reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dobra walnelam sie przy odprawie kacpra odnosnie paszportu wydany przez...zaznaczylam pl a nie irl super.czy moge jeszcze raz sie odprawic a jak nie to co mam zrobic zeby kacpra puscili bez problemu do samoloty fauck ale jestem wciekla

Barmanko - nie używam zadnych, bo nic na Kubę nie działa, sprawdzałam Delicol, Infacol, Espumisan i nic... ale juz zaraz kończymy 3 mies., wiec mam nadzieję, ze to juz ostatnie podrygi tego dziadostwa. Na szczęście nie ma ich codziennie i nie sa takie bardzo mocne, więc jakoś juz damy radę.

O masz:eek:Nie wiem teraz:sorry:Przy okazji tego co ja napisałam to się skapnęłaś?:sorry:Też się zapędziłam,ale oprzytomniałam na czas,że Radek ma wydany paszport w Irlandii przez ambasadę:sorry:Znalazłam na pewnym forum,że karta pokładowa jest nieważna i albo będziesz musiała odprawić Kacpra jeszcze raz na lotnisku (chyba 40E) albo jeśli na lotnisku trafisz na normalnych ludzi to w stanowisku Ryanaira powinni Ci wymienić kartę pokładową na nową:tak:

Ostatnia edycja:
No wlasnie tichonku kapnelam sie jak pisalas masakra jakas i nie moge nic zrobic ani sie jeszcze raz odprawic ani nic no nic przygotowuje sie psychicznie na to ze poplyne 120e za nowe,karty pokladowe dla kacpra:(jak ja nie lubie rayanera fauck:(

wlasnie weszlam na forum i tak o tym czytam jedna kobitka pisze ze dzwonila do konsulatu tam jej powiedzieli ze jak sie odprawia ma zaznaczyc polska, inny ktos pisze ze dzwonil do ryanaira i tam mu powiedzieli ze ma na odprawie zaznaczyc irlandie ha ha nooooo i badx tu mádra:-D:-Dkazdy inaczej gada:szok:

reklama
Do góry