Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz akurat słonko to Matt śpi
Jak pogoda "wytrzyma" to potem pójdziemy się przewietrzyc

Jak go posadziliśmy w Maclarenie Quest to już mi się ten wózek za mały na niego wydawał
a w tym to można dziecka szukac
...Babka w sklepie była w szoku jak jej powiedziałam,że Matt ma dopiero 10 miesięcy
Myślała,że z 1,5 roku
...Bez przesady,no
Do tego ten lekarz ma teraz jakąś promocję,że ściąganie kamienia z MC robi za 30E a przegląd dzieciom (do końca maja) za darmo
Chyba się z Radkiem wybiorę,a ja kamień ściągnę

;-)
Koleżanka ma Maclarena XT i pamiętam jak córkę woziła do 3 roku jej życia i ręką,owszem dotknęła ale głową nie dosięgała tej budki
A jak mówię wózki prawie identyko bo w sklepie je porównywałam,zresztą nawet gdyby mi dziec tak urósł,to jak pisałam,ta budka się w tym wózku składa pod główną budę
A i jeszcze zapomniałam się pochwalic,że nam facet 40E spuścił z ceny:-)Tak więc,wózek taniej,ząb na MC zrobiony a już się za kieszeń mocno trzymałam
Ciężko wytłumaczyc,w filmiku to widac: Mamas & Papas Voyage Umbrella Stroller - Black - YouTube Ogólnie jestem zadowolona,niestety wyboru kolorystycznego nie miałam
,czarny albo szary z pomarańczowymi wstawkami tylko
Nie wiem o co kaman,ale drugi taki wysoki mamy pod rząd a nigdy nie mieliśmy
Może się ktoś,kurna podłączył
...Poza tym podaję gnojom odczyt z liczników a oni mi ciągle szacowany rachunek za prąd przysyłają
Fajno,tak lubię,nie narobic się a najeśc się
No ale jeszcze z własnej inicjatywy zrobię w niedzielę przed śniadaniem jajka faszerowane pieczarkami i drugie-pastą z parówkami,żeby nie było;-)
Igorek sie bawi,a ja kawulke spijam.Nic mi ogólnie niechec,wogole nie czuje ze Swieta nadchodza.My prawdopodobnie wyjezdzamy na Klify Mocherowe w strone Galway,tam wynajmiemy pokoj.To wiec nic nie bede szykowac.
.
Dłubię ostatni koszyczek na szydełku, będzie dla Marcela na jego święconkę. Ozdoby z masy solnej sobie daruje, nie mam weny jakoś :-(
choć tyle dobrego dla mnie... A o co był zakład? Cóż, facet jak to facet - o nic normalnego się założyć nie mógł 

Ja dzięki wygranej zdobyłam prywatnego podnóżka do końca moich ciążowych dni, pazia osobistego - jak to powiedziała koleżanka. Aż żałuję że w ciąży dłużej nie pochodzę 

Ejj ale Ty mówisz o pogodzie w Pl czy Irl?

w sensie szykowania żarełka. Najważniejsze żebym posprzątane miała 
- do nikogo nie idę w święta, i mam nadzieję że nikt nie przyjdzie do nas 

Nie mam siły/ochoty stać przy garach i kuchcić tylko po to by ktoś sobie brzuszki napełnił
My tam zjemy byle co, nawet chleb ze smalcem ;-)