reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaritta tobie rowniez dziekuje,ale akurat nie znalazl tego czego potrzebuje.
Zakupilma juz w tym sklepie,do ktorego Gastone podala mi linka(dziekuje)...
Dzwonilam tam i mila Pani mi powiedziala ze jesli zrobie dzis przelew,przesle meilem potwierdzenie to jutro rano mi wysle paczuszke.
Ja mam konto w AIB a oni w Ulster banku czy jakos tak...wiec przelew bedzie dopiero kolo poniedzialku...na szczescie wystarczy potwierdzenie:)

reklama
Cały dzien dzis w domku,Igorek osłabiony.Pod wieczor dostał stan podgorączkowy,oj mój biedulek.Dałam mu nurofen.Mam nadzieje ze jutro juz bedzie oki.
Dobra zmykam.Miłego wieczorku.

Witam wieczornie!

Dzizas my dzis pierwszy raz od 1.5tyg sie wynurzylysmy z Wika. Te chorobska :-( od razu humor lepszy i Wika spokojniejsza bo juz korby mozna bylo dostac..

Anineczko-to mialas dzionek.. Ale wsio zalatwione to najwazniejsze. Marecki jak cos powie..;-) choc i madrze,zyciowo tak musze stwierdzic :-D Najlepszego Wam golabki raz jeszcze
Margaret- mrrrr...mow mi jeszcze..:-P
Gliwa-buziak Igorowi. Ze szczepieniami tak bywa.
Barmanka- a Ty gdzież? Zarzucilabys zielonym tekstem przed snem,coby wzrok odpoczal..;-)

Sie przymierzam do ciasta marchewkowego jutro,o ile sie wyrobie i tu by mi Tichonek sie przydal,no,bo z ta masa mi sie zachciewa. Ciekawam czy z Sofikowego przepisu i na jaka tortownice,bo moja z tych wiekszych i zawsze mi czort opadal. Choc w sumie teraz piekarnik mam w koncu dobry. Nic to,sie obaczy.

Asienka- i jak wrazenia ? Dalabys rade z blizniaczkami?
Ewelcia- i ja dwa razy czytalam jakato Twoj szanowny ma zone druga,co jej nam nie przedstawilas jeszcze..:-D
Lubiczanko- napinacze sprawdzcie. Oby szybko autko sprawne bylo!

Wszystkie moje cebulki wzeszly normalnie,krokusy zakwitly.. W koncu wiosna. Szkoda tylko ze ogrod do roboty dopiero bo jest straszny. Poki co rosna w doniczkach. Sie narobilam dzis,bo przenioslam je ze starej chatki dopiero i musialam posadzic..

Ide do seriali zasiasc. Jutro znow busy...

Dobrej nocki!

Margaritta tobie rowniez dziekuje,ale akurat nie znalazl tego czego potrzebuje.
Zakupilma juz w tym sklepie,do ktorego Gastone podala mi linka(dziekuje)...
Dzwonilam tam i mila Pani mi powiedziala ze jesli zrobie dzis przelew,przesle meilem potwierdzenie to jutro rano mi wysle paczuszke.
Ja mam konto w AIB a oni w Ulster banku czy jakos tak...wiec przelew bedzie dopiero kolo poniedzialku...na szczescie wystarczy potwierdzenie:)

Załóż sobie paypala.To cie nic nie kosztuje a w takich przypadkach pieniadze ma odbiorca odrazu.
I nie trzba bedzie przelewow robic.

Ostatnia edycja:
Gastone wiem,wlasnie mi ta Pani mowila ze moge przez paypala jak mam kredytowke...no i mam taka jak Ty,ale co z tego jak pusta;-)
Pani odpisala na meila,ze jutro wysyla :-)

Madbebe wiesz, nawet nie było tak źle, jedynie trochę ciężko z kamieniem bo obydwie chcą jeść w tym samym czasie i weź sie rozdziel, ale ładnie jadły potem ładnie poszły na drzemke, bawiły się dużo i gadały po swojemu. Na dłuższą metę to jednak ciężko, więc podziwiam mamuśki co maja bliźnięta.

Chciałabym na zewnątrz na parapecie postawic doniczki z kawiatkami ale wogóle się nie orientuję co można kupić, żeby ładnie wyglądało i dość długo kwitło. Dziewczynki pomóżcie.

Ostatnia edycja:
Witam
Madbebe-tak jak mówisz-coś tam z rolką napinacza jest:baffled:Ja teraz też jestem uwięziona z dziećmi-a te jobla dostają
Anineczko-jak minął wczorajszy dzień/wieczór-pewnie milusio;-)
Gliwa-mam nadzieję,że ta noc już spokojniejsza i bezgorączkowa?
Kolana wciąż mnie "ciągną"...wczoraj myslałam,że po bieganiu mnie Marta do domku pod górkę będzie musiała wciągać:sorry2:Ale,ale-efekt jest bo -10!!!!jeszcze półtora razy tyle i -nieeebo;)
Miłego dnia Wam

Witam

Lubiczanko a pewnie,że milusio minął dzionek :rolleyes2:

Jestem pod wrażeniem! 10 kilo! wow,tylko nie zniknij nam bo widzę,że idziesz jak torpeda :tak:
Może do lekarza z tym kolanem się wybierz?
Oby autko szybko stanęło na nogi.:tak:

madbebe ja też się muszę wziąśc za nasz ogródek,przydały by się jakieś kwiatuszki,ale nie chce mi się okrutnie,eeeh niech jeszcze poczeka z miesiąc.

AsieńkaM nie pomogę z kwiatami bo ja noga jestem w tym temacie,ale chyba był jakiś wątek gdzie o kwiatach rozprawiałyśmy,no i chyba Aga Irlandia zna się na tym dośc dobrze.Ale surfinie są ładne na okno :tak:

Margaritta a myślicie o zmianie auta? No przyznaj się ile lat już się bujasz z G?

Widzę,że nawet trochę nas jest z 10 letnim stażem.Dzięki dziewczynki. :-)

Dobra,dopije kawkę i chyba obiadek wstawię.Jak na razie to zimno mi i nie chce mi się ruszac :baffled:

reklama
Lubiczanko gratuluję zrzuconych kilosków, to efekt samego biegania czy do tego dietujesz??
Gliwa i jak tam Igorek.

Moję dziecię wyprowadza mnie z równowagi bo ostatnio przestała wołać na nocnik

u nas dzisiaj ponuro i deszczowo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry