Tabasia
Podwojna marcowka :)
a tak w sumie co do kwasu foliowego to zostalo mi prawe pelne opakowanie..wiec jak chcesz moge odstapic bo mi juz niepotrzebny...wiec na poczatek bedziesz miala a tabletek sporo zostalo ;-) bo kupilam jak bylam w PL i duzo niezuzylam bo juz pozniej zaczelam brac ogolne witaminy a tam tz byl kwas
Didi, dzieki Slonko, ale juz nie przeczytalam wczoraj Twojej wiadomosci, bo poszlam spac, a dzis od razu po pracy do apteki pojechalismy i mam
Ale jak cos to bede pamietac!!! :-)
O Boze! Tabasia- siostry sa nagorsze!!!!! Mame przezyje ale z siostrami to koniec! I to sie caly czas sprawdza! Szczegolnie jak sa starsze! Masakra. Co prawda akurat z siostra mojego Aarona mi sie dobrze uklada, ale ona jest mlodsza, pozatym mieszka w innym miescie i nie maja ze soba takiego bliskiego az kontaktu. Ale pamietam sostre mojego pierwszego chlopaka.......trauma....

dokladnie!!! Siora mojego M jest ode mnie o rok starsza, a zazdrosna ze ho ho!!! Nic jej takiego nie zrobilam, ale dogadac sie nie mozemy! Ja nawet nie wiem o czym mialabym z nia rozmawiac, bo odnosze wrazenie, ze malo co ja interesuje moja osoba :/Ale rodzicow ma spoko :-)
Tez dziekuje MoniadanJa tez mam kwas foliowy, moge odstapic
Misia no to znasz mnie, nam sie udalo za pierwszym razem tzn w pierwszym miesiacu zrobic dzidziusia :-)
a z Erykiem w 4 miesiacu po slubie, ale on nie byl planowany ;-) ale nie byl tez "unikany"
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dziendoberek