reklama

Mamy z Irlandii!!

no u nas też liście fruwają ale ja uwielbiam to, a jeszcze troche słonko świeci więc jest bosko. W polsce uwielbiałam z P w takie dni spacerować po naszym miejskim parku i słuchać jak liście szeleszczą. Taki jesienny romantyzm. ale się rozmazyłam.
Tichonek bombowe zdjęcia na nk, świetnie wyglądasz

:-D:cool2: No ale chyba nie lubisz jak te liście lecą prosto w oczy i twarz, Ania tego najbardziej nie lubi, troszkę jakby się wiatru bała

reklama
Dzis ta pogoda okropna,wieje i pada.:wściekła/y:Az posciel mi wczesniej z linki wiatr porwał,całe szczescie do sasiada nie poleciało.Tylko kolo szopki poleciało.
Zaraz M powinnien byc w domku,:-)wiec jestem happy.Pozniej Aniaa z familia przyjedzie:tak:
Tichonku super wygladasz.
Miłego popołudnia.

Dzięki dziewczyny,to jeszcze nie to czego oczekuję ale już się czuję o niebo lepiej i lżej:-D
U nas leje i ciemno jak w tyłku:eek:Oficjalnie rozpoczęłąm sezon grzewczy:sorry:Mam stos prasowania i drugi się suszy ale nie mam chęci,żeby żelazko w dłoń chwycić:sorry:Wieczorem się chyba za to wezmę,jakoś tak najlepiej mi to idzie jak już dzieci śpią:sorry:Odkurzacz,żeby nie było też czeka na zmiłowanie ale tak mi się nie chce,że szok:no:Szkoda,że nia ma ziewającej emotki:-DMatt ma drzemkę,w sumie to pewnie za 15 minut już wstanie a ja się lenię:sorry:

Tichonku co do efektu jo-jo to nie ma takiej diety po ktorej by nie bylo,bo to jest normalne jak sie odchudzasz w czasie trwania diety a po niej wracasz do normalnego jedzenia to sila rzeczy zawsze wroca te kg.ja wiem ze nie mozna sie obrzerac i mam nadzieje dam rade bo u mnie najgorsze ze wszystkie dodatkowe kg wchodza w brzuch;(

Aurelia no szkoda że sie spieszyłaś i mnie nie zaczepiłaś:-)
Wieczorek minał miło,Aniaa była z familia.:tak:Igorek wykąpany i spi,marudny coś dziś był.
Siedzimy z mężulkiem i pijemy piwko.
Dobranoc.Do jutra.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry