reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry:)
Marta-jak Ci idzie???
Kamcia-byś się nie przyznawała gdzie byłaś i przez jakie mieścinki jechałaś:P
Ewelcia-ja chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!tylko J się nie zgodził:(((
Anineczko-to kiedy parapetóweczka???
Wilwia-powodzenia:)))
a ja busy-zakupki,szkoła,na obiad gołąbki,ciacho jakieś,pranie,sprzątanie...więc kończąc karmić Mikę kończę siedzieć...miłego dnia:)

hejka
Ewelcia fajne kiciusie
Anineczko oby dobrze sie mieszkalo

ehhh a ja siedze jak na szpilkach, dzis zaprowadzilam Olive do przedszkola ojjjj ciezko bylo nie chciala zeby mama sobie poszla,kazala mi stac obok, z paniá zaczelam pokazywac jej klocuszki jakies puzzle i musialam sie wymknac po cichaczu. A ja chodze po chacie w kurtce i w butach i czekam na telefon ha ha, masakra ale to jest przezycie jak szlam z powrotem to mi nerwy puscily i sie poryczalam:confused2:

Lubiczanko myślę,że parapetówkę połączymy z urodzinami chłopaków.Tym razem zrobię im 1 października,bo w halloween to pewnie każdy będzie chciał u siebie zbierac cuksy,choc ostatnio było przednio ;-)

Kasiuleczko zrób sobie herbatkę i ściągnij kurtkę bo się zagrzejesz :tak::-D

U mnie dziś młodszy nie poszedł do przedszkola bo w nocy miał lekko podwyższoną temp. i gardło go boli i jak mówi,chore dzieci nie chodzą do przedszkola,tak więc siedzi w domu :tak::tak:

Lubiczanko dzisiaj ok,ale ostatnie 3 dni to nogi mi w tyłek wchodziły.Nigdy więcej przeprowadzek :no::-D Jeszcze muszę w playroomie poukładac zabawki i powywalac graty,ale to juz luzik przy tym co było :confused2:

Witam.
Niedziela mineła bardzo miło:-).Goscie dzis juz pojechali,jakos tak dziwnie teraz mi.
Kasiuleczko napewno jest Ci ciezko,ale bedzie dobrze zobaczysz.
Ewelcia slodkie kociaki.
Anineczko oby Wam sie dobrze mieszkało.
Miłego Dzionka.

reklama
jestem :-)

ale mam tyly :zawstydzona/y:

Ewelcia sliczny kociak, co do imienia moze tu znajdziesz
http://www.koty.org.pl/imionakotow/...tka&skojarzenie=&pochodzenie=&wielkosc=&str=1

wcielo mi polowe posta :eek:

Kasiuleczka pierwszy dzien za wami, teraz bedzie lepiej :tak:
Gliwa twojemu skarbowi spozniony calus :tak:
Wilwia spokojnych zakupow :tak:
Anineczka oby sie wam super mieszkalo, zdrowka dla synka :tak:
Lubiczanka ale masz energii, podeslij mi troszke :-D
Asienka gratuluje pracy ;-)
tyle pamietam :zawstydzona/y:

do pozniej

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama