Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W tej szkole napisali,że mają kiermasz:Nadchodzące wydarzenia
mloda wczoraj nie chciala isc do przedszkola tak sie darla , mnie trzymala, ze pani musiala ja ze mnie sciagnac, ja w ryk i tak caly dzien,co sobie pomyslalam ze tak bedzie codziennie wygladac odrazu lzy lecialy:-(. Dzis znowu tlumaczylam ze trzeba chodzic do przedszkola ze tam jest fajnie, ze sie pobawi z dziecmi beda spiewac ze sie nauczy po angielsku rozmawiac. Jakos to przelknela obiecalam ze przyjde po niá z czyms slodkim i sie w domku pobawimy lalká z brokatem, nie chciala zebym poszla, ale szybko dalam buziaka i wyszlam bo bym znowu pekla. Dzis jak wychodzilam nie plakala oby teraz bylo lepiej.
to... szkoła polonijna nie jest szkołą obowiązkową- zapisujesz do niej dziecko tylko i wyłącznie "dla dziecka" dla jego pogłębiania wiedzy o Polsce i dla jego dobra - ale to moje zdanie a wiem,ze zdania te są rózne i w te kewstie nie będe sie wdawała. Dziecko zaczyna edukację od 1-szej klasy choć w "mojej" szkole zerówka już tez jest i przedszkole nawet
Nie trzeba dziecka zapisywac 3 lata wczesnie do szkoły ,ale zdałoby się choć z pół roku przed rozpoczęciem edukacji o tym pomyśleć ;-) niby masz jeszcze czas,ale zleci jak... 
fajnie Ci - trza parapetówe koniecznie zaliczyć 

wylam se w domu , pod oknami słuchalam jak ona wyje
moze około 2 tyg było tak niekoniecznie fajnie przy wejsciu do przedszkola- tez mi Nikole "siłą" zabierały na sale
na samo wspomnienie mam łzy w oczach...a teraz- o buziaka na odchodne musze się upominać 
ona wyje w sobote i w niedziele jak wolne jest
cierpliwosci kochana;-)

jest tyle pokrętełek i nie wiem jak ustawic wodę,jak mi się wydaje,że wstawiam grzanie wody to kaloryfery dają czadu,one non stop dają czadu,muszę wyłączac piec całkowicie bo grzejniki wiecznie grzeją 

;-)