reklama

Mamy z Irlandii!!

Biola dzięki,ale u nas w rachubę wchodzi tylko lipiec lub sierpień bo tak P ma wolne:tak:A jakie lotnisko wtedy najbliżej?
Weź,weź ulotki i po powrocie na kawkę wpadnijcie,jak obiecałaś:-)
Priva Ci wysłałam,czytaj...Może nie widziałaś w komórce;-)
6 w 6 tygodni?!:szok:OMG,myślałam,że się trochę uspokoiło z tymi choróbskami:baffled:Współczuję:baffled:Matt,tfu,tfu ostatnio katar miał jakoś pod koniec czerwca i bałam się,że na wczasach lub po mogą się pochorować chłopaki bo zmiana nagła temperatury,ale na szczęście nic:-)

reklama
nie ma to jak od rana stać w kuchni piekąc na rozgrzanym oleju placki z kabaczka :wściekła/y::rolleyes2: jeść się fajnie je, ale stój sobie człowieku przy rozgrzanej patelni :growl:

Asienka, no tak za pakowanie w końcu też trzeba sie zabrać :tak:

Biola, to dobrze że odczulanie przynosi efekty :tak:

Tichonek marcepanowe ciacho?... Dawaj przepis :tak: ja lubię testować mniamniuśne rzeczy:-D

Lubiczana aaaaaaaa dawaj szybko ten przepis z bloga! szyyyybkooooo :)))

Barmanko-jesli pytasz o te pyszność ostatnią-prosta jak barszcz-z torebki;)
warstwa herbatników na to masa krówkowa(lub też podgotowane mleczko skondensowane-słodkie;))na to warstwa herbatników,na to masa budyniowa(1/2 l mleka gotujesz z 2 budyniami waniliowymi po wystudzeniu kocha dobrego masła),warstwa herbatników i śmietana(kremówka ubita z śnieżkami)i na to mozesz jak ja ino kakao posypac,a mozesz warstwe herbatników i polać czekolada-no pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyszota jak nic:tak:
i dzięki Wam Dziewczynki,że zaglądacie:sorry:

oj ja zapomniałam że ja na diecie bezmlecznej :zawstydzona/y::zawstydzona/y:i Lubiczanka niestety nie zjem Twego ciasta :-(:-( ale kiedyś zrobię na pewno :tak:

Biola, a czy ja też mogłabym Cię prosić o ulotki z Teneryfy?:sorry:

Dzień dobry
U nas od rańca paskudna pogoda:dry:
Tichonek-to specialny chwyt-chcesz przepis napisz komentarz;)))Twoje ciacho"brzmi"zachęcająco:tak:
Barmanko-łeeeeee...A nie można kupić budyniu na mleko?;))))A śmietanę zawsze można zastapić śnieżką na wodę...Choć przypuszczam,ze smak nie byłby już tak rewelacyjny:-(
Kamcia-i w końcu się nie przyznałas-to gdzie się szlajałaś w wolny dzień?;)))
A ja za 9dni do Pl lecę-patrząc za okno już się doczekac nie mogę
Miłego dnia Wam

reklama
Lubiczanka, owszem można kupić budyń na wodę...ale...jadłaś kiedyś takowy?...:sorry2: spróbuj :sorry2: i ciekawe czy go komuś polecisz do spróbowania :-p:-D (jest obrzydliwy :dry:), śnieżka na wodę raczej będzie bez smaku, poza tym jest mleko skondensowane, herbatniki też mają w sobie mleko.. jak widzisz każdy składnik ma w sobie coś czego nie mogę:-(
A wiesz co jest najgorsze? Teraz gdy właśnie wiem że nie moge tego czy tamtego to najbardziej mi się chce :zawstydzona/y:

Pogoda nie zapowiada się do najlepszych ale może się wypogodzi koło południa:cool2:
Miłego dnia Wam.

W lidlu będą szydełka, druty - gdyby któras jeszcze nie miała albo chciałaby wzbogacić swą kolekcję. Włóczek niestety nie ma.
http://www.lidl.ie/cps/rde/xchg/lidl_ri_ie/hs.xsl/index_23454.htm

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry