reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-a no własnie...Dlatego nie poruszałam te,matu obuwia-przecież to normalka,ze muszą być...dużo i różne;)))
My już po szczepieniu...Zastanawiam się czy Mikusia taka dzielna,czy moze ma jakieś zapedy masohistyczne-bo stek i uśmiech:baffled:;-)Waga-7800g...Lekarz zadowolony:)

reklama
Witam

Dom posprzatany, drugie pranie się kręci, zupa ugotowana tylko drugie jeszcze zosatało, ale to szybko.
Musze kawke wypić.
Zuzia dzisiaj znowu przebudzała się po 6 i cos podjękiwała:baffled:. Ale jaka cwaniara się z niej zrobiła jak chce wyjść z łóżeczka, ze sklepu, lub jakies miejsce jej się nie podoba to mówi, że chce siku bo wie, że na pewno ją zabiore, żeby ja wysadzić. I tak mi ściemnia:dry::sorry2:.

Tichonek gratuluję Matowi ząbków, a Wam wszystkim życze miłych i spokojnych wakacji
Lubiczanka super, że szczepienie gładko poszło

Ostatnia edycja:
Witam.
Tichonku
superrrr wypoczynku i duzo słońca.:-):tak:
Lubiczanko dobrze ze juz ma za soba szczepienie.Dzielna córcia.
Usiadłam na chwilke kawke spić,poki Igorio śpi.Pranie 3 wstawiłam ostatnie i spokój.W piątek pakowanie a w sobote wylot po południu.Hurrrraaaaa:-)Juz sie doczekac nie moge.
Miłego Dzionka.

Hello
Lubiczanko sto lat dla twojej księżniczki, super z niej babka że tak dzielnie szczepionke zniosła:)
Co do pakowania, to fakt brak minimum , choć czasem się nie da bo zawsze się mysli a to się jeszcze przyda itp...
Barmanko Anieczka na FB napisała że serduszko małego ok!!!
Ja mam dzis off , i nie wiem co robić:/ Pospałam do póżna bo wczoraj w kinie byliśmy a póżniej u znajomych na Xbox party i póżno wróciliśmy:)
Miłego dnia no i wakacjii co niektórym :)!!

reklama
Witam
Tichonek-wspaniałych wczasów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziś zaczynam przedweekendowe przygotowania:/ więc praktycznie mnie nie ma...Miłego dnia Wam

Do góry