ciuszkami.:-)
Pogoda nawet fajna sie zrobiła,ciepło.
Lubiczanko no właśnie pora na Ciebie już,powinnas byc na porodówce.Maluszkowi sie chyba nie spieszy co?:-)
Tichonek to fajnie że synuś tak lekko ospe przechodzi.Oby jak najszybciej mu przeszło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry