reklama

Mamy z Irlandii!!

marcysia-wlasciwie nic na ten moment nie chce wiedziec ;) Ciasto mi wyszlo tym razem,a przelozyc nie zdarzylam.wczoraj wieczorem upieklam,a dzis rano 1/4 zniknela :)
A buty kupowalam na terrylandzie,w tym 2gim byronie,obok rzeznika.Ale jak mowie sklep likwidowali i mieli zamknac.Czy juz zamkniety,nie wiem :sorry2:
Jutro chyba zajde do tego wlasciwego byrona,tam tez wyprzedaz,z tym ze pol ceny,wiec wiekszosc za ok 30e.Potrzebuje plaskich kozakow.Moze cos wyhacze ;-)

Tichonek-wyglada na to ze cos ze strona nie tak,nie ma zadnej opcji dodania do koszyka :confused: Moze maila wystosuj z zapytaniem :sorry2:

Lece.Pa :-)

reklama
Witam witam

Ale ciepełko dziś na dworze,tylko szkoda,że pada co chwilę.

Młody dziś jakiś taki marudeńki,drzemie sobie tylko.:sorry2:

Tichonku no dziwna strona,myślałam,że najpierw trzeba się zarejestrowac by coś kupic,ale nawet formularza rejestracji nie widzę :-D

Lubiczanko i jak kolana? Jak się miewają dzieciaczki? Wolne mają w przyszłym tygodniu?

Kasiuleczko no wszystkie dzieci z tego programu przedszkolnego mają wolne,szkoda tylko,że Matt ma cały tydzień wolny,a Antek od środy...ale namówię M by zawoził Antka by nie zrywac Matta i Jeremka z wyrka rano.

No nic,lecę bo się maruda uskutecznia.:dry:

Ale ten czas szybko mija,spacerek zaliczony.Po sklepach pochodzilismy.Upatrzałam sobie sweterek,moze sobie kupie:-D.Zaraz trzeba obiadzik wciągnąć.Igorek śpi jak suseł.

witam sie szybciorem:-)
Goscie dojechali i mlodzi od rana wujka zameczaja,wszystkie zabawki musieli pokazac-chwalipiety jedne:dry:,ciocia ksiazki z opowiadaniami czyta wiec ja mam luz :-D:-D dobrze,ze zostaja 2 tyg a po nich nastepni przyjada,przynajmniej dzieci mam z glowy;-).Wlasnie z J pojechali do siostry na kawke a ja przymierzam sie do sernika, bo jutro kuzynka z mezem przyjedzie na nocke wiec imprezowy weekend sie zapowiada:-) hehe ale ja przy wodzie tym razem zostane :-D:-D:-D;-)
madbebe-oj u mnie tez marchewkowe szybko wychodzi;-)Ja wlasnie w srode kupilam sobie kozaczki wlasnie w tym wlasciwym Byronie i mega duzy wybor mieli,napewno cos sobie wynajdziesz:tak:

U mnie Norbert ma wolne tylko czwartek i piatek:confused::baffled:

Zdrowka dla chorowitkow :tak: i milego weekendu juz dzis zycze, bo nie wiem czy znajde jutro czas by do Was zagladnac :-)

Marcysiu o to widzę gości masz na całego:-), chociaż pewnie i szykowania więcej:-p:cool2:, no ale jak chłopaków możesz sprzedać:-p to super. Udanego weekendu w takim razie i całego pobytu gości:-)

Gdybym ja tak mogła komuś Anię sprzedać:-p:cool2:, buzia jej się nie zamyka, uaaaa, ciszy mi trzeba:-p:cool2: i ta jej wyobraźnia:cool2:;-)

Asienka- u mnie tez zero nudy jesli o Wike chodzi,ale nie narzekam..;-)
Marcysia- ja juz tam oblookalam asortyment jeszcze za pobytu mamy,tylko sek w tym ze tyyle tam tego,ze ciezko sie na cos zdecydowac ;-) Milego imprezowania! Zawsze mozesz troche dziubek umoczyc ;-) byle bys nie mieszala

Udanego weekendu!

Witam

ja dzis lewdo zyje nocka kiepska byla z 4 godziny tylko spalismy Lenka jak obudzila sie przed 1 tak dopiero cos kolo 4 na ranem poszla spac tak jej zabki dokuczaja plakala caly czas rano czulam sie jakby walec po mnie przejechal
Zjadlam sniadanko bryknelam do pasmetreii a pozniej mialam dwie klienki i tak dzionek zlecial wieczorkiem bylismy u Gliwy
Natalia zrobila sie strasznie placzliwa jeczy placze za wszystko a mnie cierpliwosc sie wykonczyla

Asienko ja w zeszlym roku kupywalam u nas w aro surfinie
Lubiczanko jak noga?
Tichonku dobrze ze net jest
Marcysiu fajnie ze rodzinka jest troszke odsapniesz ja nie moge sie doczekac kwietnia wtedy moja siostra przylatuje z chlopakiem

Wiecej nie pamietam uciekam spac bo nie wiem jaka nocka dzis bedzie
Spokojnej nocy zycze

reklama
Aniaa współczuje nocki i oby dzisiajsza była już lepsza.

Zuzi chyba też ząbki dokuczają bo wczoraj marudna była a dzisiaj to takie dwie wodniste kupki zrobiła, pierwszą do nocnika a przy drugiej w tym momencie jak pokazywała na nocnik to poszla do pieluchy:baffled:. cały dzień tak sie tulała i smutnawe minki robiła. Ale nie przeszkodziło jej to na tyle żeby popis przez skypa dziadkom zrobić:-D. naśmialiśmy się wszyscy.

Dobrej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry