reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam u nas chorobowo:(
E
Widze ze wyjzdy do pl samochodami sie szykuja,podziwiam was dziewczyny ja chyba bym sie bala,bardziej to o kacpra bo on to nie usiedzi nawet 100km w spokoju:(
Lece no nikus mnie do szalu dzis doprowadza brrrrrrr:(

reklama
witajcie

Margarita - dzięki, wsio OK. 20-tego mam test na tolerancje glukozy (juz się cieszę), ale udało mi się załatwić opiekę dla Alinki, wiec może nie będzie tak źle (ja mam szpital ok. 40km od domku). A tak poza tym maluszek szaleje, ja rosnę, to znaczy jest DOBRZE.

hejooo!
aaa widzisz Lubiczanko ja myslalam ze Marta bedzie w Kilkennach:cool2:
Wisienko najlepszego!
Biola zdrowka dla Was.
Tichonku do kiedy bedzieszbez neta?ty to sie masz z tym netem/.
Gliwa powodzenia na szczepieniu.

bylismy dzis w community center...Szym grzeczny,ladnie bawil sie z dziecmi...
zrobilam pranko i rozwiesilam,zapiekanka w piekarniku...
chyba na jakis spacer sie wybierzemy,jak nie zacznie padac zaraz:crazy:

Margaret-prawie,hmmm :-/ Dobre i to..;-)
Ewelcia- Ty wiesz ze ja zapomnialam na smierc! Pewnie dlatego ze osemka sie uciszyla,tylko te 3ke musze poprawic. Zapytam A. jak z weeendami w tym miesiacu,bo on cos ostatnio wiecznie zajety :-/
Tak piszecie o tych podrozach autem ze i ja sie zadumalam na chwile. Hmm,moze to i nie glupie by bylo. Tym bardziej ze do nas bilety zawsze drogie..

Madbebe - na pewno samolotem jest szybciej, ale do auta to i zabrać możesz to co chcesz i ile chcesz (a raczej ile sie zmieści), a do samolotu regulaminowe 15 czy 20kg i finito. Do podręcznego nie wszystko można wziąć.

Katrina- w moim przypadku jednak nie za szybko.. Lot owszem,ale dojazd tu na lotnisko po nocy,pozniej do domu kilka godzin,wiec prawie doba na full obrotach. W sumie bagaz zawsze po 32kg bo ryanaira unikam,ale podroz do przyjemnych nie nalezy.
Jechalismy do pl autem, z tym ze Wiki jeszcze nie bylo,a i ja prawka nie mialam ;-)

reklama
Madbebe - no my w Pl mamy lotnisko 10 minut od domu (samochodem oczywiście) tu mamy tylko z Dublina, gdzie od nas to prawie 300km i wyloty są na ogól wcześnie rano, więc nocka zarwana i nie mamy wyboru - jesteśmy zdani tylko na Ryanaira - więc znam Twój ból jeśli chodzi o czas jazdy z i na lotnisko.
A co do auta - to my tez sprawdzaliśmy trasy tak, żeby jak najmniej z promu jechać, bo kierowcą jest tylko mój mąż, ale jechaliśmy rok temu jak Alinka miała 2,5 roku - było całkiem fajnie, choć na początku tez miałam obawy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry