reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam się:-)
O masz ,jak się dziś wszystkie od rana rozpisały:confused2::-DPrrrrr,szalone!Gdzie pędzicie wszystkie?!:-DNormalnie jakby wiatr przez forum przeleciał i poleciał niewiadomo gdzie:sorry:
Rano,jak szłam do szkoły 2st.C u nas były:eek:Rękawiczki poszły w ruch,muszę krem do buzi dla chłopaków wyciagnąć z czeluści komody bo takie rumiane dzieci miałam rano,że szok:szok::-DDo tego wieje zimny wiatr i jest jednym słowem piździawka:tak:Lubię jak się zima zbliża:-)Ogólnie za latem nie przepadam:-pWiem,wiem jakaś inna jestem:-D
Idę małego położyć,posłuchać jego wrzasków :confused2:

Bry:-)
Faktycznie chłodem czuć

Mamy dzieciaczków z AZS powiedzcie mi, czy przy AZS pojawia się zaczerwienione oko, bo młoda od wczoraj ma pod oczami takie czerwone pręgi, wygląda jakby się nie wyspała. Cały czas trze to oczko:sorry::confused2:. Przemywam jej solą fizjologiczną, ale nie wiem, czy to pomoże

helloł

no rzeczywiscie Tichonkowa inna jesteś :confused2: ale z drugiej strony kochac musisz ten kraj, bo pogode daje Ci w deche :confused2: i przyłaczam się do zachwytu nad wyglądem Twoim och ach :cool2: du** ś Cie :tak:

ja raczej z tych ciepłolubnych:sorry: w dodatku jak mam zakładac na siebie bluzy, kurtki , rekawiczki i takie tam to ....

Z soboty na niedziele Nikola mi jakoś zaniemogła- wczoraj zostałyśmy jeszcze w domu, dziś już pobiegła do przedszkola- nie wiem co to było :sorry:

lubiczanko ześ wpadła dziś jak nigdy ;-) buziole

asieńko_r nie pomogę,ale oby przeszlo szybciutko Anulce

Jutro ma byc odczuwalne całe 4 st :confused2:

w sobote w polskiej szkole mamy kiermasz halloweenowy- znow mam troszku pracy w zwiazku z tym,ale... jak wiecie lubie to :cool2::-D a w zeszłą sobote mieliśmy pasowanie na uczniów naszej szkoły połączone z dniem nauczyciela i ... rano w szole dowiedziałam się,ze trza złozyc zyczenia Dyrektorowi tak przez mikrofon i przy wszytskich rodzicach którzy tam bedą i ofqrs co... padlo na mnie- zołądek tak mi sie ze stresu "wywinął", ze sie wyprostowac pozniej nie mogłam :sorry: ale dałam rade:cool2: i samo przemówienie tez se sama napisałam:confused2::-D sie ma ten dar nie:cool2::-D

witajcie:-) melduje sie ze zyje tylko jakos brak checi do pisania a przez ostatnie dni to nawet do czytania:zawstydzona/y: przelecialam pare stronek zeby cos nadrobic. U nas wiele sie nie dzieje,dzieci szaleja az czasami wymiekkam przy ich wojnach i przepychankach. Mam nadzieje, ze sie jakos unormuja te ich bijatyki:szok:
pozatym nudy w domu,ze masakra:no::confused2:. Pozatym moj najstarszy brat przylatuje w odwiedzinki ale zatrzyma sie u siostry, bo ona w miescie mieszka a on nie z tych co w domu lubia siedziec:rofl2:.
asienkoR-przy Azs moga wystapic zaczerwienienia i swedzenie oczu a nawet luszczenie skory:-(
Anineczko-ale smakowite grzybki, moj J byl w szoku jak mu pokazalam, bo w naszym rejonie raczej ciezko o lasy a co dopiero o grzyby, zreszta sama wiesz ;-)
Tichonku-kolorek super :-)
pochwale sie jeszcze, ze moje malenstwo juz samo do toalety chodzi:-) sam sie rozbiera i ubiera, juz taki duzy chlopiec sie z niego zrobil :tak:
co do pogody to faktycznie zima nadchodzi, dzisiaj u mnie bylo 6st jak odwozilam mlodego do przedszkola a taki znajomy irlandczyk jak zwykle w szortach i na rowerku z dziecmi do szkoly przyjechal ale dzieci poubierane jak trzeba. Jak go zobaczylam to odrazu zimniej mi sie zrobilo a ten zadowolony mowi "no dzisiaj juz troszke zimniej jest":szok::szok::szok:ciekawa jestem do ilu stopni musi spasc temperatura zeby spodnie zalozyl:eek::eek:w domu to pewnie na golasa lata jak mu takie cieplo:-D:-D:-D
spadam bo juz sie zaczelo marudzenie i odciaganie mnie od kompa
milego dnia laseczki;-)

reklama
hejka
Olivka dzis zostala w domku zadzwonili mi z przedszkola ze powinna przejsc 48hkwarantanne po wymiotowaniu bo nie wiadomo co to jest. U nas wczoraj okropnie lalo i wialo ze wogole z domu nie wychodzilysmy. dopiero o 19 ze znajoma wyszlysmy na spacer ale normalnie taka pizdziawka ze myslalam ze juz jest -10.
Anineczko aaa dobrze dobrze apetyt jej dopisuje lata jak szalona wiec to tylko takie jednorazowe .
Ewelcia pierogi ulepilam 66 z kapucha i grzybami i 26 z bialym serem wiec jeden obiadek bedzie slodki:-) i juz mi sie pozniej nic nie chcialo robic.Oczywiscie Oliva jak tylko zobaczyla make na stole juz byla pierwsza przy lepieniu:-D

Asienkor ja sie nie znam a moze sobie odcisnela tak mocno w nocy.

no nic trzeba rosolek wstawic i cos porobic..... o i leje

Załączniki

• P1080458_zmniejszacz-pl_839457.jpg
    P1080458_zmniejszacz-pl_839457.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 54
  • P1080461_zmniejszacz-pl_427711.jpg
    P1080461_zmniejszacz-pl_427711.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 55
  • P1080466_zmniejszacz-pl_433925.jpg
    P1080466_zmniejszacz-pl_433925.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja: