reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.

Słoneczko pięknie świeci, dzionek sie miło zapowiada.

najgorsze to to, że moje zęby znowu sie odezwały, tzn ósemka wyłazi i tradycyjnie pół szczęki boli, ale to nic już na przeciwbólowcu jestem i zaraz biore się do roboty to zapomne o bólu.

Asienka_r Zuzia już czeka na Was.
Lubiczanka udanego przygotowywania
Gliwa a może przyłączysz się do nas dzisiaj, wpadnij na kawke tak koło 15

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Pięknie słonko świeci, może by firanki przeprać... szybciutko by wyschły :tak:

AsienkaM, gdybyś potrzebowała to ja mam silne leki w domu, ketonal i tylex (ten ostatni mam ze szpitala - przepisali mi ich jak dla wojska jakiegoś i dużo mi się zostało).

Lubiczanka, aż mam chęć zapytać jakie menu przygotowałaś ale chyba nie sobie smaka robić :zawstydzona/y: porób dużo fotek, jedzonku i tego jak domek udekorowałaś :tak: przyda się na bloga :tak:

Tichonku, udanych wczasów!

Kamcia, no też właśnie czytałam na fejsie wieści od Anineczki:tak:

Gliwa nie dotarła, ale i tak miło spędziłam dzionek z Asią i Zuzią:):):, dziękujemy. Co prawda Ania miała chwilkę słabości, ale to ze stresu, że siku musiała zrobić:-p i kolanka podrapane

Wszystkim Annom i Aneczkom dużym i małym wszystkiego najlepszego:):) Ja zapomniałam, że moje dziecko ma dziś swoje święto:zawstydzona/y:, dopiero Asia mi przypomniała:)

Asienka_r również dziękujemy za miły dzionek.
Młoda dzisiaj miała jakiś dzień przewracania się, aż ręke sobie starła przy łokciu. Później byłam na plaży, mała się pobawiła piachem i zadowolona była.
Gliwa widziałam Was na plaży
Barmanka dzięki za propozycje, na szczęście poboli jeszcze ze 2 dni i powinno porzestać, potem za jakieś 2-3 tygodnie znowu się odezwie.

Wszystkiego naj dla wszystkich Aneczek

A my dziś byliśmy na jagódkach :-) część przeznaczę na sobotnie ciasto mmmm... już czuję na podniebieniu smak tego ciasta :-D A z reszty jagódek zrobię pierogi z jagódkami :tak:

Asienki, super że spotkanie się Wam udało.

reklama
Do góry