biola
szczęsliwa mama
Tichonku a,jak to jest z paszportem wydanym przez ambasade pl bo ja zaznaczylam ze w wydany przez pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie wiem teraz
Przy okazji tego co ja napisałam to się skapnęłaś?
Też się zapędziłam,ale oprzytomniałam na czas,że Radek ma wydany paszport w Irlandii przez ambasadę
Znalazłam na pewnym forum,że karta pokładowa jest nieważna i albo będziesz musiała odprawić Kacpra jeszcze raz na lotnisku (chyba 40E) albo jeśli na lotnisku trafisz na normalnych ludzi to w stanowisku Ryanaira powinni Ci wymienić kartę pokładową na nową

kazdy inaczej gada
Czyli może nikt się nie pokapuje na lotnisku