reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko dobrze,że Jeremy do siebie wraca:-)Nie ma nic gorszego jak chore dziecko a jeszcze taki maluszek,któremu mało co można podac...Oby odeszło na dobre i już nie powróciło:-)
Lubiczanko o to,to,właśnie to jakbyś mi z ust wyjęła:tak:Też jestem dopiero w połowie drogi (chociaż pamiętając moją wagę z początku drogi to jestem już w połowie:szok::sorry:...Wstyd i hańba:zawstydzona/y:gdy w życiu tak dużo nie ważyłam jak te 16 kilo temu:zawstydzona/y:) i wcale nie zamierzam szalec,chcę dojśc właśnie do takiej wagi z jaką się pojawiłam w życiu P :sorry:Choc zdaję sobie sprawę,że i tak już takiej figury jak wtedy miec nie będę:no:Brzuch mam paskudny:-(ale ja muszę się czuc dobrze sama ze sobą:tak:Wy wszystkie znacie mnie już taką kurpulentną a na prawdę wcześniej wyglądałam dużo ładniej
:sorry:
Kapucha się gotuje,wsio pokrojone,klopy czyste,idę kurze wycierac:-p

reklama
Anineczko dobrze, że z młodym lepiej, faktycznie te inhalatory to dobra sprawa. Wiem , że jak się medicala i dziecko choruje często na górne drogi oddechowe, to przepisują i wtedy 50 centów się płaci, ale to taki najprostszy
Tichonku, Lubiczanko najważniejsze, żebyście się dobrze czuły w swoim ciele. Ja rozumiem Was, chociaż sama diety nie potrzebuję:-p

Anineczko ciesze sie ze mlodemu juz lepiej:-)rowniez slyszalam same dobre opinie o inhlalatorach...
chyba jak beda w Lidlu zakupie:)

no i Landlord byl:-D...jakie zaskoczenie...napisalam wam posta i slysze jakis motor...patrze przez okno a to on,na motorze:szok::-D...szczeka mi opadla.
Myslalam ze on z zona i tym mlodym przyjedzie...a tu taka niespodzianka..
Dobry byl,pyta sie mnie jaki tu adres jest dokladnie?:-D:-D

Ale mam dziś dzień, no masakra. Jakiś taki płaczliwy.. normalnie żyć się nie chce...

Ewelcia, tak właśnie popierdzielone Beko (pralkę)! Mikrofala też Beko :/

Lubiczanka, super avatarek :)
A powiedz mi co do tych gniazdek, tak już do masła dodam mąki i zrobi mi się ta kluska to jak potem to utrzeć z jajkami? Widelcem, łyżką, mikserem? Proszku do pieczenia/sody nie potrzeba do tego? Przepis wpisałam w kajet, na pewno wypróbuję, pewnie wcześniej niż na przyszły tłusty czwartek :))

Tichonek, ale Wam super z wczasami :)

Margaritta, też bym jakieś ciacho zrobiła (łazi mi po ślinie Zebra), ale psiakość za dużo narobiłam na tłusty czwartek, wrrr.

na razie tyle, zmykam

Ostatnia edycja:
Barmanko-no mikserem możesz(najłatwiej i najszybciej),choć ja wczoraj ucierałam taką"trzepaczką",bo Mika spała:sorry:zrób koniecznie-ja za 12kg też zrobię:tak:J powiedział,że są tak dobre,że sam mógłby je sprzedawać:zawstydzona/y::-)
Asieńko-a wiesz,że wczoraj w dzień dobry tvn był temat"jak zdrowo przytyć"i od razu pomyślałam o Tobie;-)

Mam pytanko.Sol do inhalacji to ta sama w tych malych woreczkach czy jakies wieksze sa? Ile wogole sie tego daje?

Lubiczanka ciesze sie ze spadku twoich kilogramow tylko zdecydowanie za duzo jak na miesiac..
Obys nie miala efektu jojo:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki anineczko.U mnie w aptece byly takowe wlasnie w malutkich woreczkach, do oczu wlasnie.Ja w ampulkach sprowadzalam z pl bo pani aptekarka mowila ze innych nie ma:-( Ciemnoty ruskie! Dopoki im nie podasz konkretnej nazwy to zawsze jest :"eeeee????"

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry