asienka_r
mama Ani i Gabrysi
A u nas była AsienkaM z P i Zuzanką:-). Jaka mała jest cudna

, jaka mądra, cudeńko po prostu. Urosła dziewczynka w Polsce. Dogadywałyśmy szczegóły, bo Ania w soboty września będzie u Asi, jak ja będę w szkole. Dzięki Ci kochana, że się zgodziłaś. Mam nadzieję, że to wszystko jakoś wypali.
Margaritta mówisz pan polonista
, to nic dziwnego, że Martysia zachwycona

, jaka mądra, cudeńko po prostu. Urosła dziewczynka w Polsce. Dogadywałyśmy szczegóły, bo Ania w soboty września będzie u Asi, jak ja będę w szkole. Dzięki Ci kochana, że się zgodziłaś. Mam nadzieję, że to wszystko jakoś wypali.Margaritta mówisz pan polonista
, to nic dziwnego, że Martysia zachwycona

Nie pada, więc chyba do ZOO się wybierzemy

...M usypia mlodego,a ja kawke poobiednia spijam....pozniej jedziemy do znajomych bo mala dzicia sie im urodzila...
a ze to prywatna szkoła to rodzice najwazniejsi są- zaraz po dzieciach ofqrs;-) no i wczoraj miałam troche pracy- np. trzeba było rozdać dzieciakom we wszystkich klasach ksiązki do szkoły które zamawiali wczesniej. 1-3 to luz bo to już gotowe komplety ale w tych wyzszych trza było te komplety tworzyć dopiero.Ale ja to lubie. No a pozniej jeszcze mała pomoc w sekretariacie- bo nowych ludzi / dzieciaczków sporo doszło w tym roku i sie motali troszkę;-) i tak zleciało do konca zajęć miśki to już razem wrócilyśmy.