reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczka, my też mamy taki siatkowany talerz, bez żadnych napisów. Taki nam gościu założył jak polsat zakładaliśmy.

Marta, a Ty używasz jakiś plasterków czy tabletek na niepalenie? Bo jeśli żołądek boli Cię ze stresu to może warto jakoś organizm oszukać ;-)

Rety jak mnie suszy!! Nawtranżalałam się ogórków kiszonych a teraz nie wiem czym pragnienie zalać :/

A żeby szlag trafił tych Niemców!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nosz kur**,nie mogę,no!!!:wściekła/y:
Byłby historyczny mecz,pierwsza wygrana Polaków nad Niemcami i w ostatniej sekundzie wszystko szlag trafił:crazy:
Ale Polacy zagrali dobry mecz,trzeba im przyznać:tak:
Idę,bom zła straszliwie!:wściekła/y:

Tichonku racja mecz piękny,szkoda że remis jest.Kurcze ,ahhh te Niemcy.
A ja sobie pomyłam podłogi,zeby jutro mieć z głowy.Igorek śpi,a My z M pijemy piwko.
Aniu przykro mi z powodu telewizji.
Do jutra dziewczynki.

Marta dasz rade:)trzymam kciuki...ja juz nie pale od stycznia:-):-):-):-)co prawda na poczatku wspomagalamsie champixami ale to straszliwe dziadostwo jest:no:otwieralam drzwi i nie widzialam komu:-D:szok::szok::szok:mgal przed oczami....nie polecam...mam te tabsy jeszcze bo mi Gp przepisala,ale nie bralam,bo nie moglam i leza na razie....

Anineczko no wlasnie my tez ten siatkowany mamy:)

EDIT:
wracajac dzis ze spaceru urwalo mi sie kolko od wozka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:m zrobil tylko ciekawe jak dlugo wytrzyma...a myslalam ze mi starczy do kona sezonu wozkowego...:no:

Ostatnia edycja:
Witam z rana:-).Dzis wstałam razem z mężusiem,zjedliśmy razem śniadanko i M poszedł do pracy.Jgorek wypił mleczko i zasnął.Zaraz ide do góry sie ogarnąć troche.
Mam nadzieje ze to padać nie będzie dziś,bo chciałam iść do sklepu i wyjść troche na świeze powietrze.
Miłego Dzionka.

Bry:-)
Ja wcześniej być nie mogę,choć od 7:00 na nogach;-)Mycie,ubieranie,śniadanie,szkoła,lekkie ogarnięcie chałupy i dopiero jestem:tak:
...Mój "kruszynek" nie chce siedzieć w leżaczku,na ręce się domaga:dry:
Muszę dryndnąć do teściówki bo urodziny dziś ma:tak:A jutro Radek imieniny a 21-szego Matt:sorry2:Busy wrzesień:-D
A póki co czekamy na położną:tak:

reklama
Hejoo,

Marta to może warto się wspomóc jakimiś plasterkami?

Margaritta, czy w Twojej Pl szkole w ten weekend jest kiermasz książek organizowany przez księgarnię Renatka? Jeśli tak to proszę podaj mi adres tej Twojej szkoły:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry