reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko to ja sie pisze do Ciebie na basen....:-Dchata sliczna,.ale cena juz mniej sliczna:sorry2:
Anineczko a ja chyba cos kojarze,ze ty mialas tez opryszczke kiedys?albo moze z kims innym cie pomylilam.
jak sie czujesz?
ja wlasnie chcialam te plastry dzis kupic,ale jak weszlamdo apteki to bylo full ludzi i wyszlam...a do tesco juz nie szlam,

ewelcia miałam kiedyś coś,co myślałam,że jest opryszczką,a okazało się to zajadem w kąciku ust :blink:
Jak się czuję? W tym momencie obżarta :baffled: bo pochłonęłam mega obiad.No i ciężko mi się już siedzi przy laptopie,plecy bolą i niewygodnie mi w każdej pozycji,nawet na kanapie :sorry2:
Aaa i doczytałam o wynikach.Fajnie,że nie ma podejrzenia cukrzycy :-)

Lubiczanko trzymam kciukasy za domek.Pokazałam go M przez Skypa,też był zachwycony.

Barmanko bierz talerze,jak będą nie teges to oddasz ;-)

U Antka w szkole panuje ospa,całe szczęście,że on ma już ją za sobą.:tak:

Ewelcia to fajnie ze wyniki dobrze wyszły.
Margaritta mi też b. czesto wyskakuje na ustach opryszczka.I zaraz samaruje to,bo kiedys mi wywaliło na pół ust.
Barmanko super ze masz takiego powera,mimo ze jestes w ciązy.:tak:
Dzionek jakos szybko mija,po południu byłam na solarium z Aniaa:-)ale fajnie tak się zrelaksowac i poleżec.:-DObiadzik wciagnełam,jeszcze czeka mnie odkurzanie i łazienke troche posprzatac.Ale czekam na M,to zajmie sie małym a ja na spokojnie sobie porobie.
Miłego wieczorku.

Witam się:-) Ja dziś prosto ze szkoły,rano poszłam do miasta i wróciłam dopiero jak trza było Radka odebrac,tak więc...nie wiem czy jeszcze mam nogi czy tylko sam ból po nich został:baffled::-D:-D Na poczcie,bagatelka 45 minut:szok::wściekła/y:Numerek 148 a obsługiwali dopiero 56:baffled:Matt myślałam,że wyjdzie z siebie,spociłam się,zczerwieniłam walcząc z nim i miałam serdecznie dośc:baffled:Ale trza było stac dzielnie po kaskę:-p:-DZa to polazłam znów do second handu,tego co buty z Clarksa mi się ostatnio dla Młodego trafiły i wynalazłam dla niego to: Magic Touch 'N Crawl Winnie the Pooh – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores za...uwaga...1E:-DCzyściutki i działa:tak::-D
Tichonku, Ty jakieś linki miałaś do sklepów z agd, może Ty masz jakiś pomysł na te moje nieszczęsne talerze, coo?:sorry2:
Serio?Nie pamiętam:zawstydzona/y:To na pewno ja?Bo ja nic nie kupuję takiego bo nie mam miejsca nawet na jeden dodatkowy talerz:dry:Mam taką ciasnotę,że mnie krew zalewa:wściekła/y:Na prawdę nie mogę sobie nic kupic do kuchni bo nie będę miała gdzie się z tym podziac:sorry2:
Lubiczanka, migiem kasuj linka z chatą bo jak Tichonek zobaczy to skopie Ci tyłeczek :-D
Nawet nic nie mów,się nie waż bo sie rozryczę i to będzie Twoja wina...No i Lubiczanki też:-p:-D Ewelcia ja Cię proszę,że jaka ta cena tego domku jest?!!!:szok:Ja bym całowała po nogach za taką chatę za 850E...Ja płacę 825E i niektóre z Was wiedzą w jakiej klitce mieszkam,z cieknącym wciąż sufitem,padającym przez skrzynkę na listy deszczem,śmierdzącą i przeciekającą pralką,landlordem debilem,który od 3 lat nie odświeża mieszkania,w którym nie mogę gwózdka w ścianę wbic,naklejki dziecku przykleic:wściekła/y:Mało tego,teraz jeszcze mogę sobie z AsieńkąM piąteczke przybic jeśli o bojler chodzi,u nas dokładnie to samo:wściekła/y:Już z tydzień temu trzaskało coś w nim niemiłosiernie,potem nie chciał grzac,ale jakoś wrócił na dobry tor,po to by wczoraj popołudniu klęknąc,nie nagrzac wody i po to bym miała w chacie zimno jak w grobowcu:wściekła/y:P wieczorem do B&Q po grzejnik elektryczny jechał bo pizgało w domu,że szok:baffled:Dobrze,że mam jeszcze opcję nagrzania wody elektrycznie bo nie byłoby się jak wykąpac:baffled:Ponoc jutro ktoś ma byc do tego bojlera,który dziś jak gdyby nigdy nic grzeje sobie normalnie:oo2:Wiecie co?Mam na prawdę serdecznie dośc tej chaty:-( Ewelcia no przeca mówiłam,że to żadna cukrzyca:-)Wtrząchnij sobie za to coś słodkiego:-D Margot,może zmień sobie nicka na Febra?:confused::-DSzczerze?Chyba nie wiem jak wyglądasz bez niej?:eek::confused2::errr::-DAczkolwiek współczuję bardzo bo też czasem miewam,ale nie tak nagminnie jak Ty:sorry2: Jak fryz i fryzjerka?Mogę jutro jechac?:-p Z chrzcinami znów mi się sprawa sypie i pier***ca niedługo dostanę i o!:wściekła/y::wściekła/y:Nawet mi się nie chce gadac na ten temat:no:
Lubiczanko,co?No dobij mnie jeszcze,dobij,proszę bardzo:wściekła/y::-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry