reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Ewelcia piekny torcik
Lubiczanko brawo pedzisz jak burza.....a kruszynkasliczniusia i ta minka
Anineczko zdrowka dla synka
Asienko fajnie ze wypad sie udal

Mialam cos jeszcze ale nie pamietam ;/
J byl dzis w biurze sie rozliczyc i niestety ten rok nie jest taki owocny jak poprzednie bo wszystkie ulgi ma wliczne a szkoda bo by pewnie niezla sumka sie uzbierala
Fawroki zrobilam z Natalcia,J paczki kupil taka ilosc ze nie wiem kto to zje ...
jakos kiepsko sie czuje czyzby mnie cos bralo ehhh nie dam sie wystarczy ze dziewczyny przeziebione juz 5 dni siedzimy w domu :/ ehhhhh

Ostatnia edycja:
reklama
Lubiczanko kochana ależ ja wiem,że nie krytykujesz :*
dobra sprawa z tym stateskopem jednak często zapalenie płuc wykrywa tylko rtg,co oczywiście nie ma szans w tutejszej służbie zdrowia jeśli pacjent oddycha :confused2:
No ale muszę pochwalic,że 3 inhalacje i oklepywanie chyba daje rezultat (odpukac) bo młody przestał głośno oddychac i sapac,aż musiałam sprawdzac czy żyje bo tak cichutko śpi.Niech żyją inhalatory :rofl2:

Tichonku dzięki,jak na razie chyba wygrywamy tą walkę samą solą i calpolem...choc nie powiem trzeba się nagimnastykowac by podac ten calpol i by się nie wylewał z buźki.

Ewelcia śliczny torcik i zapewne pyszniutki był.
Jeszcze raz buziak dla Szymcia.

my dzisiaj dopłaciliśmy za prom tak więc bilety zakupione na 100%.Barmanko już lecę zadac pytanie na odpowiedni wątek, o tutaj https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/promem-do-polski-43286/

Lubiczanka no wlaśnie nie były to zdjęcia z hallowen, a z Zuzi urodzinek. Teraz obecnie noszę rozmiar 12, a chciałabym zejśc tak do 10, choć jak przyjechałam na wyspe to 8 nosiłam, no ale cieszyłabym się jakbym 10 zaczęła nosić ponownie.

Tichonku dobre sobie "Sorki żoneczko" :-D:-D no ale chociaż przeprasza ha ha.
Mój też już przybiera,a tak ładnie schudł w ciąży...mojej ciąży ofkors.
Ale chyba większośc panów jak tutaj widzę to słodkie dupki :rofl2:

Ja nie będę pisała jaki rozmiar miałam 7 lat temu bo aż mi przykro:nerd:
szkoda tylko,że przez 23 lata swojego życia nic nie musiałam robic by byc szprycha,a po ciąży pierwszej szkoda gadac. :eek:

oho,młody,wybaczcie,ze tak na raty

No ja kiedyś też nic nie musiałam robić, potrafiłam po nauce o 3 w nocy zjeść jajecznice, jadłam w sporych ilościach i nic. potem przyleciałam tu i trochę nabrałam a po ciaży to troche kilosków zostało.
Tylko, że ja mam budowę po moim tacie a tato jest masywny.
Aniaa zdróweczka dla dziewczynek i obyś ty sie nie rozchorowała

A ja zaś całe życie się odchudzałam i tak mi już zostanie do śmierci pewnie:-D...Ciężkie jest życie grubasa:sorry:Szczególnie kobiety,bo jak facet brzuch wywali na plaży to żadne zgorszenia,ale jak babka ma tu i ówdzie więcej to zaraz ja wszyscy obgadują:eek::-D

Hej z wieczorka.
Dzionek minął szybko,M dzis juz był po 11 w domku.Po południu pojechaliśmy do Swords na pawilony:-).
Anineczko zdróweczka.
Aniaa zdróweczka również dla Was.
Lubiczanko śliczna księżniczka.

witam wieczorkiem

U nas tylko oponki dzisiaj byly,jakos smaka i checi do pieczenia nie bylo;-) przynajmniej nie ma co kusic:-p
Lubiczanko-jakie Dominisia ma piekne oczeta, kocham takie czarne wegielki:-):-) a Ty to szalejesz w miesiac 13 kg wow piekny wynik;-)
Anineczko-zdrowka dla najmlodszego, dobrze,ze inhalacje daja rezultat:tak:
AsienkoR-fajnie,ze wypadzik sie udal i troche sie zrelaksowalas:-) dojechal wkoncu, ktos do pralki??
marta-oby humorek sie poprawil;-)
barmanko-mam tak samo ze slodyczami,jak nie widze to jest ok ale jak sobie leza na wiezchu to musze zjesc:confused2:
lece kuchnie ogarnac i zalegnac na kanape:happy:
spokojnej nocki;-)

reklama
witajcie

Barmanka - no ja w tej ciąży mam tak jakoś inaczej, słodycze mogą leżeć i mi nie przeszkadzają, mogą leżeć, a przedtem nie poleżałyby.... wczoraj zjadłam 1 czekoladkę z Walentynkowej bombonierki mojego męża (bo wszystkich częstował) i wzięłam batonika 5-cząstkowego, z czego 2 ja zjadłam, pozostałe 3 Alinka - to wsio. Moje czekoladki Walentynkowe - nawet nie otwarte.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry