reklama

Mamy z Irlandii!!

a tak w sumie co do kwasu foliowego to zostalo mi prawe pelne opakowanie..wiec jak chcesz moge odstapic bo mi juz niepotrzebny...wiec na poczatek bedziesz miala a tabletek sporo zostalo ;-) bo kupilam jak bylam w PL i duzo niezuzylam bo juz pozniej zaczelam brac ogolne witaminy a tam tz byl kwas

Didi, dzieki Slonko, ale juz nie przeczytalam wczoraj Twojej wiadomosci, bo poszlam spac, a dzis od razu po pracy do apteki pojechalismy i mam :)
Ale jak cos to bede pamietac!!! :-)

O Boze! Tabasia- siostry sa nagorsze!!!!! Mame przezyje ale z siostrami to koniec! I to sie caly czas sprawdza! Szczegolnie jak sa starsze! Masakra. Co prawda akurat z siostra mojego Aarona mi sie dobrze uklada, ale ona jest mlodsza, pozatym mieszka w innym miescie i nie maja ze soba takiego bliskiego az kontaktu. Ale pamietam sostre mojego pierwszego chlopaka.......trauma....
:-D:-D:-D dokladnie!!! Siora mojego M jest ode mnie o rok starsza, a zazdrosna ze ho ho!!! Nic jej takiego nie zrobilam, ale dogadac sie nie mozemy! Ja nawet nie wiem o czym mialabym z nia rozmawiac, bo odnosze wrazenie, ze malo co ja interesuje moja osoba :/
Ale rodzicow ma spoko :-)

Ja tez mam kwas foliowy, moge odstapic :tak:
Misia no to znasz mnie, nam sie udalo za pierwszym razem tzn w pierwszym miesiacu zrobic dzidziusia :-)
a z Erykiem w 4 miesiacu po slubie, ale on nie byl planowany ;-) ale nie byl tez "unikany"
Tez dziekuje Moniadan :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tabasia - nie pisz prosze posta pod postem. Jesli chcesz cos jeszcze dodac to uzyj opcji edytuj. Regulamin forum BB. pkt 3 mowi :

• Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie.

Witam
Tak własnie patrze na zdjęcie tego tatusia i mysle skad ja go znam a to anieczki mężuś Witamy:)

Własnie obejrzałam ten film co polecałyście Gran Torino i fajny był możecie częsciej polecać jakies fajne filmy bo mamy podobne gusta przynajmniej nie bedzie trzeba szukac po necie filmów wartych obejrzenia:)

Ciesze sie Kamcia, ze Ci sie podobal :-)
Ostatnio jeszcze ogladalam "Taken", typowe kino akcji, ja za nim nie przepadam, a tu caly film przesiedzialam na kanapie tak mnie wciagnal! Doooobry! Polecam :-) A tak sie zarzekalam do M, ze nie ma mowy, zebym obejrzala :)

Tabasia - nie pisz prosze posta pod postem. Jesli chcesz cos jeszcze dodac to uzyj opcji edytuj.
Ok ok, nie wiedzialam, obiecuje poprawe ;-)chyba kumam :)

Duzo sie dzialo wczoraj wieczorem, a ja sobie slodko spalam.
Teraz zmykam do szkoly.
Wszystkiego NAJ Anineczka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Widzisz...od razu lepiej, wiedzialam ze madra z Ciebie dziewczyna i od razu zakumasz. A jesli chcesz w swojej odpowiedzi zawrzec kilka cytatow to po prostu w kazdym z nich zaznacz " + " a na koniec jak juz wszystko przeczytasz i bedziesz chciala odpisac ladnie i skladnie to klikasz na "odpowiedz" :)

ale zescie nastukali przez noc, jest troche tego do czytania.Pogoda dzis paskudna,ale i tak musialam jechac na male zakupy,ale se polskich szynek nakupowalam o jaaaaa az nie wiem ktora zaczac jesc,a ktora zamrozic :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry