Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam z wieczorka.
Igorek wrócił do lepszego samopoczucia.Wieczorek mija miło,niedawno wrociłam z salonu,byłam na regulacji brwi i solarium.Troszke sie zrelaksowac.:-) Barmanko życze lepszego samopoczucia.
anineczko słodkie fotki :-) lubiczanko podziwiam tyle kilosków..:-) masz jakąś specjalną dietę ?? czy tylko biegasz?? barmanko a dlaczego nie idziesz na jakieś zwolnienie??? powrotu sił życzę
co jeszcze....
chyba to wszystko :-)
aaa mógłby snieg popadać :-)
widziałamw tv ze w Japonii napadało na 15 metrów wysokości jechali ulicą to normalnie jak w tunelu
gliwa-dobrze,ze Igorek ma sie juz lepiej barmanko-oby to byla tymczasowa niedyspozycja,ale w ciazy kregoslup dodatkowo obciazony. Oby sie polepszylo Anineczko-zdjecia cudne,czekamy na wiecej;-)
A ja czekam,az goscie przyjada. Jeszcze 2,5 godz, juz sie doczekac nie moge.
Mykam spokojnej nocki:-)
Witam Barmanko-no własnie!na zwolnienie nie mozesz iść???? Gliwa-dobrze,że Igorek sie lepiej czuje-a i Mamusia się zrelaksowała wieczorkiem)) Marcysiu-miłego goszczenia życzę-ciesz się gośćmi Ewelciu-ależ pocieszyła Biolę z tym gorszym modelem;-) Vikamcia-mam dietę,a jakże
Miłego dnia Dziewuszki
spijam kawkę, Zuzia drugie śniadanko zjadła a teraz wciska wszystkie przyciski w sprzętach pod telewizorem tzn dvd, xbox, drukarka itd. Ta to zawsze znajdzie sobie zajęcie. pogoda mnie po prostu dobija. Aniaa a powiedz gdzie kupujesz sadzonki kwiatów i czy potrzebują jakiejś szczególnej pielęgnacji. Bo chciałabym, żeby coś stało przed oknem, ale nie pelargonie, bo nie przepadam za nimi.