lubiczanka
Fanka BB :)
Anineczko-oki
))ciekawa jestem czy podgrzewany-to można i teraz korzystać
...ale jest oprócz mnie kilku chętnych,więc małe szanse,że ktoś przede mna się nie zdecyduje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chata sliczna,.ale cena juz mniej sliczna

bo pochłonęłam mega obiad.No i ciężko mi się już siedzi przy laptopie,plecy bolą i niewygodnie mi w każdej pozycji,nawet na kanapie 

Obiadzik wciagnełam,jeszcze czeka mnie odkurzanie i łazienke troche posprzatac.Ale czekam na M,to zajmie sie małym a ja na spokojnie sobie porobie.

Na poczcie,bagatelka 45 minut
Numerek 148 a obsługiwali dopiero 56
Matt myślałam,że wyjdzie z siebie,spociłam się,zczerwieniłam walcząc z nim i miałam serdecznie dośc
Ale trza było stac dzielnie po kaskę
Za to polazłam znów do second handu,tego co buty z Clarksa mi się ostatnio dla Młodego trafiły i wynalazłam dla niego to: Magic Touch 'N Crawl Winnie the Pooh – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores za...uwaga...1E
Czyściutki i działa
Serio?Nie pamiętamTichonku, Ty jakieś linki miałaś do sklepów z agd, może Ty masz jakiś pomysł na te moje nieszczęsne talerze, coo?![]()
To na pewno ja?Bo ja nic nie kupuję takiego bo nie mam miejsca nawet na jeden dodatkowy talerz
Mam taką ciasnotę,że mnie krew zalewa
Na prawdę nie mogę sobie nic kupic do kuchni bo nie będę miała gdzie się z tym podziac
Nawet nic nie mów,się nie waż bo sie rozryczę i to będzie Twoja wina...No i Lubiczanki teżLubiczanka, migiem kasuj linka z chatą bo jak Tichonek zobaczy to skopie Ci tyłeczek![]()

Ewelcia ja Cię proszę,że jaka ta cena tego domku jest?!!!
Ja bym całowała po nogach za taką chatę za 850E...Ja płacę 825E i niektóre z Was wiedzą w jakiej klitce mieszkam,z cieknącym wciąż sufitem,padającym przez skrzynkę na listy deszczem,śmierdzącą i przeciekającą pralką,landlordem debilem,który od 3 lat nie odświeża mieszkania,w którym nie mogę gwózdka w ścianę wbic,naklejki dziecku przykleic
Mało tego,teraz jeszcze mogę sobie z AsieńkąM piąteczke przybic jeśli o bojler chodzi,u nas dokładnie to samo
Już z tydzień temu trzaskało coś w nim niemiłosiernie,potem nie chciał grzac,ale jakoś wrócił na dobry tor,po to by wczoraj popołudniu klęknąc,nie nagrzac wody i po to bym miała w chacie zimno jak w grobowcu
P wieczorem do B&Q po grzejnik elektryczny jechał bo pizgało w domu,że szok
Dobrze,że mam jeszcze opcję nagrzania wody elektrycznie bo nie byłoby się jak wykąpac
Ponoc jutro ktoś ma byc do tego bojlera,który dziś jak gdyby nigdy nic grzeje sobie normalnie
Wiecie co?Mam na prawdę serdecznie dośc tej chaty:-( Ewelcia no przeca mówiłam,że to żadna cukrzyca:-)Wtrząchnij sobie za to coś słodkiego
Margot,może zmień sobie nicka na Febra?
Szczerze?Chyba nie wiem jak wyglądasz bez niej?

Aczkolwiek współczuję bardzo bo też czasem miewam,ale nie tak nagminnie jak Ty
Jak fryz i fryzjerka?Mogę jutro jechac?
Z chrzcinami znów mi się sprawa sypie i pier***ca niedługo dostanę i o!
Nawet mi się nie chce gadac na ten temat

:-)