reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
z nudów robiłam dziś ciasteczka, dodałam barwnika, wyszły całkiem śmiesznie :-D piekłam na raty bo Ala ma dziś gorszy dzień :confused2: upociłam się przy tym jak dzika świnia :dry:ale jeszcze z pół godziny i maszerujemy wszyscy do wanny :tak:

Asienka, ja po Marcelu ciuchy wysłałam dla przyjaciółki mej :tak: wiem że trafił w dobre ręce i Michałek będzie zadowolony :tak:

Tichonek, a jaki ty marcepan kupujesz 9o to ciasto się pytam)? taki w bloku? kostka chyba 250gr, tak?

Lubiczanka, nie stresuj się , jak spida dostaniesz to i w pół godz się spakujesz:tak:

Ostatnia edycja:
właśnie tak się kiedyś zastanawiałam do czego ten marcepan :eek: bo na obrazku to było pokazane jakby wierzchnia ozdoba tortu (tak jak masa cukrowa), a że u mnie w domu tylko cukierki marcepanowe się jadło to nie za bardzo wiedziałam jak "to ugryźć" ;-)

Witam:-)
Barmanko tak,ten marcepan wygląda jak plastelina tudzież właśnie masa plastyczna do tortów:tak:
A ja wczoraj widziałam już nasze zdjęcia z sesji,szok jak Lena się szybko uwinęła:szok:Pięęęęękne:-):-):-)Się spłakałam jak je oglądałam:zawstydzona/y:Na razie to taka robocza wersja,ale lada dzień będą już gotowe:tak:
Idę kible myć:confused2:

hej,hej!
Lubiczanko a kiedy lecicie do PL?pewnie pislas,ale jakos od powrotu z PL nie moge sie ogarnac:sorry:....tesklno mi i w ogole...tu taka beznadziejna pogoda ze szok!
Niby teraz nie pada,bo w sumie dopiero przestlao....

lece wpadne pozniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry