reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Patelnia jeeeest!!
A ja nie mam już filtrów dla dzieci:baffled:I co tu zrobić?
Lubiczanko byliśmy w Port Aventura tylko jeden dzień,poza tym był wtedy bezchmurny dzień i ok.36st.C,powiem Ci,że szczerze mówiąc nie chciał się nam nigdzie stać...Matt był ledwo żywy,pływał w wózku a jak na ręce się go wzięło to do nas się przyklejał:baffled:Taki park rozrywki to nie w taką pogodę bo mi się po prostu nawet nie chciało patrzeć na te wszystkie atrakcje a co dopiero na nich jeździć:baffled:Ale i tak bym nie wsiadła na wszystkie....Może z P tak,ale sama (bo ktoś musiał zostać z dziećmi)nieeee:-D...No i właśnie park rozrywki,po pierwsze nie w upale a po drugie nie samemu z dziećmi bo się nie pobawisz:no:Dobrze jakby był ktoś kto zostanie z dzieciakami na dole gdy samemu chce się poszaleć:tak:

reklama
Tichonek-popieram...Nam też było szkoda,ze nie możemy zJ pojeździć tu i tam,a z małym danielem nioe wszędzie mozna-własciwie mało gdzie...na tej"łódce"z wodospadem(gdzie Was ochlapało)byłam z Dadzią,ale kazałam jej na palcach podchodzić-gdyby mierzyli;)
Barmanka-a no otwarte było:)Dawid pozjeżdżał(bo nie moge powiedzieć żeby łapał fale;)))Udanej i sprawnej wizytki u lekarza:)
u nas w ogródku własnie napełniany jest basen...fajnie...co na obiad w taki upał?coś lekkiego musze wykombinować:)

Hej Dziewczynki.Mam chwilke to weszłam na neta.Wczasy nad morzem udane,mimo ze pogoda nam az tak nie dopisała.Fajnie było. Ogólnie duzo ganiania mieliśmy po lekarzach z Igorkiem,chirurg,pediatra i dermatolog,ja jestem w trakcie leczenia kanałowego,jeszcze tylko jedna wizyta i bede miala spokoj.Mój M jutro juz wraca na Zielona Wyspe,a ja 25 sierpnia wracam.
Pozdrawiam Was gorąco.Przepraszam ze nie odnosze sie na posty Wasze.

Witam

Wczoraj było bardzo gorąco więc wraz z sąsiadką i jej synem wybrałysmy się na plaże. zuzia popluskała się w morzu, wybawiła się piaskiem, zjadła pół kubeczka lodów i była bardzo zadowolona. Plecy jej troszke się spiekły ale nie wiem czemu bo była wysmarowana filtrem.
Zuzia nie przepada za miękkim piaskiem, woli taki bardziej utwardzony a i sąsiad chciał przy skałach szukać muszli i innych skarbów więc siedzieliśmy w miejscu gdzie jest sporo małysz muszli i kamyków. Jednak okazało sie to niezbyt dobre dla Zuzi gdyż chodząć po tak utwrdzonym przez malutkie mszle piasku mała poraniła sobie stópki i jeszcze zaczepiła o jakiś kamyk tak że zdarła sobie sporo skóry na dużym palcu.:-( Nic nie mówiła nawet jak ja kąpałam po plaży to nie było tego widać i dopiero wieczorem jak zjęła sandały to myślałam, że tak palca wybrudziła a okazało się, żę to rana taka tam jest.:baffled::-( no i teraz to cały czas pokazuje, że ma bubu.

Gliwa no to jeszcze 2 tygonie Ci zostały, wypoczywaj sobie.

Barmanko ona jakaś nie teges:eek:Lena do niej maila wysłała zaraz po zakończeniu konkursu,ta przez tydzień się nie odzywała...Lena zaczęła więc jej privy na FB wysyłać i ta wreszcie raczyła odpisać,że...uwaga...zapomniała Lenie powiedzieć,że 2 miesiące temu do Polski zjechali:baffled:Lena więc jej pyta,ok,ale to czy może się do Ire wybierają,np.do znajomych i mogą odebrać nagrodę a tamta,że nie:eek::-DLena wiec do niej :to po co brała udział w konkursie,zabierając tym samy szanse innym,skoro wiedziała,że i tak nagrody nie odbierze...Na to laska:Chciałam zobaczyć czy znajomi będą na nas głosować :eek::eek::eek: Lena wtedy mało z krzesła nie spadła:-DFiśnięta jakaś ta lska,jak mówię:pies ogrodnika,sama nie weźmie i komuś nie da:eek:
My dziś nagrodę swą odebraliśmy:-)

Tichonek, coraz czesciej ostatnio dochodze do wniosku ze ludziom na starosc odp&*^ala! Zalosne jest tylko to ze sa to kobiety - matki, zony. Ja rozumiem - nastolatki, im zawsze, badz przewaznie, fju bzdziu w glowie... Ale zeby dorosle kobity ????? jednym slowem zenada :/

Witam
Barmanko-niestety nastolatki wyrastają,dojrzewają,ale jest jakiś % któremu na starość zostaje-to te s..i,których lepiej za teściową nie mieć-chyba ze z Ciebie tez sucz;)))
Tichonek-czekamy na efekty!!!!Nie ważne z jakich przyczyn-wazne,że Wam się nagroda trafiła:tak:

reklama
Lubiczanka, ja mysle ze kazda z nas ma cos z suczy w sobie:cool2: kopnac w tylek pozwolimy sie raz czy dwa, ale za trzecim razem sami komus przyje&^*biemy, no bo ile mozna byc cierpliwym w stosunku do osob ktore na to nie zasluguja:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry