reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Całą noc wiało, świstało, teraz też nie jest najlepiej a na szczepienie musimy iść. No cóż, folie założę i będe walczyc z wiatrem co by nas nie zwiało.

Miłego dzionka życzę, trzymajcie się ciepło

reklama
Bry:-)
O masakra jak wieje:szok:A w nocy tak targało,że masakra:szok:Co z tego,że nie pada,miałam iśc z dziemi do miasta,na pocztę,ale pierdzielę-siedzimy trzeci dzień w domu:sorry:Jutro ma byc już spokojniej (podobno).No bo 42km./h a 16km./h to jest trochę różnica ,co?:-D
Lubiczanko,AsieńkaM dobrze prawi:tak:Przepis jest na wątku,proste,szybkie danie,spokojnie zawsze przed śniadaniem robię i smaczne:-p
Anineczko masz już stracha?:-D
Aniaa a Ty masz już podnietę?:-D
Tam notuj wszystko,reportaż mi przywieź porządny;-):-D
Barmanko:szok:toż Ty już możesz rodzic:szok:Najwyższy czas stawiac czy chłopczyk czy dziewuszka:-)Jak,dziewczyny?...Ja myślę,że chłopaczek będzie:tak:...A jak z imionami?Macie coś już wybrane?

A ja mysle ze bedzie dziewczynka u Barmanki:-)
Tichonku robilam kiedys jaja z praowkami ale nie pamietam czy z Twojego przepisu...jak dla mnie pycha..ja lubie jeszcze z pieczarkami,ale bez parowek wtedy:)
Wisienko jak sie dzis Asia czuje?zdrowka dla niej:)
Barmanko sie usmialam z Twoich wczorajszych postow:-D

;-)Wczoraj SZym przed spaniem mial goraczke 39,1,dalam nurofen i zasnal,ale gdzies po 1h,moze 1,5h sie przebudzil i mial 38,6 wyslalam m do tesco po calpol..ale juz pozniej sie nie budzil..tzn przylazl do nas w nocy,nie wiem nawet o ktorej i spal do rana..:)
Ale dzis znow ma podwyzszona temperature:(

No ja też robię osobno z parówkami,osobno z pieczarkami:tak:Oba przepisy są na BB:tak:
Oj,to się Szymko na święta rozłożył,zdrówka dla niego:tak:
Ja,Barmance dziewuszki życzę ale myślę,że chłopaczek będzie;-)
Idę drugie pranie wstawic:sorry:

My już po szczepieniu. Wieje okropnie, wózek to musiałam mocno przymać bo w jedną strone to mnie ciągną za sobą bo z wiatrem miałyśmy, a z powrotem już pod wiatr i pchaj kobitio wózek.
Zuzia ładnie z pielęgniarką za ręke poszła do gabinetu. Lekko popłakała tylko przy wkłuciach, dostała naklejke z małpką i już była zadowolona.

Ewelcia to się Szymon na święta rozchorował, biedak, zdrówka
Też Barmance dziewczynki życzę, a jakies imiona macie wybrane??

Tichonek już całkiem ręce opadają, jak byli w rozmowach w toku to ta matka nie wyglądała na smutną czy przygnębioną tylko raczej miała mine jakby powstrzymywała uśmiech. Takie było moje odczucie i spostrzeżenie.

helloł

się nie wbije już chyba:sorry:

Tichonku nawet nie wiesz jak mi przykro było,ale z drugiej strony cieszyłam się , że tam pojechali :tak: dziękuję Wam, bo było podobno extra :-p No i zdjecia Nikoli i Radka trzymających się za ręce :eek::-D coś bydzie :-D A moj słodziak to przecież przegrzeczny jest to i sobie cichutko siedział .

lubiczanko ale my widzimy się 'niebawem" w pełnym składzie :* jak się ma najmłodsza pchełka Twa? a reszta? wszyscy w domu? u mnie na szczęscie Niki normlanie do przedszkola chodzi , ale Martyna zalega w domu:confused2: buziole wielkie
.
Asieńko_r wyobraz sobie , że miałam okazję poznać Twojego dyrektora :cool2: i żebys się nie wybrała do PL to razem byśmy sobie weekend spędziły , albo chociaż niedziele;-) bardzo przyjemny pan:-) a jak Cię zachwalał :rolleyes2:

anineczko
wieści z frontu mam - moja koleżanka pojechała wczoraj do PL samochodem 1 raz... pisac dalej? ale są pewne rzeczy na które nie mamy wpływu np. warunki pogodowe. Wiem, ze migniecie szybciutko i bez większych problemów.

kasiuleczko ta Olivka jak Niki - co chwila coś:sorry: wiem o czym piszesz i co przezywacie.. nie mam recepty zadnej niestety:sorry: zdrówka zyczyć mogę. A ze tak zapytam- byłaś na poczcie może? :-D

ewelcia widzę , że i Szymek ma sie nienajlepiej:confused2: dejta spokój z tymi wirusami i innymi takimi - oszalec można. I jemu zdrówka moc.

Barmanko moja droga. Jednak wspanialomyślni rodzice wyposażyli dzieci w stare prześcieradła i wszytsko wypadło całkiem niezle;-) a Ty chyba coś wspominałaś o fotkach z parady i wrazeniach... Buło niesamowicie- zwłaszcza, ze miałam wszystko jak na dłoni :-p podam Ci link do naszej polskiej szkoły a tam w zakładce "galeria" mozna wiele obejrzeć . http://www.polskaszkolawdublinie.com/wiadomosci,0.html No i na fejsie "SzkolaSen" aktualizowane jest wsio:tak: https://www.facebook.com/szkolasen - nie mogę chyba za bardzo tu wrzucać wszytskich tysiąca linków gdzie o nas pisali i gdzie nas pokazywali ( nas mam na myśli szkołę SEN), ale reklama boska . No i wzruszenie mamci w PL przy oglądaniu TVn czy Polonii - gdzie to nas pokazali - bezcenne;-) I bez obaw- my sie do Was na świeta jednak nie wybieramy;-):-D:-D

a to takie z mojej prywatnej galerii

CIMG9410.jpgCIMG9424.jpgCIMG9445.jpgCIMG9479.jpgCIMG9495.jpgCIMG9523.jpgCIMG9502.jpgCIMG9633.jpgCIMG9672.jpgCIMG9547.jpg

pranie zaraz u sąsiada będę zbierała:sorry: do miłego dziewczynki.

Pozdrawiam Was wszytskie bez wyjątku.

Ostatnia edycja:
reklama
Helloł lejdis.

Nie wiem czy nadrobię,ale postaram się.

Wieje okrutnie,a jeszcze chyba mam nieszczelne okno w sypialni i jak wieje to coś mi tam pierdzi i taki niemiły odgłos :confused2:

AsieńkoR dzięki za relacje,ponoc po 12 kwietnia ma byc iście wiosennie.
A powiedz ty mi jaką kurtkę wzięłaś dla Ani? Zimową?
Aha i wyjeżdżamy jutro już ,nie w piątek :sorry:
Bo ja chyba wezmę...tylko moi chłopcy nie mają zimowych butów:confused2:
gdzie ja teraz takie kupię,wczoraj kupiła Antkowi takie za kostkę,ale to adidasy...psia mac.

Tichonku taaak stres się ujawnia,psioczymy na siebie z M,ja go gonię by walizki poznosił ze strychu,a on ma kupę innych rzeczy do roboty :sorry:

Barmanko no właśnie by babcia mogła zrobic rundke honorową wkoło osiedla potrzebny wózek:-D
Spoko,wyczytałam jakiś dobry patent,by z kartonu zrobic taki tunel w który się wkłada wózek,wtedy można coś na nim położyc i łatwo się go wyciąga.Po za tym na promie wózek musi byc,2 godziny 7 kilo nosic? noł thanks :tak:

co do wróżenia Barmance to też stawiam chłopaka,nie wiem czemu :eek:

idę na kawkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry