reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

My w niedzielę też byliśmy na wesołym miasteczku na Howth:tak:Ale słabe:baffled:No ale lepsze to niż siedzenie w domu:sorry2:
Biola P kuzyn w zeszłym roku był na Teneryfce i widziałam filmiki z aquaparku i ten pokaz orek:tak:Faaajne!
A wiesz,że tak z głupia spróbowałam zarezerwować pokój na koniec lipca przyszłego roku w tych apartamentach co reklamujesz i ...nie ma wolnych pokoi:baffled::-D

A,no i wiesz,dawno Cię nie było:ninja2:Bo w doopsko dostaniesz!:angry:

reklama
Tichonek, a w lipcu byłaś w Bray? Tam to dopiero było wesołe:szok::tak::-) zresztą jak co roku :tak: a to na Howth to wydaje mi się że z Polski to było :sorry2:

Rety jaka ulewa nas złapała na placu zabaw :angry: do majtek przemoczona wróciłam:dry:

Tichonku a ze mnie nie bylo bo bussy jestem:(a co do apartamentu to czy zaznaczalas dwoje dzieci i ze mat bedzie mial juz 2latka.bo pamietam ze tak robilam ze poprostu sprawdzalam i na ile osob ma ten hotel apartamenty i wychodzilo mi ze z dwojka dzieci juz sie nie zmiescimy bo sa tylko 3lozka i jedno lozeczko tusrystyczne dostawiaja i moze uwazaja ze dwulatki to juz powinny spac na normalnym lozku.sama niewiem ale fakt jest taki ze juz sie nie zalapiemy na ten hotel w nastepnych latach a szkoda bo taniusi jest no i aneks kuchenny ma:)
Barmanko tak ukrainsko-polskie wesole bylo w howth:)

Biola dokładnie tak:tak:
Barmanko nie byłam,ale jak w marcu było w Swords wesołe miasteczko to było dwa razy takie jak to w Howth:tak:Dużo atrakcji było,takie piłki,do których dzieciaka wrzucasz,dmuchają tam powietrze,zamykają i on w tej piłce po basenie z wodą śmiga,super sprawa:tak:

Heloł dziołchy

AAAAAAle mam megaaa lenia. Nic mi sie już nie chce przed tym lotem do Polski. Dobrze, że pogoda dopisuje i Zuzia może polatać po trawie. Wczoraj kosili trawe przed blokiem, potem deszcz spadł a pod wieczór było słoneczko więc wypuściłam małą na dwór i tak getry zazieleniła:-D, że pewnie ze odpiore ich.

Katrina no korzystajcie z pogody ile się da. Jak tam Kubuś, a jak Alinka zachowuje sie w stosunku do braciszka, nie jest bardzo zazdrosna??

Bry

Asienka
namocz i zapierz najpierw w odplamiaczu, potem wypierz normalnie, powinno zejść. Dobrze, że jednak wczoraj kosili trawę, nie będą pod oknami jeździć jutro:cool2:
Barmanko my w ulewę też byłyśmy na dworze, Ania miała radochę, bo całą mokra była i mamusia pozwoliła po wodzie w trampkach pochodzić

Młoda ostatnio zmusza mnie do wstawania z łóżka:-p:cool2:, Mamuś no wstawaj już, chodź idziemy się ubierać a ja nie mam na to wcale ochoty:-p

Dobrego dzionka

Tichonku to jedzcie sobie w przyszłym roku, wesołe wyczesane w deche! My co roku tam jesteśmy. Może sobie zaplanować wyjście w dobrą pogodę bo karuzele są przez cały lipiec:tak:

Asienka no to Ania miała radoche z tańca na deszczu ;-)

Co u Was, jakie plany?
Sosik mam z wczoraj, kasze się potem ugotuje.
Miłego dnia Wam

reklama
Mój za to lubi patyki zbierać :confused2: z placu zabaw to chyba wszystkie wyzbiera. Zawsze się śmieje że na ognisko zbiera:-D a ile się musze natłumaczyć by je zostawił przy bramie parku :szok:

Do góry