reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
Asienko fajnie, że dałaś radę:):), a z tego powodu się nie denerwuj, Zuzia jest malutka, i tak robiła spore postępy
Lubiczanko gratulacje, idziesz jak burza, dopiero było -3, a tu dycha, super. Ja bym się chyba z kolanem wybrała do lekarza
Madbebe Ania też wczoraj na dwór wyszła po chorobie i od razu inne dziecko

Dobrego dzionka

reklama
Lubiczanko ze ile:szok:,,,idziesz jak burza....gratulacje:)

wiecie jak mi sie nic nie chce???
trza jakis obiad upichcic...ogarnac chalupe..
ooo kosz trza wystawic...:sorry2:

spadam do pozniej..
milego dzionka zycze!!!

Witam:-)

Asienko mowisz ze sie wprawialas w opiece nad dwojka?
Hihi :-D A karmienie przy blizniakach wyglada tak ze karmisz z jednej michy jedna lyzeczka, dopoki same nie beda jadly nie ma szans na rozdzielenie.A butla dwie rece i heja:-)Moje na szczescie juz same jedza:-)

Lubiczanka ty uwazaj z tym bieganiem bo jesli kolanko boli to organizm mowi ze nie.Rozruszanie kolana moze pogorszyc sprawe.I wtedy nie bedziesz wogole biegala nie mowiac o tym ze zwykle czynnosci beda ci sprawialy trudnosc.
Gratuluje 10 kg jednak zwolnij kobito.

U mnie nic nowego.Jestem cholernie przemeczona bo dziewczynki sa przeziebione a wtedy Hanka zle sypia.
Srednio co 40-45 jest placz.Wiec taki sen z wybudzaniem to nie sen.
Tak juz ciagne 5 dzien..No i jak zwykle z przemeczenia powieka spuchnieta i jeczmien buuuuu

Ostatnia edycja:
Dzien donry dziewczynki:)
Mam male pyt czykktoras z was ma moze tek htc wildfire s i ma problem z mala pojemnoscia pamieci wew.i moze zna jakis sposob na zwiekszenie jej?moj tel ma ok 100mb calej pamieci wew i to jest cholernie za malo i czasami jest tak ze nawet sms juz nie moge dostac albo wyslac:(orientujecie sie moze co trzeba zrobic?

Hejka.Kurcze dzis to pospaliśmy z Igorkiem.Wczoraj dosyc pozno poszłam spać,musiałam sie nagadać z kuzynka.:tak:
Asienko,Lubiczanko noc dobrze mineła,Igorek nie gorączkował.Całe szczęscie.Mam nadzieje ze bedzie juz dobrze.
Lubiczanko brawo,idziesz jak burza.
Dobra zmykam śniadanko jesc.Miłego Dzionka.

Dzien donry dziewczynki:)
Mam male pyt czykktoras z was ma moze tek htc wildfire s i ma problem z mala pojemnoscia pamieci wew.i moze zna jakis sposob na zwiekszenie jej?moj tel ma ok 100mb calej pamieci wew i to jest cholernie za malo i czasami jest tak ze nawet sms juz nie moge dostac albo wyslac:(orientujecie sie moze co trzeba zrobic?
moj ma ma ten telefon,jak wroci z pracy to sie go podpytam i napisze...

Aniu
zaraz lookne na artykul,bo nie widzialam...

matko w domu 22 stopnie,a mnie zimno trzepie:baffled:

reklama
hejka
U mnie jakos leci dzien za dniem i nic sie nie dzieje. Dzis brat z zona wieczoram przylatuja wiec siedze i pokoj goscinny ogarniam, bo male skladowisko roznosci w nim jest :baffled: Wczoraj wybralam sie na miasto i kozaczki sobie upatrzylam :tak: pozniej wyciagnelam sis do kina i wrocilam do domciu o polnocy :happy: milo tak oderwac sie od domowych obowiazkow:-)
lubiczanko-wow no idziesz jak burza z kg. tylko uwazaj na to kolano, Gaston dobrze mowi :blink:
gliwa-oby temp juz sie nie pokazala,zdrowka dla Igorka:tak:
gaston-u Was znowu przeziabienie?? nie za wesolo:baffled:zdrowka
madbebe-a co chcesz wiedziec odnosnie tej masy na marchewkowe ciasto? a i powiedz mi kochana, gdzie jest ten sklep w ktorym kupilas te kozaczki?to ten na terrylandzie??
anineczko-wszystkiego naj z okazji 10 rocznicy :-)
tak teraz sobie uswiadomilam,ze ja tez juz 10lat z J:szok::szok::szok: na smierc zapomnialam, musze cos wykombinowac na 20tego :dry:
milego dnia :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry