reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczyny melduje sie ze zyje mam chwile bo Lena spi wiec nie musze jej pilnowac bo wszedzie wlazi spryciula moja
Pogoda sie poprawila na szczescie takze sie ciesze
J zrobil mi niespodzianke i zarezerwowal hotel nad morzem na 10 rocznice slubu takze jedziemy sami bez dzieci troche odpoczac sobie, wrocimy w niedziele i we srode juz wracamy do Irl jakos szybko zlecial urlop
Jeszcze przed wylotem musze do fryzjera isc bo zaroslam znowu
Natalia gdzie pojedziemy do kogos to zaprasza na urodziny i tak to sposobem nazbieralo sie juz 17 osob :-D
Czekamy jak J przyleci i wtedy robimy urodziny biedna juz sie doczekac nie moze :-D

Lubiczanko wszystkiego naj dla Twej coreczki
Tichonku udanych wakacji zycze,gratuluje zabkow u nas Lena jak miala 8 tak ma dalej nic nie widac aby nowe wychodzily

Lena wstanie i jedziemy nad jeziorko albo na plac zabaw zobacz jeszcze w jakim humorze moja ksiezna wstanie

Przepraszam ze nie odnosze sie do wszystkich ale nie jestem wstanie za duzo piszecie

Milego dnia
Pozdrowionka z Mazur

Usiadłam kawke spic,bo od rana na nogach.Igorio śpi,wiec chwilke odpoczynku jest.Pod wieczór pakowanko,jak M przyjedzie z pracy.I jutro wylot do Polski,ale sie ciesze.Najbardziej ze pierwsze urodzinki Igorka,spędzimy z familią.Juz mysle nad tymi urodzinkami.
Aniaa oooo to superrr,twój mężulek tez Ci zrobił niespodzianke tak jak mój.:-DFajnie co.

Gliwa, w takim razie już teraz życzę Wam udanych wakacji w Polsce, miłych wspomnień z Waszej rocznicy no i najważniejsze - moc buziaczków dla Igorka na ten pierwszy roczek :tak::tak:

Ania, widzę że w ruchu jesteś, fajnie tak, przynajmniej czas miło leci. Cieszę się że mąż stanął na wysokości zadania :-) miłego wypoczynku.

A ja się pierogów narobiłam.. Marcel nie chce przekonać się do tych z serem :nerd: no trudno, będzie miał same z jagodami :-p
Pogoda się skiepściła:baffled:

Witam
ło matko....nie mam czasu,ale
Gliwa-miłego lotu i wspaniałego pobytu w ojczyźnie;)
Aaniu-super niespodzianka!!!!
Barmanko-oooo-ciacho....pierożki z jagodami-baaaaajka
u nas i wczoraj i dziś pogoda dopisuje-no zyć się od razu chce...miłego dnia-tzn reszty dnia Wam;)))

reklama
Hej.

miłego dzionka.

W czwartek przyszły nam karty medyczne ale musze odesłać karte P bo pomylili sie w jego roku urodzenia i mu 4 lata dodali:confused2:
Gliwa spokojnego lotu i miłego pobytu w Polsce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry