reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka.
AsienkoM to pewnie od pogody Cie głowa boli.Szaro i buro na dworzu.
My dzis pospaliśmy do 10 prawie,wyspana jestem:-)Po południu sie wybieramy do Centrum u Nas.
Dobra lece zjesc cos.Miłego Dzionka.

reklama
I'm back:-D
Ciekawe na jak długo tym razem:dry:
Kolo nam wymienił kabel od routera bo tym razem tam był problem ponoc:sorry2:
Ci wszyscy serwisanci z UPC to już jak wchodzą do mnie to mówią:"Hello again" a jak wychodzą:"See You next time":baffled:a ja im na to:"I hope not!":-D:-D
Anineczko widziałam wcześniej na FB fotki,śliczne:tak:Chłopaki to prawdziwi modele:-DA Jeremy się do tatusia robi podobny:tak:Cudna sesja:-)
Lubiczanko gratuluję ogromnie:tak:Ja mam zastój od 2 tygodni:-(Ani grama w górę ale ani grama w dół:-(To chyba przez te moje hormony:wściekła/y:Strasznie to demotywujące,ale się nie poddaję:sorry2:No chyba musi ruszyc?:sorry2:Te 15 kilo mi tak jakoś łatwo spadły a teraz ciężko idzie:-(A tyle jeszcze przede mną:-(Jednak Dukan mi bardzo pomógł,ale nie mogę wrócic na niego,choc pewnie za 2 miechy byłoby już po reszcie kilosów:-(
Podejrzewam,że jakbym pobiegała też to by się ruszyło,ale nie mam jak i z kim:-(To co się w domu wyginam to mało,jednak:no:A w ogóle to właśnie mam @ i czuję się jak balon:dry:
U nas mgła jak mleko od rana,świata nie widac:baffled:
W środę byłam w kościele zmienic nazwisko chrzestnej tak więc już formalnie wsio ok:-)
Poszłam też do Vincenta i za kolejne 1E kupiłam: Vtech Crawl and Learn Lights Ball – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
:-D

Lubiczanko napisalam tylko co M powiedzial...;-)
Biola a od kiedy masz ten telefon?
AsienkoM zebys wiedziala jak mnie glowa boli:baffled:masakra...czuje sie jakbym miala mega kaca...taaaaa po herbacie z miodem i z cytryna chyba;-)

Tichonku welcome back :) hhehe
Musze zrobi zupe pominonowa(pomidorowa)...dla mlodego...czasem mowi kololowa zupa:-D

Zuzia zaraz idzie spuniać, ja oblece dom i może wyjdę później na dwór, może kupię sobie jakieś włóczki. pranie sie kręci choc teraz to boję sie prać bo boję się, że kolejna śruba się urwie i będzie taki łoskot i pralka zdechnie na całego.
Ewelcia i jak tam głowa, mnie nadal boli, chyba tabsa jakiegoś zapodam bo zdechnę.
Tichonek witaj, miejmy nadzieję, że już internet będzie sprawny na długo
Gliwa a to sobie pospałaś, udanego wypadu na miasto

Ewelcia tel mam pol roku;)
Tichonku ty sie kobieto nie przejmuj ze nic nie schodzi w dol bo tj tak zwany zastoj i to jest jak najbardziej normalne,ciesz sie ze w gore nic nie idzie,a schudnac to schudniesz napewno najwazniejsze to aby nie za szybko i nie za duzo.ogolnie to trzymam kciuki za was kocha.e odchudzakace bo wiem jak to jest cholernie ciezko sobie wszystkiego odmawiac,ja wczoraj peklam i zjadlam a pozniej kac taki moralny ze szok;(

ello
Anineczki piekne zdjecia
gastone( ty chyba pisalas o jeczmieniu) wspolczuje wiem co to bo za mlodu co chwile mialam.
Tichonku oby necik teraz sprawnie chodzil no i ty farciaro zawsze cos upolujesz- ja to wogole w takich sklepach nie umiem niczego wyszukac.
AsinkoM ewelcia oby bol glowy szybciorem puscil
Lubiczanko idziesz jak burza z tymi kg- przyznaj sie co ty tam jadasz- wogole jadasz cos??????

No i mamy piateczek grrr co ja bede robic z Olivá bo ma teraz 9 dni wolnego, czy oni tu na walentynki musza miec wolne:dry:
U nas tez jakos pochmurnie ale strasznie duszno i cieplutko-jak szlam po Olive musialam sie poodpinac hmmm moze juz pomalusku bedzie sie robilo cieplusio.
No nic uciekam do robotek:-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry