reklama

Mamy z Irlandii!!

No dzien dobry dzien dobry!!!!

Wszystkiego najlepszego Anineczkaaaaaa!!!!!! Sto lat Sto Lat!!

Tyle sie tu dzialo wczoraj, ze zaraz sie do pracy przez to wszytsko spoznie. Kawa nie dopita i jeszcze nie zdazylam nalozyc tapety na twarz;-)
Sluchamy sobie za to z Alexem Mozarta o poranku...hehehe...to ma go nastroic, zeby byl grzecznym chlopcem dzisiaj:-)
No to do popoludnia dziewczynki! Spedzajcie milo dzien!

reklama
Dzien dobry witam sie i ja :-)

No witam Śpiochy wstawac co to za spanie do póżna dzieci wam nie skacza nad uchem...:)?
Bo mój ostatnio sie wczesniej budzi i mnie szlak trafia jak mam tak wczesnie wstawac heheh kolejny ładny dzien jakies plany na dzis?:)
pozdro
hahaha...kamcia no widzisz jakos nad uchem to jeszcze nie skacze, co nie znaczy jednak, ze nie daje sie we znaki hihihi no ale pospac jeszcze moge na szczescie, gorzej za to z zasypianiem
A co do pieknego dnia to chyba nam sie psuje....o nieeee

A ja dzis kupuje bileciki na ryanaira dla mojej mamusi i siostrzyczki na 20 marca i jestem happy....hm i mam tylko nadzieje ze moj synek nie wywinie numeru i wyskoczy juz do tego czasu:baffled:

Hej

Mężuś w ramach urodzin dał pospac do 10.No ale wcześniej po głowie skakała młodzież,tak jak Kamcia mówi :-D

Didi dziękuje za życzonka.
Teraz będe zdawac 2 raz i mam nadzieję,ze ostatni bo z torbami można pójśc.
Taki jeden wyjazd kosztuję trochę na kilka dni,co nie?
Już szybciej bym uzbierała by kupic prawko :-D:-D
A męża wkręcaj w bb ,mąż mój gdzieś napisał apel do tatusiów by się pojawiali.Na Trzymaj się Ojciec.Już janslu się odezwał :tak:

Kamcia no no a gosciu chociaż przystojny jest?
No ale chyba był bardzo zakochany skoro pamięta :tak:
Misia udanej pracki ;-)

agusiek
to nogi razem zwarte by wnusio poczekał na babcię i ciocię :-D

Aż mi się przypomniał nasz GP.Zakręcony i bardzo fajny gościu.Jak poszliśmy do niego po antykoncepcje,a on założył nogę na nogę i mówi,że nie zna pewniejszej antykoncepji :-D

Dobra,woda mi się już pewnie zagrzała to idę wziąśc prysznic i lecimy na jakieś zakupki;-)

Anieczka powiem tak brzydki nie jest:) ale nie o to chodzi jestem w szoku że koleś pamieta az mi sie miło zrobiło jak wspominam młodzieńcze czas hihih

Pogoda sie zepsuła i co ja teraz zrobie didi chyba plac zabaw dzis odpada hehe trzeba cos wymyslic

Witam sie i ja.
Mało tego,ze spotkac sie z Wami nie mam jak to jeszcze wieczorkiem takie sceny się tu dzieją i tez mnie nie ma :wściekła/y:
Witam Cię męzu aninieczki:-)
Któras z Was kiedyś zapytała czy u nas tez widac juz wiosne.Przesyłam dowod na to ze widac:tak: Robiłam telefonem w drodze do szkoły z Miśką,ale myśle ,ze widac to co pokazac chciałam:-D
73d947cd03d64d80.jpg

bc88e4195b79cf71med.jpg

f3a7bd8b0a7bc0d3med.jpg

A specjalnie dla aninieczki urodzinowe zyczonka.

Z okazji urodzin najpiękniejsze i najserdeczniejsze życzenia ciepła, miłości, sprawdzonych i wytrwałych przyjaźni. Dalekich podróży, wspaniałych przeżyć, pieniędzy jak lodu, co szczęścia może nie dają, ale znacznie życie ułatwiają.:-)

mediumjyn8u75647f21a7f405ea29159.jpg

spokojnego dnia kobietki;-)

Hej Laski :-)
Widzę, że jeden Pan się pojawił i takie zamieszanie się wczoraj porobiło..eh kobiety;-)
Dzięki za informacje o Epiduarze.. Momentami aż się zastanawiałam czy może jednak się na niego nie skusić;-) ale nie chcę dodatkowego zmartwienia typu - czy się dobrze wbili..i jak długo będzie się goić i czy w ogóle zadziała:-D Jak wiadomo od samego bólu człowiek nie umarł..więc pozostaję przy swoim. Ale warto dowiedzieć się jakie wrażenia są innych kobiet:-)
Fakt - boję się tego bólu ale po przeczytaniu tego artykułu:
http://dziecko.onet.pl/986,5,8,bol_rodzenia,1,artykul.html
jestem bardziej pewna, że wytrzymam:tak::tak::tak:
Anineczka i Agusiek dzięki za mini-słownik. Mi się na pewno przyda i już kuję te nowe słówka:-)
A Anineczka wspomniała o antykoncepcji... Wiem, że w Angli jest darmowa - i moja koleżanka ma taką jakby wszywkę na parę lat i bez problemu jej to założyli. A tu właśnie już usłyszałam kilka opini, że z antykoncepcją to są daleko w tyle i mają właśnie takie dziwne poglądy:baffled: Więc jak to jest?:confused:
ah...i dołączam się do życzeń!!! Wszystkiego naj naj:rolleyes:

Ostatnia edycja:
Jeszcze jestem.
Młody poszedł spac :sorry2:
Mąż musi jeszcze te nieszczęsne raporty skończyc ;-)

Margaritta dziękuje za życzonka.
A kwiatuszki wiosenne śliczne.Oh uwielbiam irlandzką wiosnę.A zwłaszcza żonkile.NO i Daffodil Day.
Jak się jedzie z Galway do Dublina strasznie długi odcinek przy drodze jest usłany Żonkilami.Piękny widok :tak:

Joannn dzięki.
Co do antykoncepcji jest ona darmowa na MC.
Czy ja wiem czy zacofani.Mi się wydaje,że nie.Tutaj też możesz miec Implanon (to ta wszywka ;-) ) ale mój GP wybił mi ją z głowy (ja nie mogę miec ciał obcych wbitych w ciało,nawet zwykłe kolczyki odpadają) a pozatym twierdził,że 90% kobiet które u niego zakładały chciały sie tego pozbyc.Chodziło o wieczne plamienia i inne skutki uboczne.
Masz naprawdę wiele możliwości tutaj.Zastrzyki,tabsy,implanty,ringi i nawet sterylizacja.
Istnieją Kliniki Planowania Rodziny (W Galway była kiedyś w uliczce na tyłach Dunnes Stores koło biblioteki) i tam możesz się dowiedziec wszystkiego a nawet zrobic cytologię za darmo po 25 roku życia :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry