reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko juz kapuje
Za szybko Emcie splodzilismy :-D
Ania ale pech buu
Gdybys mieszkała bliżej to byście mogli wpasc
Ja tez oglądam Barmanko przepis na Zycie ale na Nce mozna sobie nagrywać
Moj M na szczescie nie ogląda meczy głownie TVN u nas leci bajki albo discovery itp
Madbebe oz kurcze ale pech z tym sufitem
Ja jak policzylam ze juz 40 tys euro wydaliśmy na wynajem to słabo sie robi ale nie wiem co z tego kupna wyjdzie bo to tez nie takie proste
M wlasnie bułeczki upiekl to ide

reklama
Witam
u nas jak zwykle busy dzień:)
Ale wieczory są moje, seriale wróciły:) Co do anten na budynkach to też słyszałam że są zakazy zero anten, naszczęście u mnie sie nie czepiaja.
Anieczko no właśnie nici wam wyszły z tego Paryża:/
Monia fajny taki weekend:)
Miłego wieczorku

Ania ale sky też jest na talerz? :eek::eek:

Tutaj pokazują jakąś super antenę co właśnie niby działa tam gdzie nie można wieszac:
EireSat.eu | Polska Telewizja w Irlandii
Na samym dole.

No i właśnie zastanawiam się co do tego "dystrybutora" bo właśnie dzowniłam do cyfry i mogę na własnośc wykupic dekoder,ale muszę oddac stary,a przecież nie polecę do Pl po dekoder specjalnie...:eek: czy ktoś miał do czynienia z tym Panem?

Anineczko ja wiem ze sky tez jest na talerz:-D ta antena moze wisiec widocznie maja jakies prowizje skoro proponuja albo tez podlaczaja do zbiorczej anteny i tyle
eh mam nadzieje ze cos J wymysli bo nie wyobrazam sobie teraz byc bez polskiej telewizji

Ostatnia edycja:
to przemalujcie talerz polskiej tv na sky :-D
Albo kupcie jakiś talerz sky używany i po kłopocie.
Współczuję,my też tak mieliśmy w jednym apartamentowcu,tzn.nie my bo 7 lat temu to nie miałam polskiej tv,ale współlokatorzy. :sorry:

wygrywamy 1:0 :-)

Ania, weź na antenie napisz wielkimi literami SKY to może się nie doczepią :-D:-D
A tak poważnie ja też już sobie nie wyobrażam domu bez pl tv :shocked2: człowiek się przyzwyczaja do dobroci, nie ma to tamto :tak:

Anineczka, hihi mamy te same pomysły :))))

reklama
my wogole nie mamy talerza z PL//....na pierwszym domu mielismy ze sky,na drugim byl juz na sciane przymocowany,wiec tego starego nawet nie bralismy i teraz tez mielismy juz przymocowany...M tylko konwerter nasz zalozyl i heja1!!!

obejrzalam "Przepis na zycie" zaraz Wojewodzki z Krupami:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry