reklama

Mamy z Irlandii!!

No dobra, kiedy i jakie... bierz meza za kierowce i potomstwo zeby zajelo sie naszym:-)
Hmmm, no z odebraniem nagrody to juz nie bedzie tak latwo...Maz spi... potomstwo troche za mlode zeby sie Waszym zajmowalo - jedno 2 lata i 4 mc, drugie w drodze...i z tego tez powodu niestety nie praktykuje...i nie wiem kiedy zaczne z powrotem... Ale zawsze mozesz wirtualnie postawic :) Uwielbiam Warke Strong :)

reklama
Tak więc wszystko jest na dobrej drodze :tak:
Tylko te nieregularne cykle.Może dr.Sępka monitoruje cykle?
Wtedy będziecie mieli większe powodzenie.A może testy owulacyjne?
Nie nie monitoruje cykli,ale powiedzila ze jak wroce po 3miesiacach czyli teraz 4maca ide:tak:pomyslimy co dalej;-):tak:i mam nadzieje ze juz niedlugo bede czekac na dobre wiesci:-)

AAAAchhhh! To takie buty!! Teraz wszystko jasne...kamien z serca, ze to nie zaden swirus sledzi moje poczynania!:-D Tos sie zakamuflowal no!

No dobra ja spadam bo mi sie spac chce....mam nadzieje, ze maly mi pozwoli zasnac! Wczoraj chyba przez godzine spiewalam do brzucha kolysanki, glaskalam, bujalam sie...wszytsko, zeby tylko przestal sie tak niemilosiernie wiercic...
Oby dzis bylo lepiej, bo naprawde czuje sie zmeczona...a przede mna ciezkie dni!

reklama
Kasia, a kto by chcial, zeby maz sie otaczal samymi babami....? Innymi niz zona na dodatek!:-D Dobrze, chociaz, ze my wszystkie dzieciate badz brzuchate..hehehe:-D

No dobra- naprawde DOBRANOC wszystkim zonom, mezom i dzieciom! Ciao:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry