lubiczanka
Fanka BB :)
Witam
AsieńkoM-no proszę-gratki za ząbka
))
Dziś mamy szczepienie Młodej...
Miłego dnia Dziewczynki
AsieńkoM-no proszę-gratki za ząbka
Dziś mamy szczepienie Młodej...
Miłego dnia Dziewczynki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mloda sobie wierzga w lezaczku.
poczekam jak kofeina w krwi zacznie dzialac i wtedy zdecyduje
i widze ze lubisz sie bawic masa cukrowa

ma dziewczyna spust do spania

Czy on będzie miał kiedyś normalny urlop
Mieliśmy zaraz po śniadaniu wyjechać a tak to mam nadzieję,że po obiedzie

Po co ja tyle biorę a gdzie nam tyle ciuchów potrzeba!Litości,szlag mnie mało nie trafił

Dwa do przodu,jeden do tyłu,ale daje radę;-)Do tego dwie dolne trójki mu wyszły,tak więc tylko piątki pozostały i pełna klawiatura

A w ogóle to mi się dziś śniłaś
...Ale się przerażona obudziłam

...Joke taki;-)

ja wiem ze sie ostatnio zaniedbalam ale jakos nie mam motywacji by cos z tym zrobic
ale nie wypominaj mi tego publicznie nooooo

zawsze sie za duzo wezmie ze soba, a w rzeczywistosci chodzi sie w tych samych - ulubionych ciuchach
a P nie mogl na dzis telefonu wylaczyc?
Miała być firma zamknięta na 2 tygodnie,ale jednak szef nie zamknął i tych,którzy jeszcze gdzieś nie wybyli tak prosi do pracy
P miał już powiedziane przed piątkiem kiedy mógłby ewentualnie przyjść,oczywiście jeśli chce
No i weź odmów
Wczoraj też miał pracować,ale nie poszedł bo najpierw ja miałam fryzjera a potem P z chłopakami do GP pojechał.Chciałam,żeby załatwił skierowania na badania krwi dal obu bo Radek wcale witamin nie je a Mattowi tak przy okazji,profilaktycznie chcę sprawdzić.GP był w szoku
,powiedział,że od 28 lat nie wysyłał takiego małego dziecka na badanie krwi,tylko dla sprawdzenia
Oni są tu popieprzeni

Ręczników my juz nie tachamy-zawsze zbędne i miejsce zajmują...pidżamki-podkoszulki/body-bo naprawdę ciepłota...i nakrycia głowy
Po jednej bluzie z długim rękawem dla każdego,czapki,chusteczki na głowę,spodenki a do spania dla Matta same bodziaki,dla Radka ino majtki
Klapek sobie kilka par wzięłam i dlatego mój P wojował
No a przecież na plażę inne,do spodenek inne...Chłop tego nie pojmuje;-)