reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ja też w biegu
Anineczko-przecudne te zdjęcie...Jeremy zrobił się do Antka podobny-co za tym idzie jest śliśniuchny-słów mi brak jaki rozkoszny...Przepiękne są te zdjęcia-zazdroszczę-a ostatnie-wooooowwwww:tak:
Dzięki Wam za wsparcie duchowe-idzie całkiem nieźle,ale te kilkanaście kg wciąż czeka na zrzucenie:((((
Trzymajcie się cieplutko-nie wiem czy dziś jeszcze wpadne;)

Witam
Anieczko śliczna sesja, chłopcy super:))
Biola mój L tez miał problem z HTC inny model , co chwile bylo info że za mało pamięci. Spytam go czy cos robił, a nie możesz dokupić większej pamięci??

Ja dziś dzięki jednej koleżance(wprowadziła mnie w bład) zrobiłam chrusty , a tłusty czwartek dopiero za tydzień hahahaha Więc zapraszam chętnych hihih

Lubiczanko idziesz jak burza!!:)
Ja zrezygnowałam z siłki, tylko na siatkówke chodzę:)
A dziś lece na hiszpański:)
Miłego dnia

Hejoo, melduję się że jestem.
Niestety po powrocie do pracy bardzo bolą plecy :( więc jak wracam po pracy to leżę na sofie.. Dziś miałam wolne, a jutro niestety znowu idę (na zastępstwo). Mam nadzieję że to tylko chwilowa niedyspozycja organizmu, i po jakimś czasie wszystko wróci do normy.

Ewelcia, hehe uśmiałam się do rozpuku po przeczytaniu treści "testów" na płeć :rofl2: ale kto wie, może kiedyś z nudów nasikam na sode i ugotuje mocz z kapustą:rofl2:

Anineczka, śliczne zdjęcia.:tak:

Lubiczanka, ale Ci fajnie z tymi lecącymi kg :tak: mi też lecą - ale w górę :nerd:

Ostatnia edycja:
Buleczki z budyniem sie robia ciekawe co z tego wyniknie:)
Anineczko no chlopaki jak maliny sliczne,cudne jak aniolki:)
Kamcia ja mam karte sd 8giga ale co z tego jak pamiec wew tel ma tylko 100mb i zeby cokolwiek sciagnac jakas aplikacje najpierw musze na pamiec wew a pozniej ewentualnie przenies na sd ale i tak co z tego jak na sd da sie przenies tylko bajki filmy i gry i nic pozatym a 100mb to jest nic wszystkie aplikacje zdjecia czy sms zostaja na pamieci wew i tu jest problem.gdybym wiedziala ze ten tel tak ma nie kupilabym go ale czlowiek uczy sie miedzy czasie
Ok lece bo nikus doprowadza mnie do szalu bozyszzz jakie sie maruda zrobil i placzek to szok;(potrafi tak caly dzien:(

Anineczko cuuudne zdjecia...czekamy na reszte:-):tak:
Barmanko sikaj i zdaj nam relacje:-D
Biola zaraz podpytam m
;-)

Jestem...
Ty masz htc wildfire czy wildfire s??
bo nie doczytalam...
m mowi ze on ma pamiec wewnetrzna 512mb...
i mowi ze mozna w ustawieniach zmienic zeby sie zdjecia np,filmiki itp za karcie pamieci zapisywaly...
acha,on ma htc wildfire....a i gadal ze te z "S" sa gorsze...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry