reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja juz zmykam moi mili...bo Stas jeszcze nie spi..:zawstydzona/y::)
Marek - milo bylo Cie poznac. Daj Ani od nas urodzinowego buziaka, i zagladaj czesciej. Troche ozywienia zawsze sie przyda .
Dobranoc wszystkim...

Ojj z wściekłą żoną lepiej nie zadzierać:) a my kobitki trzymamy sie razem heheh dobranoc tez zmykam bo juz oczy sie kleja:)
Kamcia, widze, ze tutaj tez macie "pozegnania przedpokojowe" - to znaczy, ze zegnacie sie ze znajomymi po wizycie a pozniej jeszcze przez godzine gadacie w drzwiach... a ja myslalem, ze to sie tak tylko da w realu:-D

A tak w sumie to ja juz musze zmykac bo raporcik jednak trzeba napisac.

Kasiu, to moze ja zostawie to pivko w jakims neutralnym miejscu, do odbioru. Jak sie zona dowie, ze sie o adres pytam to jeszcze mi sie oberwie :-):-):-)

eeee tam zaraz oberwie.Zabierz mnie ze sobą to ja jeszcze na kawce zostanę u Kasi.
Dobranoc wszystkim.O buziaka się upomnę jak munż zapomni ;-)
Idę porządki jeszcze na forum porobię :-D

Ojej:szok:!!! Ależ się tu dziś działo! a ja dopiero teraz weszlam na forum a jak już wszystko przeczytałam to juz wszyscy poszli sobie spać:-( Więc ide i ja :-) Dobrej nocki

Witam z rana jako pierwsza
no ale ktora mam byc jak wszstkie szalaly do pozna
a wiec witam jeszczce raz meza Anineczki :tak:
teraz jak moj sie dowie to On tez bedzie chcial juz kiedys pytal czy sa jacys tatusiowie na forum bo on tez chcialby sobie pogadac:-D

A we wtorek lece do Pl sama na egzamin z prawka :cool2:

powodzenia kochana na egzaminie..hehe..ja jade w maju i tez mam zamiar zdawac ponownie ale u mnie to juz eee...hmmmm 5 raz:-D normalnie nowe hobby mam:-D:-D:-D

no i oczywscie Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek ..spałnienia marzeń no i zdania egzaminu bezstresowo

happy_birthday.png

No witam Śpiochy wstawac co to za spanie do póżna dzieci wam nie skacza nad uchem...:)?
Bo mój ostatnio sie wczesniej budzi i mnie szlak trafia jak mam tak wczesnie wstawac heheh kolejny ładny dzien jakies plany na dzis?:)
pozdro

A i jeszcze cos Wam pokaze tylko prosze sie nie śmiac kilka dni temu na nk napisał do mnie chlopak ze kilkanascie lat temu bylismy na koloni i ze byłam jego miłoscia i że pisasismy listy do siebie a on po prostu odnawia kontakty i jako dowód ze to my za młodu przesłał mi zdjecie jedyne jakie ma które sam mi zrobił hihihi nawet nie wiem czy ja mam je w domu czyż to nie jest słodkie:))))

Załączniki

• Kamila_edited-1.jpg
    Kamila_edited-1.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kamcia...niezla fota..przypominasz mi na niej moja przyjaciolk...ma podobne zdjecie:-D ale gosciu niezly jest to i bardzo milo z jego strony za taka pamiec ...

a plany na dzisiaj..moze jakis plac zabaw..ale cos mnie bola gnaty chyba rozchodza mi sie hehe..jak chodze to czuje to najbardziej..wiec musze pomyslec czy dam rade gdziekolwiek dzisiaj dojsc...a chcialabym na plac zabaw z mlodym aby sie wybiegal

reklama
No i załaczam zdjęcia z wczorajszego aktywnego dnia:)

Didi a gdzie na plac bedziesz szła może sie spotkamy?
Jedziesz autem czy nogami jakby co mozemy sie zgadac bo ja tez bym dupe z domu ruszyla hihi

Załączniki

• _MG_2330.na krzeslejpg.jpg
    _MG_2330.na krzeslejpg.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 49
  • _MG_2339z siatka na głowie.jpg
    _MG_2339z siatka na głowie.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 56
  • _MG_2352szogun z mimikiem.jpg
    _MG_2352szogun z mimikiem.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki