reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
No i kuśwa dupa zbita z wypadu do ZOO!! :angry::angry: jak ja kocham tutejszą pogodę :angry::angry:
Musiałam zakręcić do Next'a i w tym czasie pogoda się "rozbujała":confused2:
Ja tam mogę wleźć pod kocyk, ale Marcel fioła w chacie dostaje :confused2:

Ewelcia, to fajnie że imprezka się udała. Konkurs też miałam taki sam ;-) tyle tylko że ja ściemniałam z odpowiedziami co by karniaki pić :-D:-D źle to się skończyło:zawstydzona/y:

Margaritta, no to też już czaje baze :tak: fajnie że masz co robić :tak:
A powiedz mi jeszcze, tutaj polskie dzieci zaczynają polską szkołę w 1 klasie, tak? Czyli wtedy jak będą w roczniku w 8 urodzinach, tak? Polska szkoła nie jest obowiązkowa, tak? Wiem, wiem przed nami jeszcze sporo czasu na takie decyzje ale lubię wiedzieć "co w trawie piszczy" ;-)
Gdyby junior był grzeczniejszy na zakupach to też bym się wybrała do Ikea, bo co tu robić w taką pogodę? :baffled::baffled:
No i co robicie dzisiaj?

Dzień dobry
Gliwa-Igorkowi ogromny buziak w czółko na ten pierwszy miesiączek:*
Margaritta-super!!!No TY to lubisz prace społeczne...choc nie powiem tez miałam chętkę na rade rodziców.ale za rzadko byłam w szkole-bo tylko raz na 3tygodnie:(Cieszę się,że Młody(czyt nauczyciel)przypasił:)
Ewelcia-no i super,ze zadowolona z imprezki jestes:)
Barmanka-moje dzieci też takie chętne do shoppingu-tyle tylko,że tam gdzie zabawki są:/jak widzą,że mama obiera kierunek sklepu z odzieżą np to czarna rozpacz;)))
Tichonek-mam nadzieje,że jednak to nie jelitówka ,i ze Radzio dochodzi do siebie:)
Marta-fajnie:)powodzenia z fajeczkami:)
A my właśnie wróciliśmy-szwędaczka nam się dziś załączyła-super dzień:)))
Przepraszam Was-mykam,wyjec się włączył:/

Hej :-)

ja się ogarniam powoli,ale przyznam,że nie ma lekko i pewnie chwilę potrwa zanim się na nowo zaklimatyzuje :-/

Domek po powrocie zastałam w stanie nienagannym,z pełnymi szafkami i lodowka nawet ;-) do tego czekał na mnie zaległy prezent urodzinowy-dostałam smartfona :-D Teraz się zabawiam w wolnej chwili ;-)
Wybaczcie,że nie komentuje,ale mam tyły straszliwe :$

Pozdrawiam Was serdecznie :-)

my walsnie wrocolismy od znajomych...mlody jest taki malusi jak Szymon byl...rozczulilam sie.:-p

Dziewczyny zobaczylam 3 kotki malutkie i ...jeden bedzie nasz:-D:-D:-D:-Dza tydzien bede go miec...
Znajoma szuka chetnych na dwa pozostale...m zrobil focie telef.to pozniej wam pokaze:)
moze ktoras chetna na kota?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry