reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej

Wczoraj byłyśmy u Asienki_r w odwiedzinkach, dzięki za pogaduchy. P po nas przyjechał i całą powrotna drogę Zuzia przespała. Potem wieczorek minął szybko i o 20 Zuzia już w łóżku była i wstała dziś dopiero o 8. A o 8:30 sąsiedzi przyprowadzili mała Viktorię i bedzie u nas prawdopodobnie aż do 18. Będe miała okazję przekonać się jak to jest jak ma się bliźniaczki:-D, bo Vi tylko o 3 miesiące starsza.
Już zdażyły wywalić ziemię z kwiatka.

Wstawiłam pranie ale na program z wolniejszym wirowaniem, żeby nie tłukło. Jak narazie poszło dobrze.

Wiesienka wsyzstkiego naj
Gliwa i jak tam nocka, Igorek ma sie lepiej??
Anineczka a to maratonik wczoraj miałaś
Tichonek to sie masz z tym netem

reklama
Witam

Pije kawkę :tak:

Lubiczanko jeszcze chwilka cierpliwości,czekam na jakiś zip od fotografa by ściągnąc sobie zdjęcia z jej strony,tak więc jak tylko dostanę to się pochwalę,a co :-D
A co się autko zbuntowało?
co do paszportu to właśnie czytałam wątek i dziewczyny koło lipca czekały 2 miesiące na paszporty,ale to pewnie dlatego,że okres wakacyjny był :dry:

Gliwa oby gorączka szybko przeszła.

AsieńkoM powodzenia z dwójeczką,dasz radę zapewne :happy2:

wczoraj miałam nadrobic zaległości,ale średnio mi się to udało.

Madbebe szkoda,że mama już pojechała,ale taki nasz los.Możemy się nacieszyc rodzinką tylko przez krótki okres czasu :-(

Wiesieńko spóźnione życzonka urodzinowe.:-)

Biola oglądałam powtórkę konferencji Rutkowskiego,jak dla mnie to już w niesmak przechodzi.Jakieś wywiady z babcią i dziadkiem,po co pytam?

Tichonku wracaj szybciorem do nas.

Margaritta a wy też chcecie autem do Pl? Kiedy? Pewnie w wakacje?

Aaa my dziś mamy 10 rocznicę poznania się z M. :rofl2:

Gliwa-biedny Igorek:(((A nurofen czy cuś mu dajesz?
Anineczko-pewnie,że dojdzie paszport:tak:No jak mam siedzieć spokojnie,skoro próbki już masz;))))a autko-znowu pasek klinowy poszedł-chyba jakaś rolka jest sp..rzona;)w dodatku mam się umówić na NCT-hehe...już ja widzę jak przechodzi;)

Lubiczanko a to pech...ale przypomnialo mi sie a propo paska klinowego...
Mojego zona-wtedy jeszcze dziewczyna,jechala do niego maluchem i po drodze jej padl...-zaglada pasek klinowy...sciagnela rajstopy z dooopy i zrobila z niego pasek i pojechala...kuzyn do tej pory sie smieje ze tylko 5min sie spoznila:-D
Anineczko nam 6 stycznia minelo 10lat jak sie znamy:-)
Gliwa i jak Igorek?
Asienko to masz wesolo:-D

u mnie rosolek juz prawie gotowy..;-)..Szym prosil o rosiół,majkaron i mięsio na obiad;-)

Witam

Lubiczanko a to pech...ale przypomnialo mi sie a propo paska klinowego...
Mojego zona-wtedy jeszcze dziewczyna,jechala do niego maluchem i po drodze jej padl...-zaglada pasek klinowy...sciagnela rajstopy z dooopy i zrobila z niego pasek i pojechala...kuzyn do tej pory sie smieje ze tylko 5min sie spoznila:-D

znam takie aukcje :-D
Gliwa oby szybko przeszlo goraczkowanie
Anineczko no to gratulacje za taki staz :-) u nas w sierpniu minie 10 lat po slubie:szok: mezowy chyba cos szykuje bo w tym czasie zaplanowal urlop :tak:
Pomyslu na obiad nie mam ....a cos trzeba wymyslec

Milego dnia

Ewelciu-czyja żona?He,he-no tak to ja bym nie umiała-może w innym modelu:/Ale dostałaś zamówienie na obiad;)))
Aaniu-ja też bez pomysłu:-(tym bardziej,że się ruszyć nie mogę-buuuuuu:wściekła/y:

reklama
helloł

anineczko no tak w wakacje- tyle tylko,ze auto najpierw trza miec :-D;-) ale G jak najbardziej pozytywnie na wszytsko nastawiony . sie nalatałaś wczoraj :sorry2: a M jaki zartowniś:-D no i oby Wam sie ... przez następne 10;-) i kolejne i jeszcze dłużej

lubiczanko ano ja nie wiem co mnie tak zajmuje. Od pokoju do pokoju a to posciel a to zabawki a to pranie a to odkurzacz a to ciasto i tak o :sorry2: a Wy czym do tej PL sie wybieracie-znaczy ze autem to wiem ale ze którym?

ewelcia "mojego zona" - dobre - sie czlowiek zawsze czegoś nowego dowie;-) ja mialam rosołek wczoraj a dzis z niego pomidorowa.

a my w tym roku w lipcu .... tyle po ślubie, ze jak nie wiem jak ja z nim wytrzymalam :dry::-D

Tichonkowa wciąż bez neta pewnie. Dopiro jutro ma ktoś do niej zajrzeć- do neta znaczy;-)

madbebe wez Ty się - prawie robi dużą róznicę ;-) znaczy ze najwyzy no :zawstydzona/y::-D przeciez wiesz:rolleyes2:

miłego laseczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry