reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejka!!!
Jak tam nocki minelo?
Dzieciaczki daly pospac?

Biola
teraz mi sie przypomnialo,ze pisalas kiedys ze moze w lutym bedziesz u siostry na dluzej...wybierasz sie?

Milego dzionka zycze

aaaa codo mojej glowy...niby po poludniu przestala bolec,ale wieczorem od nowa to samo,ale dzis wstalam bez bolu glowy...za to nos mam dalej zawalony i gardlo:baffled:

Hej

U nas nocka z przebojami. Już nie wiem czy to na ząbki czy jakieś zatrucie, czy wirus bo jak pisałam wczoraj wodniste kupki były, w nocy 2 razy wymiotowala, a z rana znowu bardzo wodnista kupa.:-(
Ale jest dość wesoła.
Zobaczymy jak dzisiaj dzionek minie.

Ewelcia zdrówka, mnie dzisiaj nadal głowa boli, trochę mniej ale boli.
Biola udanego pobytu u siostry.

Miłej soboty

Dzieki dziewczynki:)
Ewelcia jeszcze nie wiem na ile bo to zalezy jak chlopaki beda sie zachowywac ale ciesze sie ze jade bo od 7 z nimi a ja juz nie moge wytrzymac zaraz ich porozstawiam,mam nadzieje ze i siostry dzieci beda sie ladnie bawic i bedzie ok.no i moj r znowu bedzie mial luzzz takiemu to dobrze;)

Witam się:-)
Mój P w pracy,Matt jeszcze chwila i pójdzie ciąc komara,będzie luzzik:-)
Matt też jakoś ze 3 noce spał bardzo niespokojnie...Tzn.nie płakał,ale bardzo się kręcił,wybudzał,pogadał i znów zasypiał.Też chyba zębole:tak:Te co się przebiły,wyrastają teraz i przez 2 dni Matt miał aż krew na dziąsłach:baffled:No ale już dziś dziąsła wyglądają ładniej a i noc przespał caluśką jak suseł,spokojnie:-)
Aniaa jak Lenka dziś?Ach,te ząbkowanie,się dzieci nacierpią:sorry2:Dobrze,że potem tego nie pamiętają;-)
AsieńkoM czasem przy zębach też dzieci zwracają,ale byc może coś Zuzi jednak zaszkodziło:sorry2:Oby szybciutko minęło:tak:
Biola spokoju życzę:-D
Margaritta szampańskiej zabawy na dzisiejszym balu;-)Wrzuciłabyś fotkę jak się pięknie prezentujesz:-)

...Też bym tak chciała,to jest dopiero miłośc: USA: przeżyli razem w 65 lat, zmarli tego samego dnia - Onet Wiadomości

Hejoo, ja od rana w kuchni. Miałam takiego pypcia na łazanki że musiałam je zrobić :-) Tylko czy ja się kiedyś naucze gotować na dzień, góra dwa?:eek: chyba przez tydz będe je jeść :cool2: ale co tam - posram się, porzygam - a zjem :-D
Co do mojego zwolnienia, z kilku powodów muszę się jeszcze z tym wstrzymać.. Mam tylko szczerą nadzieję że ten ogromny ból pleców był jednorazowy - organizm "zapomniał" jak to jest pracować:sorry2:

Ania, jak dziś dzieciaczki, lepiej?
Ewelcia, współczuję złego samopoczucia. Czyżby zatoki?
Biola, udanego pobytu u siostry.
Asienka, dzieci różnie przechodzą ząbkowanie. Marcel na "czwórki" miał właśnie biegunkę..
Tichonek, oby synkowi szybko ząbki się przebiły.
Margaritta, bal? Jaki bal? I Ty mnie nie zabrałaś?! Płaszcz bym Ci chociaż potrzymała :p
Marcysia, nie pij za dużo :)
Lubiczanka, jak dziś kolanko? Mam jeszcze jeden sposób na pozbycie się bólu.. w sumie ja nie próbowałam, ale opinie innych są zachęcające - potrzebujesz flaszke wódki, wódke wypijasz, a butelką się nacierasz :D

Dobra spaaadam, ide chate sprzątnąć... Tylko że mi się tak kuśśśwa nie chce :////

Hejka.
Dzis juz od 8 na nogach,jakos spac mi sie niechciało.:tak:Porobiłam sobie wszystko juz w domku,zeby było z głowy.Teraz siedzimy z kuzynka i oglądamy Na Wspólnej.Igorek sie bawi w leżaczku.Więc luzik.
Aniaa jak nocka mineła?
Biola spokoju i udanego pobytu u siostry.
AsienkoM to napewno zębolki Zuzie mecza,oj biedne dzieci.
Ewelcia zdróweczka.
Miłego popołudnia.

Jeszcze raz dziew zyny dzieki bo spokoju mi potrzeba ide chyba za rada barmanki i vode wypije a do butelki sie przytule i niech sie dzieje co chce;)
Zapakuje ich zaraz w samochod bo oszaleje serio,;(

reklama
Teraz śpi ale wszystko do buzi bierze i ma podpuchniete dziąsła. Dosłownie woda z niej leci aż płacze. Moja bidulka.

Barmanka to dobry sposób na leczenie, wiele ludzi go poleca:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry