Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie musiałam żadych diet sytosować.. nawet po ciążach :-) uffff przynajmniej to mam dobre 

Daj sobie czas

, zrobił, coś się tam poluzowało, zapchało itd. Z tym, że mówi, że za głośno chodzi
i ze w przyszłym tygodniu przyjdzie i zajrzy i lanlordowi powie. Grunt, że prać mogę, dziewczyny już wczoraj po jednym machnęły
, żeby sprawdzić, czy na pewno działa ok, a ja dzisiaj już drugie kończę, w sumie jeszcze jedno by się przydało, ale nie mam gdzie powiesić
, jak ja czekam na wiosnę
, elegancko bym sobie na sznurki powiesiła i moment byłoby suche, a tak dwie suszarki zajęte, więcej miejsca nie mam
asienkoR.. a powiedz mi .. miałas to .. nie bierzesz już na to leków?? jak długo brałaś?? mi lekarz powiedział ze to się tylko zalecza ,ale kolano nighdy nie wróci do swojego prawidłowego stanu no i w necie poczytałam i pisali właśńie ludzie że maja już to po kilkanascie lat i ciagl;e leczą lub biorą zastrzyki (oczywiście nie dzień w dzien tylko co jakiś czas serię leków lubn zastrzyk
ja miałam mieć ten zastrzyk właśnie jak leki nie pomogą... no ale że wyjechałam to nie dostałam .. a przydałby się bo cigle boli , z tym że nie tak mocno jak przed tabsami bo wtedy to płakałam z bólu :-(
Uwielbiam...
I jeszcze bigos muszę dziś na chrzciny trzasnąc,nie wiem kiedy ja się wyrobię bo i żelazko prosi o wyjęcie ze schowka i ugłaskanie tej góry ciuchów

Wreszcie gdzieś wyjedziemy razem,już wczoraj myślałam,co trzeba będzie jeszcze pokupowac przed wyjazdem
Się napaliłam jak szczerbaty na suchary
A cieszę się jak głupi bateryjką

Do później!;-)

oszalałaś ??? I co ?Twojemu J podobał się będzie taki wieszak
wyluzuj juz kochana
a no i wiem jak to fajnie "uciec" z domu choć na chwilkę ;-)
dziś kolejne mnie czeka- na szczęscie jedno
ale ja tam lubie pichcić ;-) zatem zmykam do kuchni zanim pojede po małą chce mieć zrobione już,