reklama

Mamy z Irlandii!!

No kurczę-nie wierzę!!!!!!!!!Wyobraźcie sobie jedziemy migiem na to osiedle....podjeżdżamy pod"naszą"chatę,zaraz za kolegą J z pracy...i....okazało się,że 5minut temu odjechał facet,który wziął ten dom!!!!!!A mogłam nie czekać na J i sama bryknąć:wściekła/y:

reklama
Buuuuuuu Lubiczanko :-(
Straszna szkoda.....:baffled:

Tichonku kurcze mam taki jeden second hand w mieście,muszę koniecznie do niego podjechac.
A nie mozesz tego CHB na konto przetransferować?

Matko , nie mogę się doczekać kiedy to moje dzieci pójdzie dziś spać - pląta mi się pod nogami, "pomaga", a ja nic kuśwa przyspieszyć z robotą nie mogę :wściekła/y: Tylko że jak już pójdzie spać to ja zapewne oklapne na sofie i w doopie będę miała robotę. Może by go tak do sąsiadki podesłać? :sorry2::-D
Chata posprzątana, okna umyte, więc jutro z rańca naklejam naklejki na okna, no i można się już rozglądać za jakąś fikuśną choinką :tak:

Tichonku, no wydawało mi się że kiedyś wklejałaś jakieś linki sklepów z agd (do popatrzenia w sieci), ale może mi się cosik pokiełbasiło. Gratuluje zakupu, super!
O co biega z chrzcinami? Goście pewnie nie dojadą, co? :dry:

Lubiczanka, buuuu :-(:-(

Lubiczanko ale pech!!!:baffled:
Anineczko
nie mam tu konta i nikt mi nie chciał wcześniej otworzyc:-DA teraz będę otwierac po to,żeby raz w miesiącu 280E dostac na nie?:baffled::-D
Barmanko goście jak goście,chrzestna raz przylatuje,raz nie,mam dośc.Najpierw czekałam na nią tyle miesięcy,że Matt już prawie 7 dobił a teraz ona nie wie...
:wściekła/y:Gdyby nie ona już bym miała dawno dziecko ochrzczone:wściekła/y:

Boszsz....z tego wszystkiego zapomniałam o najważniejszym!!!Się nie pochwaliłam,no!!!Matt siedzi od wczoraj bez podparcia!!!
:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Tichonku my mamy dwa konta,to znaczy jedno wspólne i jedno jest całkowicie na M.No i CHB wchodzi na to jego konto.Pomimo tego,że CHB jest na mnie to kaskę wysyłają na jego konto. ;-)
Wystarczy tylko na tym ichnim liście wpisac, :tak:
No chyba,że Twój P też nie posiada konta? :sorry2:

Anineczko ale mi miła pani w socialu powiedziała,że to absolutnie zabronione,żeby P dostawał na swoje konto mój CHB:sorry2:Serio,aż się śmialiśmy,co kogo obchodzi gdzie moja kasa płynie,ale pani powiedziała,że to illegal i tyle:baffled:

Ostatnia edycja:
nooooo to my działamy całkowicie illegal już ze 3 lata :szok::-D

kurcze kolega,który piecze pyszne ciasta pracuje całe święta i nie upiecze nam,a że ja lewa do tych spraw jestem to zastanawiam się czy nie zamówic w Polonezie :dry:

Tichonku przeciez juz chrzestna milaa miec bilet na luty czy tam marzec?
No to Ci sie zakup udalo:)ja sie wybieralam wczoraj do ciucholandu,ale pizgalo i nie chcialo mi sie,w przyszlym tygodniu pojde:)
A co do CHB,na twoim miejscujak przyjdzie ci list od nich wpisala bym dane konta bankowego Twojego P:)
Lubiczanko ...ooo szkoda ze ktos wam ja sprzatnal sprzed nosa:(znajdziesz sobie inna:)

dobra,czas sie chyba za ruskie zabierac;-)

Ewelcia ma kupione bilety ale nie wiem czy nie odda:wściekła/y:
A formę to ja dostałam z SW tylko taką żeby wpisac gdzie Matt do lekarza a Radek do szkoły chodzi:sorry2:Nie było tam miejsca na moje dane:no:Poza tym jak mają mi gdzieś przepaśc te pieniądze (znając tutejszy porządek w sprawach urzędowych-bardzo możliwe) to już wolę nic nie ruszac:no:Dla mnie to nie problem raz w miesiącu na pocztę się przejśc,tym bardziej,że u nas 7 dni w tygodniu czynna.Tylko dziś tak pięknie trafiłam,zawsze było szybciutko,nie wiem przed świętami tak czy co:confused:

reklama
Tichonek gratki dla Matta, widziałam zdjęcie na nk jak ładnie siedzi. A co do chatki to faktycznie masz beznadzieje:-(. U mnie był dzisiaj facet z serwisu, rozebrał boiler cos poszperał, porobił pomiary, cos tam jeszcze posprawdzał i powiedział, że juz wszystko powinno być ok:blink:. Chwile temu dzwonił landlord, żeby sprawdzić czy serwis był i czy wsio ok.
My mamy landlorda ok bo mu nie przeszkadza jak wbijamy gwoździe, nawet przez ściane sie przewierciliśmy :-pżeby kabel od anteny poprowadzić i nic.

Lubiczanka chatka była super i szkoda, że nie udało się jej wynająć:-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry