reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Misia, a co u Ciebie? Nie przeziebilas sie ostatnio? Troche zimno bylo :)

:szok::confused::confused::-)hmmm......ta wypowiedz zabrzmiala jakbysmy conajmniej swietnymi starymi znajomymi byli..ahahahahahaha...az zdebialam.....:-D:-D zastanawiajac sie, czy my sie znamy.....hehehehehe

Nie, ostatnio choroby mnie omijaja! ----->odpukac.
Ale wlasnie dlatego boje sie do Polski leciec bo ta zmiana klimatu moze mi znowu cos przyniesc,a ja mam dosyc bycia chora!

Wlasnie zjadlam drugie pol ciasta toffi....:zawstydzona/y:

:szok::confused::confused::-)hmmm......ta wypowiedz zabrzmiala jakbysmy conajmniej swietnymi starymi znajomymi byli..ahahahahahaha...az zdebialam.....:-D:-D zastanawiajac sie, czy my sie znamy.....hehehehehe
... no starymi znajomymi to nie jestesmy, ale sie znamy:tak::-)

Nooo, na imie mam Marek. Jak mi admini pomoga to zmienie login na cos bardziej imiennego albo cos bardziej na czasie bo teraz mam juz dwoch synkow.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A my pierwszego pierworodnego robili przez ponad 2 lata.
Bo niby nie liczyliśmy dni płodnych,owulacji ipt.a jednak się nie zabezpieczaliśmy.
Tylko,że wtedy to jakoś się tym nie przejmowaliśmy bo twierdziliśmy,że Bóg da jak będzie chciał :tak:
A czy obliczacie dni płodne?
Tak liczymy tylko ja do tego nawet po dufastonie mam nie regularne cylke,a po za ty z Julcia tez bylo ciezko 1,5rok sie starliśmy to zanczy nie zabezpieczaliśmy sie.:tak:

reklama
Tak liczymy tylko ja do tego nawet po dufastonie mam nie regularne cylke,a po za ty z Julcia tez bylo ciezko 1,5rok sie starliśmy to zanczy nie zabezpieczaliśmy sie.:tak:
Tak więc wszystko jest na dobrej drodze :tak:
Tylko te nieregularne cykle.Może dr.Sępka monitoruje cykle?
Wtedy będziecie mieli większe powodzenie.A może testy owulacyjne?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry