reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanka, gratki ogromne!! I po cichu strasznie zazdroszczę :zawstydzona/y: mnie gubią słodycze w tej ciąży, jem jakbym ich nigdy na oczy nie widziała, a prawda taka że ja ich nawet kuśwa nie lubię :growl: (jak nie widzę, w sensie jak nikt na stół słodkości nie wyłoży, to ich nie tkne).

Asienka dobrze że z Zuzią lepiej.

Ewelcia super torcik. Strażaka tutaj zamawiałaś? Ja kiedyś opłatek z Pl przywoziłam, fajnie to coś się prezentuje na torcie, prawda? Ja lubię stać w kuchni i coś robić, ale pewnie w tym roku torcik dla Marcela będzie z cukierni :-(

Asienko zdrowka dla Zuzi zycze:)
Lubiczanko ogromne gratulacje....kurde13kg w miesiac to duzo...zeby tylko ci te kg szybko nie wrocily,.,
ja dizs diete zaczeloa nie:-D:-Djak zawsze rano:rofl2:ale zobaczylam fote paczkow i przypomnialam sobie ze tlusty czwartke i nie wiem czy upiec paczki czy faworki..:confused2::eek::-p.....wlasnie sie m pytalam co upiec..ale powiedzial ze on nic nie bedzie jadl,bo go zoladek boli...wiec chyba dam se siana z pieczeniem:)
Barmanko oplatek mam z PL...zamowilam dwa,specjaqlnie dlatego ze podczas kladzenia na tort jak by mi sie cos stalo z tym to zebym miala w zapasie drugi...szkoda ze date waznosci maja krotka-do lipca ino

Witam

Piję kawkę,drugą już...zmuszona byłam plujkę zrobic bo nie mam jak nawet do sklepu wyjśc po rozpuszczalną.

Jeremi zaliczył wczoraj w w nocy out of hours lekarza i oddział pediatryczny w szpitalu bo Gp wolał by pediatra go obejrzał.Biedak tak się męczył w zasadzie to nie wiem czym bo kataru niet,a oddychac nie mógł.To znaczy bardzo zaflegmiony jest i mu charczy w nosku,widac,ze bidak chory.
No i co w szpitalu...calpol ofcors :confused2: a boję się bo u takiego maluszka zapalenie płuc szybko łapie.
Sama robię mu inhalacje z soli fizjologicznej,bo co więcej mogę.Nocka koszmarna.

Nawet pączków nie mam...przyjadą z M wieczorem.

Lubiczanko cudnie,gratki za 13kg.

ehhh idę bo się obudził.A jeszcze obiad trzeba wstawic :confused2:

Anineczko-o zgroza:(niestety wiem co czujesz-u nas to samo:crazy:i straszne jest,że człowiek(my)nawet nie idziemy do lekarza,bo wiemy czym to się skończy:-(Zdrówka dla Maluszka i smacznych pączków popołudniowych;)
Ewelcia-super pomysł...Musze poszukać i pomyślec;)Zrób,zrób paki-zobaczysz,że M zje z chęcią:tak:
Barmanka-no tego jeszcze by brakowało żebyś w ciąży się przejmowała kilogramami:angry:Klapa na dupę dostaniesz:tak::-p

reklama
DSCF8036.jpga tak turystycznie wklejam;)))sprawdzam czy wreszcie mogę
Asieńko-mówisz?nieeee...chociaż jedna znajoma powiedziała mi,że ją zmotywowałam;)
Kamcia-nie załuj sobie;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry