reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Margariita nie zauważyłam Twojego posta.

Aż tak źle było u koleżanki? No poopowiadaj trochę,nie zniechęci mnie to bo już wszystko przygotowane.
Nie mogę się wycofac niestety,nawet chocbym chciała.

Aaa że się wbic nie możesz,no jak to? :-p:wściekła/y:

Gliwa dla Igorka buziak.

Tichonku no widac,że Pani Katarzyna uwielbia publicznośc trzymac w niepewności,toż to już jak dobry serial kryminalistyczny.Podoba mi się,uśmiałam się z Rutka,że on już rezygnuje :-D wymiękł facio...i te buty pracownika telewizji....normalnie telenowela ;-)

Ewelcia i jak Szymcio? M podjedzie sam coby zminimalizowac zarażenie chłopaków.
Właśnie piorę Mili posłanie by na wakacje pojechała z pachnącym łóżkiem.
Może ją jeszcze dzisiaj przystrzygę...by była ładna na holiday-u:rofl2:

GLIWA buziaki dla Igorka:tak:
Pic na wodę,fotomontaż z tą panną:-DMoże ma romans z pracownikiem telewizji:-D...Najpierw adwokat zrezygnował,teraz Krzyś ma jej dośc,niezła jest ta laska:-DNawet mąż jej już nie będzie szukał,ona robi wszystkich w bambuko a oni jej jeszcze żałują,pomagają:sorry:

Margaritta no nie wiem,nie wiem czy coś z tego będzie,Misia mówiła,że Nikola tak z niejednym pogrywa:-p:-D

cześć Dziewczynki
znowu migiem i przelotem,bo zamieszanie się porobiło w moim zyciu...o Świętach nawet mi teraz nie w głowie myslec-ciagle coś do robienia jest...echhhh
miłego dnia Wam

hello

kasiuleczko[/B] ta Olivka jak Niki - co chwila coś:sorry: wiem o czym piszesz i co przezywacie.. nie mam recepty zadnej niestety:sorry: zdrówka zyczyć mogę. A ze tak zapytam- byłaś na poczcie może? :-D

.
Ale ci dobrze ze Niki w przedszkolu ja tez tak chceeee-przez to ze mloda caly dzien w domku ten dzien mam taki rozwalony- nawet z lozka rano podniesc sie nie moge a tak jak budzik zadzwonil wiedzialam ze trzeba wstac.
Najlepsze jest to ze jak chodzi do przedszkola nie choruje a jak tylko jest wolne cos ja lapie.Wczoraj wieczorem znowu goraczka ja rozkladala od 20 juz siedziala na fotelu mowila ze jej zimno, ze oczy ja bolá i glowa- a dzis od rana juz biega jak nigdy nic, tylko katar ma.

A co z ta pocztá?? o flaszke chodzi? a nie mialas tych rejonow nawiedzic????

Gliwa buziak dla Igorka
Asienko dzielna Zuzia, moja czasem wychodzi od lekarza oburzona i pretensjami mamoooo dlaczego ten doktor nie dal mi naklejki przeciez dzielna bylam????:eek::-D:-D

Ale dzis pi....dzi masakrycznie,zeby z Oliva nie latac po tej zimnicy zalatwilam sobie transport do sklepu bo w lodowce pustki, maki i cukru brak a tu trza myslec o czyms slodkim na swieta.

Tichonku nie tylko ty wysoki rachuneczek dostalas, mnie dzis przyszedl za prad i gaz:wściekła/y::wściekła/y:no nic trza zacisnac zeby i zaplacic:confused2:
O wlasnie kawke sobie zrobilam i piec wlaczylam bo mi zimnoooooo he he he he

to jeszcze sie pochwale jedná fotká- moja czapulka szydelkowa wziela udzial w sescjii i prezentuje sie o tak

Załączniki

• DSC_4824.jpg
    DSC_4824.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Witam
Margarita super focie a tego nosorożca to w Galway kiedys na paradzie widziałam:)
Kasiuleczka śliczna czapunia:)
Lubiczanko mam nadzieje że wszystko w porządku??
Gliwia buziak dla Igorka.
Rachunek mi też kosmiczny przyszedł, i jeszcze go odczuwam:/
Anieczko ale ta Mila ma z Tobą dobrze:)

reklama
anineczko...jak wjechali na prom i do niej dzwoniłam to cała uchachana była- jak tam fajnie i w ogole.Area dla dzieci jakas fajna nawet wi-fi i takie tam. Pomyślałam no to spoko. Jednak juz dziś rano napisała, że... sztorm był taki na morzu, ze godzine opóznienia miało wszystko a w Anglii taka sniezyca , ze ujechac nie mogli :confused2: pisala z Francji- odtąd wiesci brak,ale zaraz jej napisze eska . Dodam, że jada ze swoim yorkiem:sorry: a ze wbić sie nie mogę to ze tu.. bo tam to mogę:rolleyes2::-D

kamcia
a moze sobie pozyczają te stroje?:cool2:;-)

Tichonku spytałam się Miśki co ona za głupoty gadała a ta mi ze nic takiego nie mówiła:-D i dodała "...przecież Nikola nie ma innych chlopaków":-D

kasiuleczko ano bylam już tam- ale taka podjarka rodzinką mą, ze ze łba mi wyleciało:confused2: jak juz przestanie wiać i bedziesz się wybierała na poczte... to wiesz;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry