Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Prrrrr,szalone!Gdzie pędzicie wszystkie?!
Normalnie jakby wiatr przez forum przeleciał i poleciał niewiadomo gdzie
Rękawiczki poszły w ruch,muszę krem do buzi dla chłopaków wyciagnąć z czeluści komody bo takie rumiane dzieci miałam rano,że szok
Do tego wieje zimny wiatr i jest jednym słowem piździawka
Lubię jak się zima zbliża:-)Ogólnie za latem nie przepadam
Wiem,wiem jakaś inna jestem

. Przemywam jej solą fizjologiczną, ale nie wiem, czy to pomoże
ale z drugiej strony kochac musisz ten kraj, bo pogode daje Ci w deche
i przyłaczam się do zachwytu nad wyglądem Twoim och ach
du** ś Cie 
w dodatku jak mam zakładac na siebie bluzy, kurtki , rekawiczki i takie tam to ....

a w zeszłą sobote mieliśmy pasowanie na uczniów naszej szkoły połączone z dniem nauczyciela i ... rano w szole dowiedziałam się,ze trza złozyc zyczenia Dyrektorowi tak przez mikrofon i przy wszytskich rodzicach którzy tam bedą i ofqrs co... padlo na mnie- zołądek tak mi sie ze stresu "wywinął", ze sie wyprostowac pozniej nie mogłam
ale dałam rade
i samo przemówienie tez se sama napisałam
sie ma ten dar nie

przelecialam pare stronek zeby cos nadrobic. U nas wiele sie nie dzieje,dzieci szaleja az czasami wymiekkam przy ich wojnach i przepychankach. Mam nadzieje, ze sie jakos unormuja te ich bijatyki

. Pozatym moj najstarszy brat przylatuje w odwiedzinki ale zatrzyma sie u siostry, bo ona w miescie mieszka a on nie z tych co w domu lubia siedziec
. 

ciekawa jestem do ilu stopni musi spasc temperatura zeby spodnie zalozyl
w domu to pewnie na golasa lata jak mu takie cieplo