reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejol dziewczynki witam sie nadal z pl:)pogoda kijowa chlopaki przeziebione wiec u mnie normalka.wracam juz w czwartek i cholernie sie nie mozemy doczekac:)tym bardziej ze przed nami teneryfka:)

Barmanko hmmmm juz po odczulaniach tzn wszystkiego im nie zrobilam bo nie zdazylam kasy wydalam ok 2,5tys lekow nakupywalam a i oni przez ten czas sie nabrali i czy widze jakies efekty sama niewiem tzn przy nikusiu to tak bo juz nawet je wiekszos produktow i go nie wysypuje np moze zjesc jajko i nic mu nie bedzie ale z jajkiem to jeszcze b uwazam i tylko daje mu sladowe ilosci ale kiedys to nawet sladowe ilosci wychodzily na skorze.a u kacpra ze alergi skornej nie mial to nie widze zadnych zmian ale wiem mniej wiecej jakie produkty im przeszkadzaja i na co uwazac.np takim produktem jest napewno mleko kurczak czy keczup i cukierki bo u mnie kacper zdecydowanie za duzo tego jadl:(

Witam się:-)
Biola ale Ci zazdroszczę Teneryfki;-)Faaajno Ci,ja już myślę nad następnymi wczasami:-DNie wiem za co,ale pomyśleć mogę za darmo;-):-DA podpowiedz mi,bo Ty już byłaś na Teneryfie...Jakieś fajne miejsca,hotel,rozrywki tam:-)
Dobrze,że odczulanie efekty przynosi,niedobrze,że chłopaki zaś chore:baffled:Ale chyba rzadziej ich teraz łapie niż wcześniej,co?Bo trzy antybiotyki w miesiącu to już masakra była:baffled:
Ewelcia welcome:-)
Lubiczanko czemu na bloga foty wrzucasz,kusisz a przepisów niet:angry::-D
Ja wczoraj trzasnęłam ciasto marcepanowe z jabłkami i migdałami...Pyszne,proste,szybkie.
U nas słonko świeci,za chwile chmury,ale nie pada,nie wieje,pogoda niezła:tak:Młody niedługo idzie na drzemkę,jak wstanie to wybędziemy na świeże powietrze:tak:
Wczoraj P pracował prawie do północy,dziś chyba też,a ja wciąż sama z dziećmi,wariacji można dostać:-p
...Nie przeszkodziło mu to jednak wciągnąć dwa kawały ciacha o północy:-D

reklama
Tichonku na teneryfke lecimy juz 3raz to samo miejsce i ten sam b tani apartament polecam b:)a jak sie chce leceiec taniej to polecam miesiac wrzesien my tak leciielismy dwa razy i zawsze pogoda byla super no i o polowe tanszy lot.miejsce to pleya de las americas a hotel to apartamentos caribe poczytaj sobie na www.booking.com atrakcji dla dzieciakow jest mnostwo zaczynajac od aqaparku po loro park,jak teraz bede to wezme ci ulotki z atrakcjami to sobie popatrzysz:)
A co do antybiotykow to nikus wybral 6w ciagu 6tyg :(i tak sie cholernie boje jesieni i zimy ze masakra jak znowy to sie powtorzy:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry