reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Lubiczanko ale z Ciebie ranny ptaszek :-)
Gastone no widzisz jaka dzielna jestes :tak:

Ewelcia super ze party sie udal...czekamy na zdjecia

MartaFto trzymam kicuki aby Ci sie udalo

Barmanko no cos trzeba bylo postanowic latka leca zobaczymy jak to wyjdzie w praniu jak tutaj sie nie uda to wtedy w kraju bedziemy cos kupywac

Asienko Zuzia jaka duza,widze ze tez Kazimierz Dolny odwiedziliscie :tak:

Za tydzien ruszamy do Kilbeggan na pokazy aut amerykanskich J ostatnio byl 3 lata temu bo za kazdym razem jak pokazy sie odbywaly to pracowal a tym razem akurat ma wolny weekend i odrazu powiedzial ze niedziela zarezerwowana,faceci :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aaniu-nie z wyboru niestety:(kurka-tak napisałas o tych pokazach-i pomyslałam,ze zrobię J niespodzianke i go zabiorę...ale-za daleko!!!
Marta,Ewelcia-Szymkom Waszym buźka na imieninki:)

Aniu może sie wybierzemy z Wami na te pokazy:-):tak:.Zobaczymy co na to mój mężulek,jak Twój zadzwoni.:-D
Asienko urosła ta twoja córeczka,wczoraj jak ją zobaczyłam na żywo.:tak:
A ja siedze,mały spi. M jeszcze w pracy.Zaraz sobie zrobie druga kawke i spije,bo jakoś mi sie nudzi.

hehe anineczko u nas z tymi kartonami tak samo... używane rzeczy sporadycznie już spakowane i zajmują 1/3 pokoju:sorry2: a co dopiero jak spakujemy resztę...
boo nie napisałam (nie miałam kiedy) przeprowadzamy się :-)
asoenko r gratuluję pracy :-)
ewelcia ładniusio wyglądasz:tak:
dzindziusia mm to samo z eircvomu co Ty...
niby 29.99 ale jeszcze płaci sie za linię i coś tam jeszcze i wychodzi mega cena na miesiąc:dry:

i również pytanie do was..
przeprowadzam się za 3 tygodnie no i poradźcie mi jaki net wybrać żeby był tani i szybki i łatwo dostępny no i jeszcze żeby szybko go założyli :-p
plissssss:-p
i to samo pytabnie miałabym odnośnie prądu wiem że któreś z was zmieniały no i jak to przebiega wszystko??

ooo tichonku gratuluję nowej funkcji :-) gdzie moderujesz??
kamcia 100 lat dla młodego :-)

co do włamywania się my będziemy mieli chatkę właśnie z alarmem:cool2:ale mi fajnie :-p

a w tej chacie nie raz wybiegałam na podwórko za jakimiś kolesiami bo w biały dzień włazili nam do ogródka i nie wiadomo czego szukali.. ostatnio to jak wybiegłam na dwór bo D zauważył ze jakiś chopak u nas stoi na ogródku to zdążyłam zauważyć że 3 kolesi przez mur u nas uciekało!!
dodam że nasz mur ma 2m wysokości
asienkoM jaka Zuzia już śliczna i duża :-)

Ostatnia edycja:
aania jak narazie dobrze idzie:-)nie pale:tak:jest ciężko ale daje raade:-)

lubiczanko moj Szym juz miał ale serdecznie dziękuje:tak::-)

ewelcia główka boli??czym sie strułaś tym sie lecz:-Dhahahaha 2 piwka i po kacu;-)

helloł dziewczynki

No to i polską szkołę mamy rozpoczętą :tak:

lubiczanko kochana- no masz racje- uwielbiam bywac w pl szkole ,ale dziś od 9-tej byłam do konca zajęć :baffled: 14:30 i to nie siedziałam se na kawce :sorry2: ale i tak było fajnie:-D

A do Tichonków w koncu nie dojechaliśmy, bo dzwoniła Tichonkowa i Radek jej od wczoraj wieczór i przez całą noc i dziś też oddaje wsio dołem:sorry2: i jakby to czasem jelitówka to stwierdziłyśmy ze lepiej dla wszytskich jak przełożymy wizyte:sorry2: teraz Tichonkowa boi się o Mateuszka no i o siebie, na dodatek znow nie mają neta :baffled:

Nikola juz dawno śpi Martysia po wrazeniach w szkole jeszcze nie:-) Nowy wychowawca, bo pani od 1-3 juz z nimi skończyla i w 4 klasie wychowawca się zmienia.I mają pana/ chlopaka raczej- poloniste- a ze go lubie no to ma chłopak szczęscie:-D;-)

No to spokojnego wieczorka :tak:

Wieczorek mija miło,siedzimy z mężulkiem pijemy drineczka i oglądamy film Sposó na Teściowa z Jenifer Lopez:-).
Dzis jakoś mi sie dzień dłuzył,masakra.M był pozno z pracy.
Dobranoc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry