reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku gratki dla synusia ze tak ładnie siedzi.Oby wszystko Ci sie tam ułożyło z tymi chrzcinami.:tak:
Lubiczanko szkoda ze tak wyszło z ta chatka.
Miłego wieczorku.

reklama
Lubiczanko a to pech
Tichonku gratki dla synusia, a do chrzestnej no comment:-p, może chrzestną zmień, chociaż to trochę nieładnie... chyba. Ty to zawsze coś trafisz w Vincencie:-p:cool2:
Asienko no mam nadzieję, że już będzie Wam działał

Dobranoc

Anineczko ale mi miła pani w socialu powiedziała,że to absolutnie zabronione,żeby P dostawał na swoje konto mój CHB:sorry2:Serio,aż się śmialiśmy,co kogo obchodzi gdzie moja kasa płynie,ale pani powiedziała,że to illegal i tyle:baffled:

Na mnie jest chb a wplywa na konto J wiec nie wiem o co kaman :baffled:
Oby z chrzcinami sie wszystko poukladalo
Gratki dla Mateuszka :-)

Lubiczanko ale super chatka i ta cena gdyby byla blizej to bez zastanowienia bym wynajela :-)

Barmanko bigosu nie wekuje mam zamrazlke i miejsce w niej wiec mroze

Tichonek ja tez mam tu odkad przyjechalam CB na konto mojego meza bo ja nigdy konta nie mialam:tak:jak pracowalam to moja wyplata tezs wchodzila na jego konto;-)nie wiem czemu Tobie tak mowia

Hejka

Ale mrozik, naszczęście słoneczko wychodzi. Zuzia zrobiła dzisiaj pobutkę zaraz po 6, ale przed 7 dostała mleczko, zgasiłam lampkę i pospałyśmy jeszcze do 8:20, a teraz siedzi z Anią Asienki_r i się bawią.

reklama
Witam.Przymroziło dzis,zimko na dworzu.Ja dzis wstałam przed 8,Igorek sie obudził na mleczko.Zjadł,pogaworzył i zasnął.Sniadanko zjedzone.Zaraz bede ogladac Na Wspólnej,powtórki z całego tygodnia.:-)
Miłego Dzionka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry