reklama

Mamy z Irlandii!!

Tabasia-dopiero co z Margarittą na ten temat rozprawiałam-zaprzęgam go,zaprzegam...i jak na złość nie działa...a powiedz mi(jeśli się orientujesz)czy sa tu takie kaszki dla dzieci jak nasze ryzowe-dodajesz do mleka i tyle...najlepiej smakowe:)
Margaritta-no proszę jak poszalałaś:)))))))))
Madbebe-spokojnego lotu-i wypocznij sobie

reklama
Lubiczanko cos takiego jedynie, to taki kleik ryzowy, widzialam tez o jakims smaku, bananowym czy truskawkowym...HiPP Organic | Baby Rice
lub http://www.auravita.com/product/Cow-Gate-Pure-Baby-Rice-Cereal.NUIA10272.html
to bardziej owsianka nazywaja, ja robilam wlasnie taka kaszke, ale moj Alex to tylko z butelki doil, a teraz to juz w ogole mleko odrzucil, ma odruch wymiotny, a ja wielki problem jak mu zapewnic wystarczajaca ilosc nabialu, bo on nic od krowy nie moze :(((

Aha, dla alergikow jest tez mleko modyfikowane kozie, ja czasem na nim robie taki koktajl dla Alexa. Nanny Care Goat Milk Infant Nutrition 900g

Tabasia CHB nie dostaję na konto bo....nie mam konta:sorry:I żaden bank nie chciał mi go otworzyć bo nigdy tu nie pracowałam:sorry:Mam konto socjalne na poczcie:tak:
Dzięki za info o skazie:tak:Pewności jeszcze nie mam,ale tak mi się wydaje,że Matt ma:sorry:...Choć już sama nie wiem:sorry:Trochę ma krostek takich jakby potówki,ale teraz pojawiła się ta sucha wysypka:sorry:Nie ulewa jakoś strasznie,o tak normalnie,jak to maluszek.Kupki,hmmm...śmierdzą troszkę więcej niz wcześniej ale to pewnie dlatego,że jest na mleku sztucznym ale też strasznie cuchnące nie są:sorry:Tylko tej buźki nie mogę do gładkości doprowadzić:sorry:Nigdzie indziej,póki co nie ma wysypek:no:Ponoć za uszami jest przy skazie ale Matt tam nic nie ma:sorry:Ja nie wiem,Radek był taki gładziutki a Mati od 2 tygodnia życia wypryszczony:sorry:
A miałaś receptę na mleko bo ponoć można dostać od lekarza i taniej mlesio kupić?
Madbebe udanego pobytu:tak:

Tichonku chyba na MC jest za darmo takie mleko, ale czy trzeba miec recepte, zeby bylo za free to nie wiem, ja zawsze placilam normalnie i recepty nie potrzebowalam, bo na polce lezy. A na konto M tez moze przeciez wplywac ;) A moze M moglby Cie dodac do swojego konta, moze nie robili by problemow? Tak tylko glosno mysle ;)

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny!Planuje odpocząć trochę i mam nadzieje ze coś z tych planów wyjdzie.Jedno pociesza-na pewno w PL będzie więcej słońca,przynajmniej prognozy na to wskazują :cool2:
Tutaj odetchnęłam,bo mala ciągle z babcia,a w PL już pewnie nie będzie tak słodko,bo babcia ma w domu zawsze tyyyyyle zajęć:eek::sorry:;-) ze nie ma kiedy z wnuczka na plac zabaw wyjść;-)
Margaritta-tiaa...a masz może taki worek pieniędzy na zbyciu?:sorry:;-)
Ja jak za starych,dobrych czasów-będę na maminym garnuszku;-):happy:A ze ostatnio z jedzeniem mi nie po drodze(nie wszytko mogę jeść),myślę ze nie objem jej za bardzo,czego o wnuczce powiedzieć nie mogę ;-)
Ale wnusia to wiadomo,choćby gwiazdkę z nieba chciała to dostanie..;-)

Madbebe udanego urlopu zycze

Tichonek na ciemieniuche dobra oliwka

My dzis bilety kupilismy do Polski paszport juz gotowy J jutro jedzie odebrac a lecimy we srode :tak: ciesze sie jak nie wiem co bo zobacze sie z Mama i rodzenstwem(rok czasu sie niewidzielismy):-)

Ide wkoncu poprasowac bo dwa dni sie zbieram i zebrac sie nie moge :-)

hello:-)
Tichonku- u mnie dzieci mieli wysypke na glowce, czole i brwiach, wygladalo cos jak ciemieniucha wiec Matt u Ciebie tez moze nie miec ciemieniuchy a alergie (oby nie). Moj GP przy Norbercie stwierdzil ze to ciemieniucha ale lekarka w polsce z glowe sie chwycila jak go zobaczyla i odrazu skierowala nas na badanie krwi i wyszla skaza, a przy Natanielu po objawach odrazu powiedzialam GP ze to na pewno skaza i ze chce mleko Nutramigen i przepisal bez problemu. Mleko smierdzi niesamowicie i czasem go nie probuj o ciagnie na wymioty ale dzieci go uwielbiaja (Nataniel dopiero mieiac temu przestal go pic). OJ nameczy sie Matt bidulek:-(
Madbebe-spokojnego lotu i wypoczywaj:-)
Lubiczanko-Ty jeszcze tu??;-)
Gastone-dobrze, ze poszlo bezproblemowo i zadowolona z zabka jestes:tak:
Kamcia-jak tam urlop??
Nas dzis sloneczko rozpieszcza, dzieci szalaly caly dzien w basenie i teraz czerwone chodza, ale nie nazekaja wrecz przeciwnie mega szczesliwe.
spadam dzieci kapac :tak:milego wieczorku:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry