reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Margaritta aaaano warunków atmosferycznych nie przewidzisz :confused2:
Ale to i tak nic,ja wczoraj czytałam wątek,że się ludzie w grudniu wybierają,ło ludu to to dopiero hardcore :eek:
Czyli tabsy dla dzieci na ewentualną chorobę morską muszą byc,dobrze,że ciotka Ewelcia zakupiła mi takowe.

Idę dalej garderobę pakowac,przy okazji poprzymierzałam kilka par spodni sprzed ciąży z Mattem...ni hu hu,dalej czekają na szczuplejszą mnie :confused2:

dziewczyny mam pytanie na szybko: z lotniska w Łodzi na ktory dworzec najszybciej sie dostac : Łódź Kaliska, Łódź Widzew,Łódź Chojny.Nie mam zielonego pojecia a moj P moze bedzie lecial do Łodzi

Bry wieczornie
Margaritta mówisz, że Olafa poznałaś:):):), dobrze wiedzieć, że mnie jednak chwali:-p:-p:-p. No wiem, że 28 kwietnia moja szkoła przyjeżdża do Waszej, to plan awaryjny na czas mojego wyjazdu:-p:cool2:, bo polskiego nie będzie.
Anineczko w sumie mam zimową kurtkę dla młodej, ale to przez przypadek:-p:cool2:, bo i tak musiałam cześć ciuchów do Polski wywieźć dla siostrzenicy, a tak to bym nie brała,ale nam się nie przydała jak na razie, bo jak dwa dni padał śnieg to i tak w domu siedziałyśmy, Anineczko szczęśliwej i spokojnej podróży
AsienkoM dzielna Zuzanka, buziaczek od ciotki:-D:-)

U nas dzisiaj było pięknie, więc pół dnia na dworze spędziliśmy:-p:cool2:, jutro przyjeżdża moja mama z siostrami i siostrzenicami, więc wesoło będzie:cool2::cool2:,

Raczej już przed świętami nie zajrzę więc już dzisiaj składam Wam życzenia zdrowych i spokojnych świąt Wielaknocnych, pełnych miłości, pokoju i spokoju

Dobranoc

hejka ja tak szybciorem,
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkurzona jestem na calego wrrrrr bez kija nie podchodz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wczoraj wracalam sobie z miasta i kamyk uderzyl mi w szybe ok mala ryska ale dzis rano jade, szyby ledwo odmrozone i slysze cichutkie piiiiiiiiiiiiii i juz pekniecie na 20 cm no szlak by to i co szyba do roboty a jak sie nie uda naprawic to do wymiany grrrrrrrrrrrrrrr, facio ogladnal i mowi ze moze w piatek sie mu uda przyjechaca jak nie to dopiero we Wtorek no k............!!!!!!!!! i to przed swietami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ciekawe ile mnie szarpnie po kieszeni :confused::confused::dry:
anineczko-szerokiej i spokojnej drogi, bedzie dobrze :-)
AsienkoR- Tobie rowniez zycze Zdrowych,spokojnych Swiat, smacznego jajka i mokrego dyngusa :-) Ach tylko pozazdroscic (pozytywnie;-))takich rodzinnych swiat :tak:
lubiczanko- pomalutku ogarniesz sie w domku:-)
wiesienko- niestety nie pomoge,nie mam pojecia nic odnosnie Lodzi:sorry:
zdrowka chorowitkom :tak:
ojjjj spadam do wyrka, spokojnej nocki:-)

Asia miala nad ranem goraczke i cala noc zle spala, ale to piatka sie przebila i jest juz wszystko ok. Ja nie mam jakos weny na gotowanie swiateczne, chyba ze cos wynajde latwego a zarazem nowego :-)

Marcysia - jesli masz w ubezpieczeniu taka opcje dodana (chodzi mi o to ze w razie W peknie Ci szyba albo wlasnie tak jak sie tobie przytrafilo) to masz wymiane za free. U nas tak bylo jak mielismy scenica i w ciagu kilku dni nam to zrobili

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Wiaterek się uspokoił, słoneczko pięknie świeci aż mam lepszy humorek.

Asienka_r Wam również życzę
Zdrowych, pogodnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, smacznego jajeczka i mokrego dyngusa.
Wiesienka
gratki dla Asi za zębulka i oby już temperatura nie wróciła
Anineczka spokojnej podróży
Marcysia szkoda szybki
Lubiczanka a jak tam miewa się Dominisa, juz duża dziewuszka z niej??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry