reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny HELP ;(
Kacper znowu chory masakra od wczoraj znowu goraczka a przeciez do srody byl na antybiotyku:(znowu ma ten nalot bialy w buzi i tak mnie tknelo ze moze to jest angina a nie jakis grzyb(wczesniej tak myslalm bo bral wziewy i ze czesto sie to ma po nich)ale teraz juz mu je nie daje i znowu to ma.dzis bedziemy musieli skorzystac z emergency dzieki anineczko za str;)powiedzcie mi te out of hours jak zadz to gdzie mi beda kazali isc.bozysz jaki czlowiek jest bezradny w takich sytuacjach jak nie wiadomo co gdzie i jak i jeszcze ten jezyk;(!aaa i jeszcze jedno czy wiecie moze jak jest angina ropna po ang?

reklama
Dzień dobry:)
Biola-niestety nie pomogę-mogę tylko kciuki trzymać niech cholerstwo szybko przejdzie:)
Tichonek-brawo Mattiemu:))))Co do ChB na początku też mój mąż dostawał na konto ,ale jak zaczęłam pracować to otworzyłam konto i przeniosłam na swoje...w sumie niepotrzebnie bo jak się okazało kaska do rąsi a nie na konto była;)
Co do domku-o dziwo jakiegoś parcia ogromnego nie miałam-poprostu całkiem fajna i chcieliśmy się rozejrzeć...a ,ze koło nosa przeszła to nie rozpaczam;)kogo ja próbuję oszukać;))))piekna była-buuuuuuuu...
Anineczko-są promocje w Waszym sklepie?bo nie wiem czy sie opłaca jechac jak kupie to samo co u nas(o cenę chodzi)...a ciacha-mogę się podzielić,bo planuję sernik,makowiec,jabłecznik,babeczki i jakieś na zimno-czego oczywiście sami nie podołamy wtrąchnąć;)))))
Margaritta-mam taki mały temacik do Ciebie-jak będziesz przelotem i znajdziesz chwilkę to daj mi znać plisssss
Miłego weekendziku Wam

Witam

Ale zimnica :baffled: normalnie mróz czuc w powietrzu.

Lubiczanko kochana,nie wiem na jakie produkty chciałabyś promocje,ale u nas zawsze jest 20% zniżki,oprócz serów na wagę i chleba chyba.A tak to na wszystko przy kasie dostajesz 20% upustu ;-)
Właśnie wróciliśmy z Poloneza i dziewczyny rozpakowują od groma towaru,busy jest :tak:

My wróciliśmy z zakupków,M właśnie tworzy domową pizzę.Kupiliśmy też małą choineczkę żywą.
Zawsze mieliśmy dużą,ale w tym roku będzie taka mała i skromna,wieczorkiem czeka nas ubieranie jej :tak:

Biola angina to coś z tonsills związana,ze słownika to :
[h=3]
purulent tonsillitis[/h]
A jak zadzwonicie do nich to powiedzą wam gdzie się znajdują.Powodzenia i zdrówka :tak:

Biola zdróweczka dla Kacperka.Oby szybko przeszło.
Anineczko miłego ubierania choineczki.
Dziś mi sie dzien dłuzy,nigdzie nie byłam bo mi sie niechciało isc.Kurcze juz bym chciala byc w Polsce,ale jeszcze troszke.:-)
Miłego wieczorku.

Witam się:-)
Dzięki dziewczynki za gratki dla Matta.On na zdjęciach i na filmiku owszem siedział,ale majty od huśtawki go trzymały więc nie siedział,że tak powiem samodzielnie,ale od przedwczoraj siedzi,posadzony na łóżku sam i balansuje jak czuje,że się zaraz przewróci:tak:Siedzi i bawi się zabawkami:-)...No to następny krok-siadanie i raczkowanie i wtedy to się zacznie dopiero:baffled::-D
Ja dziś byłam u fryzjera i jestem mega zadowolona,świetna fryzjerkę wynalazłam,podpytałam Renni bo to jej znajoma (dzięki Renni:-))i pojechałam.Na prawdę okazało się,że fajna dziewczyna:-):tak:Acha i jeszcze na pierwszy ogień Margarittę posłałam:-DBył a u niej wczoraj i też jest zadowolona:tak:
Anineczko podczytałam wczoraj na FB,ze masz jakieś bóle krzyża:sorry2:Nadal są?Może się dzidziuś już pcha?:-)
Biola i jak Kacper?A już wcześniej miałam pytac,jak Twój szanowny po tamtym wypadku?

Ludzie po pizzy lenistwo totalne nas ogarnęło.
M został na siłę wygnany na ogródek do poszukiwania stojaka na choinkę.Dzieciaki się już doczekac nie mogą.

Tichonku ano przeszły...wczoraj miałam takie przychodzące bóle w odcinku lędźwiowym.No przez 2 h mnie nawiedzały,a że nigdy mi się tak porody nie zaczynały to zgupiałam :shocked2::blink:
Ale jak widac jestem,nockę całą jak dziecko przespałam i dziś już ok.Szkoda trochę,choc mój niby weteran a spanikował lekko :-D

Stojak przyszedł,idę po ozdoby :happy2:

No, rybki na święta kupione, karpik zamówiony, świeżutki będzie do odbioru na dzień przed wigilią.
Chciałam zrobić szybkie sprawunki w pennym, ale jak zobaczyłam tłum ludzi w sklepie, i jeszcze większy tłum przy kasach to w ułamku sek się stamtąd zawinęłam:dry:

Biola, nie mam pojęcia, nie potrafię pomóc. Ale się do Was choróbska przyplątały:-(

Anineczka, my chcemy jutro się za choinką rozejrzeć, mam nadzieję że w niedziele cusik kupimy :tak:

Tichonku, zapodaj focie, pochwal się fryzurką:happy2: Robiłaś kolorek i cięcie?

Ok R juz wrocil od lekarza wyslali go do d4 do gp ale mega zadowolony i p dr b mila;)a wiec znowu antybiotyk tym razem inny i w sumie to niewiemy co dokladnie kacprowi jest wiadomo ze ostra infekcja gardla ale z tego co opisywala doktor ,jak kacperka gardlo wyglada to mi to wszystko pasuje na angine bodajze ma tak zwezone gardlo ze jakbysmy poczeklli dzien to juz by nawet sliny nie mogl przelknac,oczywiscie zimne jogurty i lody wskazanw:)
Tichonku co do R to juz dawno doszedl do siebie teraz zacznaja sie sprawy z odszkodowaniem wiec zobaczymy co dalej bedzie

Biola chociaż tyle dobrze z tej weekendowej obsługi że fajna lekarka się trafiła,miejmy nadzieję,że w końcu się Kacper wykaraska z tego choróbska i oby Nicolasek od niego nic nie podłapał:sorry2:
Barmanko tia,kolorek i obcięcie,a raczej lekkie podcięcie i grzyweczka skrócona:tak:

Załączniki

• SDC15618zz.jpg
    SDC15618zz.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 110
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry